כסף אוכל שקס #7

Ez sLeeP

New member
שוב אנחנו שוגים בהשוואתי לאחרים?

הדסו'ש, מתי תלמדי? (טוב, אני אפסיק עם מגמת החוצפה הזו לאלתר..)

lollapalooza

New member
ויפה שעה אחת קודם../images/Emo70.gif

לא לימדו אותך להיות נחמד למבוגרים ממך

אהובי, הנצחי והבלתי מעורער.

אני עוד לא כתבתי שאלות. כי שאלתי אותך כבר כל כך הרבה שאלות. ותמיד ניראה לי שזה לא מספיק. ולא משנה אילו שאלות אני אכתוב פה. יראה לי שזה לא מספיק. אבל כיוון שבכל זאת יש פה ראיון, אני אנסה לשאול וזה יהיה אולי שבעים אחוז ממה שאני רוצה לדעת. לא, ממה שאני יכולה לדעת מלשאול. זה יהיה אולי עשרה אחוזים ממה שאני רוצה לדעת. 1. מה שינה אותך? 2. יש לך מקרים שאתה מסתכל על עצמך, על העבר, ולא אוהב? 3. למה אתה אוהב אותי כל כך? :) 4. אתה יודע למה אני אוהבת אותך? 5. לפעמים לבן אדם יש מקרים של הסתייגויות מעצמו כאשר הוא מסתכל אחורה, הסתייגויות מההתנהגות שלו. יש לך כאלה? כמה? רוצה לשתף בהם? הם מביכים אותך? הם חלק מעיצוב דמותך? הכוונה- לפעמים אתה זכר בהם ונמנע מלעושת משהו...טוב הבנת אותי בעיקרון... 6. זה באמת שלפעמים אתה מבין מה שקורה לי בראש? או שזה סתם נדמה לי? 7. מתי הייתה הפעם הראשונה שלך? 8. איך היה? *שאלת רשות* 9. השלם. אנשים רואים אותי כבחור מאוד_______{אני יודעת מה יהיה פה}. 10. כשלמעשה אני מאוד ___________________ 11. אם היית צריך להצביע על בן אדם אחד שבעקבות שייכותו לחיים שלך הושפעה דמותך או הושפעו חייך, בין אם ישירות על ידיו, בין אם בעקבות התבוננות בו לטוב ולרע, מי זה היה? מה גרם לו להיות כזה? 12. אתה מרגיש עלוב לפעמים? מה גורם לזה לבוא? 13. מה עושה לך את זה אצל מישהי? 14. מישהו?
15. אם היה גבר אחד שתוכל לנשק, מי זה היה? {עכשיו אני יודעת שאתה יודע על מה אני חושבת...} 16. דיברתי עכשיו עם שאתה אוהב. 17. אני חתיכת בחורה סתומה, ואנחנו שנינו שני בני אדם מתוסבכים. 18. זה לא יקרה. 19. יש לי הקלה לדעת שניסיתי. 20. נחזור לשאלות? 21. אני לא בשוונג יותר. 22. הכל טוב. 23. חופית, אהובתך, מצטננת ג'יימסך...

10 (לחופית)

אוקיי, זה נראה לי כתוב בסגנון השאלון המורחב של יאיר לפיד ולכן אני יעשה על זה בצורה הזו גם, ואנסה לקשר את התשובות למקום שאנו נמצאים בו. מעניין אם תופתעי מהתשובות, מוזמנת להגניב עליהם... 1. שינה אותי? הפורום הזה. גל שנכנס לפה בפעם הראשונה וגל שנמצא פה עכשיו הוא שונה לחלוטין, אולי לא רק בגלל הפורום, אבל היה לו משקל. 2. מסתכל על העבר ולא אוהב? כן, לפני הצבא הייתי בן אדם סגור מאוד (טוב, זה לא השתנה הרבה), ביישן, ובעיקר פלוס 15 קילו. את זה מאוד לא אהבתי. 3. למה אני אוהב אותך? ת'אמת, שזה ממש לא היה מתוכנן. אבל אני מניח שהתחלת את דרכך בחיי דיי טוב (כמובן, מקרה החיבוק בהופעה בעזריאלי) וכל ההמשך במפגש פורום הראשון, וכאילו דא!, ניצנים. מילאת לי חור של סוג של חברה שלא היה לי קודם וזה מצא חן בעיניי. כמובן שלא היית מצליחה להיכנס לשם אילולא היתה לך את אישיותך הכובשת שהיא סוג של מגוון תכונות שאני אוהב. אה, וזה שאת אוהבת אותי, זה גרם לי מאוד לאהוב אותך. 4. האם אני יודע למה את אוהבת אותי? שאלה קצת יומרנית. אבל לא, לא ממש. אני מניח שגם אני סוג של חברה שלא היה לך, עם סל תכונות שאת מעריכה ומחבבת. משהו כזה. לא? אה כן, וזה שאני ממש מבין אותך. 5. הסתגויות? חוץ מאותה הסתייגות מהמראה החיצוני, שכבר דובר אליה. אני לא ממש מצטער על דברים שעשיתי או דרך התנהגותי. אני רוצה להאמין, שמעולם לא עשיתי למישהו דבר רע במכוון, כי רציתי. ובכלל, אני לא בן אדם שעושה דברים רעים לאנשים, גם לא במקרה. פועל יוצא של לחשוב עשרות פעמים לפני שאני עושה משהו. קצת פריקי, אבל זה אני. 6. האם אני מבין מה קורה לך בראש? יש לי יכולת להבין מאוד טוב אנשים. נובע משעות רבות של הקשבה להמון אנשים מכל הסוגים, הגילאים, המינים. אולי כדרך התנהגות בשביל להימנע מלדבר על עצמי :) לפעמים זה מצליח יותר, לפעמים זה מצליח פחות. כנראה שאצלך, יותר... 7. הפעם הראשונה שלי? של מה? אני לא מבין? :) סביבות גיל 17. 8. איך היה? בפעמים הראשונות, הרבה פחות טוב ממה שכולם אומרים. יותר מידי בלאגן. 9. אנשים רואים אותי כבחור מאוד בטוח בעצמו. 10. כשלמעשה אני הרבה פחות בטוח ממה שנראה.. 11. בן אדם אחד שבעקבות שייכותו לחיים שלי הושפעה דמותי? אה, חבר טוב שלי מהצבא. כשנמצאים במסגרת צבאית, על חוקיה והגבלותיה, הלפעמים אידיוטיים מאוד, בשלב מסוים, מאבדים פורפורציות הגיוניות, של מה נורמלי ומה לא, ומה אמור להיות ומה לא (בלי קשר כמובן למה שהצבא אומר שצריך להיות...) ובגלל שכל כך קל ללכת לאיבוד במסגרת כזו, צריכים שיהיו את האנשים שיכולים להראות, שאפשר להמשיך לעשות דברים ע"פ דרכך שלך, כמובן תחת מעטה החוקים הצבאיים (בשביל לא להסתבך). הוא היה כזה, הוא עשה את זה ממש טוב והוא לימד אותי שזה אפשרי... (כמובן שאפשר להעתיק את זה לכל חיי מסגרת, וזה מה שיפה בזה). 12. מרגיש עלוב? אולי מתי שאני משקר לאנשים. אז. 13. מה עושה לי את זה במישהי? אני מניח שאני חייב להוציא את זה מתישהו, ולהוכיח שאני לא כזה תמים. וובכן, איך נגדיר את זה? בצורה יפה ז"א. ש-ד-י-י-ם. מה אני יעשה? אני בן-אדם של ציצים, בז'זאזים, מרפסות, וכו'. מצטער על כל מי שאני שובר לו את המוניטין שלי אצלו, אני פשוט מוקסם מהחזה הנשי. אם הייתי יכול, הייתי מאמץ לעצמי זוג... :) 14. מה עושה לי את זה במישהו? אני אתייחס לזה כ-מה עושה לי את זה בבן-אדם שהוא במקרה, גבר. בתור גבר, יש לי תכונה, שלרוב הגברים קשה לקבל. אני בן אדם שנוגע. אוהב לגעת באנשים שאני אוהב. לא במובן האירוטי כמובן, אלא במובן החברי. לחלק מהגברים קשה לקבל את המגע הגברי הזה. וזה ממש חבל לי. גברים שלא נרתעים מזה, מתחבבים אליי. 15. גבר שאני יוכל לנשק? מי אמר לך שלא עשיתי את זה בעבר??? :) אממ.. גבר אחד, ת'אמת שיש רק אחד שאני יכול לחשוב אליהם. וזה בגלל שהוא פשוט מלך. הלוא הוא אהובי, ג'אסטין טימברלייק ("אם זה חם, ג'אסטין שם"). אני מעריץ אותו. בשבילו, הייתי הולך יותר רחוק מ"רק לנשק"... :) 16. איך היתה השיחה? 17. אני יודע שאת סתומה, אבל למה הוא מתוסבך? 18. חבל מאוד. 19. מתאים לך שיוקל לך מזה. 20. יותר ממזומנת. 21. לא נורא. 22. Same Here 23. ג'ימס מוסר את סליחתו. אני ממש לא. איש יקר

אוף אני לא מבינה איך אחרי תקופה יחס

ית ארוכה של חברות ביננו אני עדיין כל כך אוהבת אותך
אני פשוט אוהבת אותך בכל פעם מחדש. אני חושבת שאני אגיב באופן מסודר זה יהיה יותר בהיר ומלא... 3+4. אמממ יש משהו מאוד נכון בכל מה שאמרת, שאתה מילאת ואני מילאתי.... ובשבילי במידה מסויימת אתה עדיין ממלא {נו, חסר רק סקס...} אבל גם יש משהו מעבר לזה מבחינתי. שנורא כיף לי איתך, כי אני כאילו, מתנהגת איתך נכון. אני לא יוצאת מפרופורציות בכל הקשר הזה. יש לנו משהו לא ממש כפייתי {טוב אני לפעמים נהיית כפייתית, אבל זה בלתי נמנע}, ולא ממש מחייב {הוא כן מחייב, אבל הוא מחייב כל יום מחדש, מתוך הכיף ומתוך זה שזה נשאר נכון ולא מתך מחוייבות שפשוט נמצאת שם}, משהו אוורירי כזה. חוץ מזה שאתה יודע לעשות משהו שאף אחד בחיים שלי היום אם אני לא טועה לא עושה. את נותן לי ביקורת, שאני צריכה את הביקורת, בלי להיות ביקורתי, שביקורתיות נוראאא מרתיעה אותי. חוץ מזה שאתה נראה טוב שזו נקודת התחלה מעולה בשבילך:) 7. אז איך זה שאני....אוף... אני כבר בת 35 וחצי חצאים...
8. טוב אין בעייה תזהיר אותי לפני:) 9+10. ידעתי את זה כבר. 11. אתה כתבת שם משהו מאוד מעניין וחשוב. טוב אני בכל מקרה לא רוצה את צה"ל בחיים שלי... 13. אוי לא!!!! אז מה אבדו כל סיכויי??? איזה באסה גל! 15. *צריכה שתספר לי על זה ודחוף כאילו,אוי עכשיו אני רק צריכה לדעת איך ג'סטין ניראה...* 16. מוזרה. כמו כל השיחות שלנו. 17. כי ליבו נתון למישהי אחרת {והוא נורא ניסה לנסח את זה בצורה לא פלצנית משהו בסיגנון של-הראש שלי במקום אחר, אבל לא הלך}, רציתי להגיד לו שגם הלב שלי לאאצלו והמטרה בכלל לא קשורה ללב בכל הסיפור הזה, אבל הוא בן אדם רגיש כזה... כאילו של רגשות. סתם רציתי שיהיה כיף אני לא צריכה שהוא יהיה מאוהב בי {על אף שאני לא מבינה איך אפשר להיות בקרבתי בלי להתאהב בי}. 18. אמממ אני לא יודעת אם חבל. כאילו כן חבל, כי יכול היה להיות כיף ממש. ונגיד אני חושבת שעכשיו באופן רישמי נחרבה לחלוטין הידידות שלנו, וכבר אמרתי לך שאני מאוד אוהבת אותו. 19. אני יודעת. כי הייתי צריכה לדעת. אני עדיין נוראאא אוהבת את ג'יימס. תמסור לו שאין ביננו בעיות. ככה זה כשאתה מגניב, כולם סולחים לך...

Principesa Reut

New member
../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif

אבל אבל אבל
הבטחת
אוף, עוד מקרה של דחיה נכנס לסטטסיטיקה... איזה שבוע מעאפן

למעלה