כסף אוכל שקס #7

5 (להדס)

שוקולד? כעיקרון אני לא ממש מת, אבל אם כבר, אז ברור שחום ועדיף מריר.
סוג של קולה? למרות שאני שותה בבית כמעט רק דיאט. אין כמו קולה רגילה.
מתחת למיטה? תאמת המיטה שלי היא מהסוג שעולה כזה חצי למעלה ומתחת יש מקום לאכסן דברים. ומה יש שם? את כל הגיליונות הישנים של "רייטינג" כמעט מההתחלה, וכמעט את כולם. פריקי?
אין לי מושג מה אני רוצה להיות שאני אהיה גדול. משהו אולי כמו במאי סרטים או מבקר מוזיקה/טלווזיה או כתב רכב.
מצות? כן בעיקר אילו עם השום או הבצל והמצופות שוקולד.
האם זה הדליק לי נורות? ממש לא. אני כותב מתי שנעים לי, נוח לי ויש לי מה להגיב. אני חושב שמתי שכותבים דברים שאתה לא נמצא באחת מהמקרים הנ"ל אז זה פשוט לא מעניין או יעיל.
לחלוק אוסקר עם כישרון כמוך זה אושר וכבוד גדול מאוד.
אני איש מצחיק? פעם חשבתי שכן, היום אני כבר לא יודע. אבל אני עובד על זה
לנהל פורום בתפוז? לא ממש הייתי רוצה. יותר מידי דרישות. אבל אם כן אז בטח "פורום שירי מיימון", "פורום רייטינג" "פורום מכוניות" או פשוט "פורום אביעד קיסוס".
לברוח? תני לי זמן אני אחשוב על זה.
לראות בטלווזיה (ראה תשובה לאריאלוש המקסים)
את מי כדאי להרוג קודם? וובכן שאלה קשה. ותתני לי להתחיל בזה שמי יתן, והדיוות שציינת ימשיכו לככב עוד שנים רבות בתודעינו. אבל אם חייבים? וובכן, את כרסטינה לא, מכיוון שיש לה קול מדהים אז לא כדאי. קיילו או בריטני? אמממ.. קיילי הראתה כושר עמידות, והיא גם אוסטרלית וגם ממש חמודה. טוב נו, תהרגי את בריטני. אני בטוח שהיא גם מסוגלת לחזור מהמתים בלי בעיה ולהוציא מייד אחרי, סינגל מצליח.

גל יקירי ../images/Emo187.gif

אהמ..
אם היית יכול להרים את הרגליים ולברוח לאן היית בורח ?
אם לא בישראל איפה היית רוצה לחיות?
אם היית יכול לבלות יום שלם עם מישהו לא משנה חי מת סלבס או לא ולעשות כל מה שעולה על רוחך מי זה היה ומה היית עושה ?
מה נחשב מיוחד בענייך ?
אתה מאמין בנשמות תאומות?
את האמת , יותר טוב כלום מכמעט?
מה עושה אותך מאושר באמת?
ושאלת השאלות : פינקי או מוח?

6 (למורי אהובתי)

אני יענה לך לכל 3 השאלות הראשונות יחד
אם הייתי יכול לברוח, הייתי טס עכשיו לניו יורק, למנהטן. במנהטן (ולמרות שאני ממש איש שמתלהב מסלבס) הייתי פוגש חבר טוב שלי שנמצא שם כרגע אותו אני מאוד אוהב ואליו אני מאוד מתגעגע, והייתי נותן לו לקחת אותי לכל המקומות הכי מגניבים ולמועודנים הכי שווים. ובקיצור הייתי נותן לו לעשות לי את כל הדברים שלא איפשרתי לו לעשות לי בארץ. הייתי גם עובר לגור שם. ניו יורק מ-ד-ה-י-מ-ה.
מה נחשב מיוחד? בחורה שיודעת לנהוג. וברצינות, בן אדם שמסוגל לעשות כל מה שבא לו בלי להתחשב בסביבתו בכלל.
נשמות תאומות? מאמין מאוד. לא חושב שזה צריך להיות דווקא על רקע רומנטי. עדיין בחיפושים אחר שלי.
יותר טוב כלום מכמעט? בדה"כ לא, במקרים מסויימים, ממש כן. בדה"כ יהיה אפשר להשיג את הכול ולא רק את הכמעט, אם נותנים לזה קצת זמן, ולכן עד שיהיה הכול, עדיף כלום.
מאושר באמת? מחשבות מסויימות, חברים טובים, סיפוק ממשהו שעשיתי ג'ימס.
פינקי או מוח? תמיד הייתי בן אדם של חשיבה, אז מוח :)

גל (אהובי)../images/Emo187.gif

אין לך מושג כמה גרמת לי לצחוק כרגע - בנות בכביש ? הייתה לי שיחה שלמה היום עם חבר טוב שלי על זה ועל כמה זה אסון טבע!! והנה אתה בא לי עם זה !! ומי אמר שנשמות תאומות צריכות להיות בקשר רומנטי ..
כי מזמן לא נתתי לך אחת

איש יקר מתראיין, מי היה מאמין?

אז שלום לכולם, אני גל, איש יקר בשבילכם, אני בן 22 מהרצליה קיפוח ו"בוא", למרות שהוא לא מקורי של עברי, הוא כרגע השיר האהוב. אני רק אציין, שכשקראתי את הפינה לראשונה, שתומר וטים הציגו אותה, אמרתי לעצמי "הנה משהו שאני לא הולך להשתתף בו" ובאמת שימו לב שלמעולם לא שאלתי שאלות ולא הגבתי. אבל הפעם, שספיר שאלה אותי אם אני מסכים להשתתף, ובגלל המקום המאוד נחמד שאני נמצא בו עכשיו, החלטתי לשתף אותכם, אפילו במעט, מעצמי. מקווה שלא תתאכזבו :) גל איש יקר

Ez sLeeP

New member
אבא יקר.

ארצה רק לציין שהיה, כתמיד, נהדר לפגוש אותך בסופשבוע. ארצה להתנצל על כל האיחורים שהצלחתי לדפוק ביומיים. כמובן שהכל לא היה באשמתי - והיתה בהם על שום האופנתיות. למעשה, אני לא אתנצל. למדתי מן המומחה. לשאלותיי, נתחיל בשאלות 'או-או' בוא האלקטרוני או שוקולד? הפרנג'ליקו או השאלתיאלי? חוף-הכרמל או בת-גלים? תלתלים או צמות? כוכב נולד או פיים-אקאדמי? מבחינת איכויות קול, כריסטינה או מריה? מה התכונות החשובות לך ביותר באדם? למה תחנך את הילד (המזויף) שלך, בעתיד?
אוהב המון, ילד.

7 (לילד)

בוא האלקטרוני או שוקולד? נפשט את זה ע"י הצבת המשמעויות במקום המילים. לאמור: "אורגזמה" או "טעם מתוק בפה". אם נתחשב בעובדה ששוקולד הוא לא כוס התה שלי והצבת הספרה 3 ליד הגורם הימני (כידוע, בוא האלקטרוני הוא אורגזמה משולשת) התשובה ברורה. "בוא האלקטרוני". הפרנג'ליקו או השאלתיאלי? אם נשווה את זה למוזיקה זה יהיה משהו כזה הפרנג'ליקו, נמצא במקום IN הרבה יותר, נראה טוב, יפה, וטעים ייוצג ע"י הכוכבת העולה "רוני". השאלתיאלי, בשולי הדרך, אווירת שאנטי, ישיבה לא נכונה ואוכל עממי, לאמור "שוטי הנבואה". כמובן שרוני, כמובן שהפרנג'ליקו. חוף הכרמל או בת גלים? חייב להיות לויאליות למקום ממנו באתי, ולמרות שהוא כעור ונוטף זקנים אין כמו בת גלים. תלתלים או צמות? לא ממש הפכים, צמות זה מגניב יותר. כוכב נולד או פיים אקדמי? וואו, זה ממש קשה. פיים אקדמי ממש מגניב, עשוי למופת, מעניין והרבה יותר מיוחד כוכב נולד, יותר עממי יותר ישראלי, זה גם שלילי וגם חיובי. ועוד דבר חשוב, בפיים אקדאמי מעולם לא היה מישהו או מישהי מוכשר כמו שירי שלנו ועם קול כל כך טוב. מה החלטתי? נעשה את זה ככה. העונה הראשונה של פיים אקאמי היתה מדהימה, בשניה, הם התחילו להזחיל והיא היתה פחות טובה (מבחינת הפקה לא הכוכבים הנולדים). ולכן בהשוואה לעונה הראשונה - פיים אקדאמי לוקח בהשוואה לעונה השניה - כוכב נולד ללא ספק. ושלא נדבר על הגמר בניצנים... כרסטינה או מריה. מבחינת קול, אוקטבות וכאילו, אין על מריה. פשוט יש לה את זה. ועם זה אי אפשר להתווכח מבחינת "בשרנות" קולית, אנרגיות, העברת תחושות, והחזקת שיר, כרסטינה יותר טובה. להוסיף לזה שמריה, בהופעות, אף פעם לא מגיעה לחלקים הגבוהים בשיר, מוסיפה את תנועת היד הדיוואיות ובכלליות מעצבנת... כרסטינה לוקחת. תכונות שחשובות לי באדם? א-מ-י-נ-ו-ת. חינוך הילד? שיעשה רק מה שטוב לו, שלא יתבייש לעשות מה שהוא רוצה, תמיד, שלא יתן לאנשים לעצור אותו מלעשות את הדברים הנ"ל ובעיקר שלא יתן לעצמו לעצור את עצמו מלעשות מה שהוא רוצה. וכמובן שיעבור לגור בת"א... קרוב לאבא. אב יקר

Ez sLeeP

New member
רק מבהיר נקודה.

בילד המזויף, הכוונה לא לי, אלא לילד המזויף - נכון?

גלוש-

עד כמה אתה מוכן לתת מעצמך לבנאדם? מה אתה הכי אוהב בחיים שלך? מה אתה הכי שונא בחיים שלך? מה יכול לשגע לך את השכל (הדבר הכי קטן שאתה חושב עליך) אתה חושב על הגדול או על הקטן? (כאילו- הדברים הקטים יותר חשובים לך או הדבר הגדול?) איך הולך בעבודה? אני אוהבת אותך!!!

8 (לבובה היקרה שלי)

עד כמה אני מוכן לתת מעצמי? כמובן שזה תלוי מאוד למי, אבל בכלליות, למשהו שיקר לי או שאני אוהב מאוד, אז הרבה מאוד. המון, ובדה"כ גם נורא מהר, יותר מידי מהר... מה אני הכי אוהב בחיים שלי? וואו, שאלה קשה. אני מניח שמה שאני הכי אוהב זה שבדה"כ יוצא לי לעשות או לעסוק ב- פחות או יותר, מה שהכי מעניין אותי באותה תקופה. כילד, זה היה חוג דרמה, בתיכון זה היה מגמת קולנוע, בצבא זה היה התפקיד כמדריך, וכרגע זה העבודה שלי. מה אני הכי שונא בחיים שלי? גם שאלה קשה. שהם לא ממש מתנהלים כמו שהייתי רוצה שהם יתנהלו. המון דברים שאני רוצה לעשות ואני לא יכול מסיבות שונות. מה יכול לשגע לי את השכל? ילדים קטנים. אני פשוט לא אוהב אותם. הגדול או הקטן? הגודל כן קובע, ולכן הדברים הגדולים חשובים לי יותר. יש לי הסתכלות מאוד פרקטית, את הדברים הקטנים יהיה הרבה יותר קל לשנות, או לחילופין, יהיה יותר קל להתעלם מהם... בעבודה הולך מצויין, אני מרוצה מאוד. אוהב המון איש יקר

oooooOFIR

New member
קצת שאלות קשות

1- אם היית מחלק את חייך עד כה לשניים. מהי נקודת המפנה? 2- "מותר לך לבכות לפעמים כשמשהו נשבר בך בפנים" או "מותר לך לרעוד לפעמים כשמשהו נפלא קורה בפנים" ? :) 3- אם היית יכול לאייש את מקומו של אביעד קיסוס, כמובן במחיר פיטוריו המשפילים, היית? 4- איזה שר בממשלת ישראל היית רוצה\מעדיף להיות? 5- האם אתה חושב שעוד 8 שנים ניפגש כולנו בהופעה של עברי בקיסריה? אם כן, האם תיקח אותי אחר כך טרמפ לרכבת? :) (רק לחשוב שאני אהיה בן 27 עושה לי רע) 6- דמיין לך- אתה, בגמר כוכב נולד בניצנים, הפייט של חייך. איזה שיר תבחר לשיר בפני האומה? 7- איזה מישפט משיר של עברי מגדיר אותך הכי טוב? זהו... אם אני הייתי עונה על זה אז היה לוקח לי שנה... בהצלחה :)

9 (לאופיר)

1. נקודת מפנה? אומנם תשובה מאוד טריוויאלית, אבל הצבא. הפכתי להיות אדם שונה לחלוטין. גם פיזית וגם מחשבתית. גל של לפני הצבא לעולם לא היה נכנס לכתוב בפורום באינטרנט. 2. קשה לי לבחור ולכן אני לא יעשה זאת. אני רק יגיד שאני מאוד מאמין בשניהם ונוהג לבצע אותם אחת לכמה זמן. אני בוכה שמשהו נשבר לי מבפנים ושאני שמח אני רועד משמחה ומשתף את כולם. מי שהיה לידי בזמן האחרון או עקב אחר ההתרחשיות בחיי, קיבל הוכחה חיה: הבגידה/ג'ימס. 3. לעולם לא. אני בחיים לא אהיה מוכשר כמוהו.ולמה שאני אקח מכל כך הרבה אנשים שאוהבים אותו את ההנאה היומית ("תוכנית הבוקר" או השבועית "רייטינג"). 4. שר בממשלה? לא הייתי רוצה להיות בכלל. אבל אם חייבים,שר התחבורה. שני חוקים חדשים. ביטול הגבלת המהירות, והפיכת ספורט מוטורי לחוקי. 5. הופעה בעוד 8 שנים? אני אהיה שם. בקשר לרכבת, אני מקווה בשבילך שלא תצטרך אותי בשביל זה :) 6. שיר לניצנים. וואו. בין השאלות המגניבות. הייתי הולך על הזוג המלכותי ריטה/רמי. או "על הגשר הישן" או "כמו נוצה" או גרסה שקטה ל"עטוף ברחמים" שכמובן עברי יפיק לי מוזיקלית. הייתי עושה לשיר הזה מה שעברי עשה ל"בוא". 7. משפט אחד משיר של עברי שמגדיר אותי, נשמע ממש קשה. יש המון שירים, אני צריך לעבור על כולם. אבל אני אשלוף את הראשון שאני חושב עליו, שניה..... אמממ..... "אני צריך רק אהבה, אני, צריך רק את היד, שתלטף אותי בחושך וכשאני לבד..." לקח לי פחות משנה :) איש יקר

איש יקר ../images/Emo140.gif

אתה יודע כמה זמן אני רוצה לדבר אבל העצב לא יוצא?
איש יקר האמת הופתעתי. מכל אנשי הפורום אתה האחרון שציפיתי שתתראיין פה אז קבל כל הכבוד ממני השאלות שלי: אם היית יכול לחזור אחורה לכל תקופה מה היית משנה? מה אתה חושב שלמדת מהחיים שלך עד כה? אילו יכולת לעשות כל דבר שעולה על דעתך, בלי להתחשב בתוצאות ובהשלכות מה זה היה? מה השאיפה הכי גדולה שלך? מצטער אם שאלו כבר את השאלות האלו אני סנילי אני לא זוכר... ולסיום אתה יודע כמה אני אוהב אותך נכון?

9 (לתומר)

לחזור אחורה ולשנות? כמובן שאפשר להגיד כל מיני דברים שקשורים למסורת היהודית או הישראלית שלנו אבל הייתי הולך על משהו יותר אישי. הייתי לוקח את כל הטכנולוגיה שקשורה למחלת הסרטן, ומעביר אותה 40 שנה אחורה. כך הייתי מכיר את: סבא מצד אמא (נפטר לפני שנולדתי), סבא מצד אבא (נפטר לפני שנולדתי), סבתא מצד אבא (נפטרה שהייתי בן 6), וסבתא מצד אמא (נפטרה שהייתי בן 17). כולם אגב, מסרטן כזה או אחר. מה למדתי מהחיים? בקצרה: שדברים זהים, בגילאים שונים, נראים אחרת לגמרי, מכל הבחינות. אילו הייתי יכול לעשות מה שאני רוצה בלי השלכות ותוצאות? אם אני יגיד את זה פה, יהיו לזה השלכות ויהיו לזה תוצאות ולכן אני לא ישתף. אבל יש המון דברים כאילו. השאיפה הכי גדולה שלי? שאני תמיד, אבל תמיד, יהיה מאושר. ולסיום, אתה בן הבודדים, שאני פחות או יותר, יודע כמה הם אוהבים אותי. :) איש יקר

Ez sLeeP

New member
לא חצוף, ח-מ-ו-ד.

יש לך שגיאת כתיב, או הבנה. או משו שהוא מתחת לכל ביקורת. אני מבקש שתבדקי את העניין אצל מר קור. מרקור. משעשע.

lollapalooza

New member
../images/Emo12.gif

א. הרגע ציטטת נדב אחר שאני מכירה, וזה מתחיל להיות מפחיד. ב. קפוץ לי, חצוף.

למעלה