כסף אוכל שקס #7

מיטקין

New member
אין כסף אין אוכל אין סקס ../images/Emo5.gif

קשה.. קשה... מממ הפינית השבועית עוברת לאמצע השבוע בגלל בעיות בריאות הנפש... מממ השבוע המרואיין שלנו הואאאאא גל איש יקר עד מאוד אז עד אמצע השבוע, טים

A N I g M A

New member
גל! שאלות!

אוקיי אז הנה:
מה אתה אוהב לאכול?
אתה זוכר את היום בו התחלת לכתוב בפורום?
איזה מין ילד היית?
איזו מוזיקה אתה אוהב לשמוע (נו חוץ מעברי)?
מה תהיה כשתהיה גדול?
יש לך רשיון? תעודת זהות? תעודת חוגר?....
ולסיום: תאחל לי בהצלחה במבחנים לטקס ביום שני?

jeackyh

New member
גם לי יש../images/Emo103.gif

1. אתה חושב שאתה כריזמתי? 2. מה הכי מושך אותך באנשים? 3. מה אתה חושב הכי מושך אנשים בך? 4. מה הדבר הכי מטורף שעשית? 5. מה אתה חושב על לעשות דברים מטורפים? 6. אתה חושב שהעולם צודק? 7. אתה חושב שהעולם יפה? 8. אתה חושב שיש אנשים רעים? 9. אתה חושב שיש אנשים מכוערים? 10.מה עושה לך את זה בעברי? 11. מה עושה לך את זה בפופ? 12. אתה באמת יודע שאני מתה עליך? אבל באמת?

2 (לספיר)

1. כריזמתי? אני חושב שכן, אבל אני גם חושב שכולם כריזמטיים. תלוי כמובן איזה סוג של כריזמה. לכל אחד יש סוג של כריזמה חלקם בולטים יותר חלקם בולטים פחות, הכריזמה שלי היא סוג של כריזמה יצירתית אני חושב. 2. מושך באנשים? חוש הומור. אני אוהב מאוד אנשים מצחיקים. אבל אני גם שונא אותם כי הם לוקחים ממני את תשומת הלב :) 3. מושך בי? המממ... זו באמת שאלה קשה שאני לא יודע עליה את התשובה. אם יש דבר כזה בכלל. אבל אני מניח, שזו בדה"כ, לא הסיבה בגללה אני רוצה שימשכו אליי. (קצת מסובך אבל תנסי להבין) 4. הכי מטורף שעשיתי, המממ... זה יהיה קשה. בגדול, אני לא עושה דברים מטורפים. אני יחשוב על זה ואני יחזור אלייך. בטח יהיה קשור לאחת המסיבות שהייתי בהם. 5. לעשות דברים מטורפים? אני חושב שזה מגניב, הלוואי והייתי יכול להרשות לעצמי לעשות יותר. 6. העולם צודק? כעיקרון לא ובטח לא בזמן שצריך את הצדק, אבל אני כן מאמין שבסופו של דבר, ברוב המקרים, יש צדק, לפעמים זה פשוט מאוחר מידי. 7. האם העולם יפה? העולם מאוד יפה. זה רק תלוי איפה אתה נמצא ומאיפה מסתכלים. 8. האם יש אנשים רעים? אני לא אכנס לפילוסופיה של אנשים רעים או אנשים שרע להם, אבל בשחור ולבן, אז כן, יש אנשים רעים. 9. האם יש אנשים מכוערים? כן. אני לא אצטדק. הם ישנם. 10. מה עושה לי את זה בעברי? הלחנים המדהימים, אבל בעיקר, היכולת שלו, לקחת תחושות מקרים וסיטואציות ולהעביר את זה למילים בצורה מאוד מיוחדת ולא ישירה. דוגמאות? "וזה שאמר שטוב לו, עכשיו הוא מתפלל" "היו אנשים שאמרו לי, אנחנו כאן ממש לידך, עכשיו כולם נעלמו לי, כולם נעלמו רק נשארת אתה" "רק נשיקה ומשאירים את הדברים הלא פתורים עומדים" המונולוג ב"כמה שאני רוצה" ועוד ועוד. 11. פופ. הוא פשוט עושה טוב. הוא קופצני, הוא שמח, הוא משחרר, 12. האם אני יודע שאת מתה עלי?? קשה לעיכול אבל אני מתחיל להבין. אוהב אותך המון גם, איש יקר

1

לאכול? כעיקרון, כמעט הכול. מג'אנק פוד ועד אפילו אוכל של מטוס (סוג של סטייה). אבל בעיקר אוכל סיני לסוגיו וסושי כמובן (שזה יפני).
את היום שבו התחלתי לקרוא בפורום אני לא ממש זוכר. אני לא זוכר איך הגעתי אליו בכלל, אבל התחלתי לקרוא בתקופה שבה החברים הקרובים שלי טסו לטיול של אחרי הצבא והייתי דיי בודד. הפעם הראשונה שכתבתי בפורום היה איזה תגובה למשהו שמישהו כתב, שניסיתי להפגין ידע בנושא העברי, ללא הצלחה. מייד אחרי זה צבי הגיב למה שכתבתי, הוציא אותי טועה (ובצדק) וזה היה הפעם הראשונה :)
ילד? בדיוק כמו שאני היום. קופצני ורועש, והרבה פחות חכם.
מוזיקה? פופ טראשי וMTVי למהדרין, סוגים של מוזיקה מודרנית (ז'אן מישל ז'אר למי שמכיר) האוסים וגם סוגים של רוק וסול.
שאני יהיה גדול? וואו, אין לי שום צל של מושג.
יש לי רישיון, תעודת זהות, תעודת חוגר, תעודת לוחם, תעודת מילואים, תעודת עובד "דלק מוטורס" ותעודת חבר מועדון של "שפיים", "סוהו 09" "ICE" ו- "הזברה".
שיהיה לך בהצלחה הכי גדולה במבחנים לטקס ביום שני. אבל איזה מבחנים אילו? מה זה הטקס הזה? הסברים! איש יקר

lollapalooza

New member
רגע רגע רגעעעעע

אם הפינית עוברת לאמצע השבוע, זה אומר ששאלות משרשרים מעכשיו או שמחכים לאמצע השבוע
וטים, מה יהיה

כסף אוכל שקס #7

שלום שלום וסופ"ש טוב ורגוע לכולם.... כמו שאתם רואים השבוע אני מחליף את טימוש לאור עייפותו נוצר בלבול קליל לאור ההודעה שהוא פרסם אז אני פותח את הפינה רק השבוע (בתיאום איתו) אתם מוזמנים להתחיל לשרשר שאלות וכרגיל הכללים... כל שבוע מישהו מהפורום ירואיין ע"י כל הפורום, הראיונות נועדו ע"מ שנכיר אחד את השני טוב יותר. בכל שבוע יפתח ראיון חדש , כל אדם רשאי לשרשר שאלות לראיון. אנא נסו לשמור את שרשורי הראיון ממוקדים במרואיין. אם אתם מעוניינים לפתח שיחה על אחד הדברים שנכתבו בראיון, אנא פתחו שרשור חדש אם אתם מעוניינים לשאול שאלה על מהות הראיונות או לברר פרט טכני אנא עשו זאת במסרים אליי או אל תומר (not myself anymore) אנא שימרו על הראיונות חיובים, אל תשאלו שאלות מביכות, כאלה שנועדו לפגוע במרואין או ליצור ויכוח מיותר. כמובן שאף מרואין אינו מחויב לענות על שאלות שאינן נעימות לו. עם זאת, נבקש להתיחס לכל השאלות, גם אם רק במילים "אעדיף שלא לענות על זה", על מנת שלא תווצר הרגשה לא נעימה של דילוג על חלק מהאנשים. כל מרואין בוחר את המרואין שיבוא אחריו. במהלך הראיון יש לשלוח מסר לאדם שתרצו לראיין אחריכם ולשאול אותו אם הוא מעונין בכך. אם התשובה חיובית, שילחו לי את השם שלו והראיון איתו יתחיל מיד בסיום הראיון איתכם. אם התשובה שלילית, המשיכו לחפש. אם לא הצלחתם למצוא אדם שמעונין להתראין אחריכם, פנו אלי ואנסה לעזור לכם למצוא מישהו. נא לא לפנות אל אנשים שרואיינו כבר , האנשים שרואיינו: ניתן לראות את הראיונות הקודמים פה אחרי שאני מכריז מי המרואיין הוא עונה ישירות את השם שלו, גיל, מקום מגורים ושיר אהוב. אחרי זה אפשר לשאול אותו כל מה שבא לכם... והפעם הראיון עם יקירתי
גל - איש יקר בחולצת פסים
אתם מוזמנים להתחיל לשרשר שאלות אליה סופ"ש מצוין, טים

iLoveIvri

New member
שאלות... שאלות...

אתה מאמין שיש איזשהו כוח עליון (אלוהים כלשהו) ששולט על העולם
יש חיים אחרי המוות
מה אתה חושב שהיית בגלגול הקודם
(חחחח)
די שאלות שטניות מידי אני הלכתי...

3 (להדר)

כן, אני מאמין שיש כוח עליון כלשהו שמנהל סוג של מעקב. אין לי מושג מה הכוח שלו ואין לי מושג מהו.
חיים אחרי המוות? לא לכולם, אבל יש.
בגלגול הקודם, נראה לי סוג של כלב בית. איש יקר

Arielcohen

New member
../images/Emo99.gifגלוש!

1. האם החיים שווים את זה? 2. איזה ספורט הוא האהוב עליך? 3. צמחוני? 4. למה התחפשת בפורים (עד היום לא ממש הבנתי...)? 5. מהי העבודה האידיאלית מבחינתך? 6. "גדר ההפרדה" - גדר או חומה (מבלי להיכנס לדיון, כמובן)? 7. מהי התוכנית האהובה עליך? 8. מהו המאכל האהוב עליך? 9. מה סגנון המוזיקה האהוב עליך?

4 (לאריאלוש)

1. האם החיים שווים את זה? ת'אמת, היו לי רגעים שחשבתי שלא. אבל דפנטלי כן. אבל ממש כן, אני משוכנע בזה היום יותר מתמיד. 2. ספורט? אני? לא ממש מתחבר לזה. אבל בעיקרון, הספורט שאני הכי אוהב לעשות זה סקי. ההחלקה עצמה פשוט מדליקה והאווירה תמיד מגניבה. 3. צמחוני? ממש אבל ממש לא. אכילת בשר היא אחת מהנאות החיים. 4. פורים? וובכן זה היה ניסיון להתחפש לעבודה שכעיקרון לא איפשרה לנו לעשות כלום. אז עשית מה שמותר, להעמיד את השיער בצורה מוזרה ולהתפאר. כך מרדתי במוסכמות בדרכי הצנועה. :) 5. העבודה האידיאלית? לא משנה מה היא תהיה אבל במקום העבודה האידאלי שלי יהיה מקרר משקאות גדול, כמו בחניות ומסעדות, עם כל סוגי הפחיות וסוגי השתייה שיש, מקולה ועד קפה קר ממיץ ענבים ועד סיידר הגליל. והכול חופשי ללא כסף לכל אורך היום... 6. גדר ההפרדה? גדר. 7. תוכנית אהובה? "סקס והעיר הגדולה" "הכי גאים שיש" "דוגמניות בע"מ" ז"ל 8. סושי אבוקדו וסלמון איינסייד אאוט עם טמפורה מסביב :) 9. פופ, פופ, פופ.

Ez sLeeP

New member
סליחה שאני מגיב,

(כי זה ממש לא תורם למוניטין שאני מנסה לסגל לעצמי..) איך "מלרוז פלייס" הושארה מחוץ לרשימה? (עם כל הכבוד ל'Models Inc.', ויש כבוד..). סקי, הספורט האולטימטיבי. אחח. געגועים לשלג.

ללא ספק.

מאז קימברלי העלתה את כל המקום באוויר, הפסקתי לעקוב. זה פשוט היה קשה מידי... שלא לדבר על כל הדמויות הנוראיות שהצטרפו לקראת הסוף. זוועה. דוגמניות בע"מ נהנת משתי יתרונות גדולים שהפכו אותה להיות בלתי נשכחת. 1. היתה רק עונה אחת 2. ג'ולי הבלונדינית האוסטרלית. מ-א-מ-מ-ת.

Principesa Reut

New member
גל,

תזכיר לי לקחת אותך איתי לג'ירף פעם... יש שם טמפורה אינסייד אאוט שטוענים שהוא מאוד מאוד טעים... (שימו לב - "טוענים".. כל קשר ביני לבין סושי הוא מקרי בהחלט...) אה, ואולי תזכיר לי גם לקחת אותך איתי ביום שבת הזה ב5 וחצי בבוקר לשבוע סקי באיטליה

רעות חמודה שלי

גירף? been there, done that נכון זה טעים, אבל כבר טעמתי הרבה יותר טוב... הסקי? הלוואי ויכולתי :) והתמונות? קיבלתי אותם ותודה רבה, סוף סוף אני יכול להראות לאנשים למה התחפשתי, התנצלותי על זה שלא הגבתי. תודה, תודה, תודה. אוהב המון איש יקר

lollapalooza

New member
אוקיי שאלות לגלגל ../images/Emo9.gif

קודם כל- תומר- שאלות "אליה", "יקירתי" גל
יש משהו שאני לא יודעת
מה שלומך
ועכשיו לשאלות הרציניות:
שוקולד חום או לבן
דיאט או קולה רגילה
(תתרגלו, אני חורשת על השאלה לצרכי מחקר)
מה יש לך מתחת למיטה
מה אתה רוצה להיות כשתהיה גדול
אתה אוהב מצות
האם זה שזכית במקום שני ב"הדוד מרחוק" הדליק לך אי אלו נורות אדומות שצריכות היו להידלק...
איך זה לחלוק אוסקר עם כשרון כמוני
אתה יודע שאתה איש מצחיק לאללה
איזה פורום היית רוצה לנהל בתפוז
(קיים או חדש, לא כולל עברי לידר
)
עוד שאלה משומשת- אם היית יכול לברוח עכשיו, לאן ועם מי
מה אתה אוהב לראות בטלויזיה
את מי כדאי לי להרוג קודם- בריטני, כריסטינה, או קיילי

../images/Emo12.gif אופסי ../images/Emo12.gif

הקופי פייסט משחיט את האנושות מודה לא כתבתי את הכל רק את ההקדמה ואת השם כל השאר מועתק ממה שטים כתב על ספיר
נתפסתי על חם
סורי גל

lollapalooza

New member
../images/Emo6.gif

כן הבנתי שבזה מדובר... כבר אמרתי שאתה אידיוט
(
) ואני אהיה קטנונית (נדב- נה
) הקופי פייסט משחית.

אם תהיי קטנונית אני מתחיל לדבר

עודדית בלי הגבלת הכלליות כל מה שאני כותב נכון עד כדי קבוע חיובי קטן כרצוני

למעלה