10 (לחופית)
אוקיי, זה נראה לי כתוב בסגנון השאלון המורחב של יאיר לפיד ולכן אני יעשה על זה בצורה הזו גם, ואנסה לקשר את התשובות למקום שאנו נמצאים בו. מעניין אם תופתעי מהתשובות, מוזמנת להגניב עליהם... 1. שינה אותי? הפורום הזה. גל שנכנס לפה בפעם הראשונה וגל שנמצא פה עכשיו הוא שונה לחלוטין, אולי לא רק בגלל הפורום, אבל היה לו משקל. 2. מסתכל על העבר ולא אוהב? כן, לפני הצבא הייתי בן אדם סגור מאוד (טוב, זה לא השתנה הרבה), ביישן, ובעיקר פלוס 15 קילו. את זה מאוד לא אהבתי. 3. למה אני אוהב אותך? ת'אמת, שזה ממש לא היה מתוכנן. אבל אני מניח שהתחלת את דרכך בחיי דיי טוב (כמובן, מקרה החיבוק בהופעה בעזריאלי) וכל ההמשך במפגש פורום הראשון, וכאילו דא!, ניצנים. מילאת לי חור של סוג של חברה שלא היה לי קודם וזה מצא חן בעיניי. כמובן שלא היית מצליחה להיכנס לשם אילולא היתה לך את אישיותך הכובשת שהיא סוג של מגוון תכונות שאני אוהב. אה, וזה שאת אוהבת אותי, זה גרם לי מאוד לאהוב אותך. 4. האם אני יודע למה את אוהבת אותי? שאלה קצת יומרנית. אבל לא, לא ממש. אני מניח שגם אני סוג של חברה שלא היה לך, עם סל תכונות שאת מעריכה ומחבבת. משהו כזה. לא? אה כן, וזה שאני ממש מבין אותך. 5. הסתגויות? חוץ מאותה הסתייגות מהמראה החיצוני, שכבר דובר אליה. אני לא ממש מצטער על דברים שעשיתי או דרך התנהגותי. אני רוצה להאמין, שמעולם לא עשיתי למישהו דבר רע במכוון, כי רציתי. ובכלל, אני לא בן אדם שעושה דברים רעים לאנשים, גם לא במקרה. פועל יוצא של לחשוב עשרות פעמים לפני שאני עושה משהו. קצת פריקי, אבל זה אני. 6. האם אני מבין מה קורה לך בראש? יש לי יכולת להבין מאוד טוב אנשים. נובע משעות רבות של הקשבה להמון אנשים מכל הסוגים, הגילאים, המינים. אולי כדרך התנהגות בשביל להימנע מלדבר על עצמי

לפעמים זה מצליח יותר, לפעמים זה מצליח פחות. כנראה שאצלך, יותר... 7. הפעם הראשונה שלי? של מה? אני לא מבין?

סביבות גיל 17. 8. איך היה? בפעמים הראשונות, הרבה פחות טוב ממה שכולם אומרים. יותר מידי בלאגן. 9. אנשים רואים אותי כבחור מאוד
בטוח בעצמו. 10. כשלמעשה
אני הרבה פחות בטוח ממה שנראה.. 11. בן אדם אחד שבעקבות שייכותו לחיים שלי הושפעה דמותי? אה, חבר טוב שלי מהצבא. כשנמצאים במסגרת צבאית, על חוקיה והגבלותיה, הלפעמים אידיוטיים מאוד, בשלב מסוים, מאבדים פורפורציות הגיוניות, של מה נורמלי ומה לא, ומה אמור להיות ומה לא (בלי קשר כמובן למה שהצבא אומר שצריך להיות...) ובגלל שכל כך קל ללכת לאיבוד במסגרת כזו, צריכים שיהיו את האנשים שיכולים להראות, שאפשר להמשיך לעשות דברים ע"פ דרכך שלך, כמובן תחת מעטה החוקים הצבאיים (בשביל לא להסתבך). הוא היה כזה, הוא עשה את זה ממש טוב והוא לימד אותי שזה אפשרי... (כמובן שאפשר להעתיק את זה לכל חיי מסגרת, וזה מה שיפה בזה). 12. מרגיש עלוב? אולי מתי שאני משקר לאנשים. אז. 13. מה עושה לי את זה במישהי? אני מניח שאני חייב להוציא את זה מתישהו, ולהוכיח שאני לא כזה תמים. וובכן, איך נגדיר את זה? בצורה יפה ז"א. ש-ד-י-י-ם. מה אני יעשה? אני בן-אדם של ציצים, בז'זאזים, מרפסות, וכו'. מצטער על כל מי שאני שובר לו את המוניטין שלי אצלו, אני פשוט מוקסם מהחזה הנשי. אם הייתי יכול, הייתי מאמץ לעצמי זוג...

14. מה עושה לי את זה במישהו? אני אתייחס לזה כ-מה עושה לי את זה בבן-אדם שהוא במקרה, גבר. בתור גבר, יש לי תכונה, שלרוב הגברים קשה לקבל. אני בן אדם שנוגע. אוהב לגעת באנשים שאני אוהב. לא במובן האירוטי כמובן, אלא במובן החברי. לחלק מהגברים קשה לקבל את המגע הגברי הזה. וזה ממש חבל לי. גברים שלא נרתעים מזה, מתחבבים אליי. 15. גבר שאני יוכל לנשק? מי אמר לך שלא עשיתי את זה בעבר???

אממ.. גבר אחד, ת'אמת שיש רק אחד שאני יכול לחשוב אליהם. וזה בגלל שהוא פשוט מלך. הלוא הוא אהובי, ג'אסטין טימברלייק ("אם זה חם, ג'אסטין שם"). אני מעריץ אותו. בשבילו, הייתי הולך יותר רחוק מ"רק לנשק"...

16. איך היתה השיחה? 17. אני יודע שאת סתומה, אבל למה הוא מתוסבך? 18. חבל מאוד. 19. מתאים לך שיוקל לך מזה. 20. יותר ממזומנת. 21. לא נורא. 22. Same Here 23. ג'ימס מוסר את סליחתו. אני ממש לא. איש יקר