מזלטוב מזלטוב מזלטוב
ז זוהרה מצליחה החודש New member 15/5/02 #42 בשעה טובה גם ממני הריון קל נעים וטוב איזה ביכורים יפים לשבועות זוהרה
נ נילה אוהבת New member 15/5/02 #43 מזלטוב מיכל האביב באמת הגיע (לחלקנו) שיהיה לך הריון מושלם עם תינוק (או שניים?) מושלם בסופו והרבה אושר.
מזלטוב מיכל האביב באמת הגיע (לחלקנו) שיהיה לך הריון מושלם עם תינוק (או שניים?) מושלם בסופו והרבה אושר.
נ נועם@בת New member 15/5/02 #44 ../images/Emo48.gif קולולולולולולו ועוד איך הגיע היום מזלטוב מיכל, שיעלה ויכפיל ויפעם ויבעט לך בבטן תשעה חודשים (אולי בכלל יבעטו ) שיהיה לך הריון ארוך ובריא ולידה קלה. עשינו עוד על IVF ראשון, ועוד על לא מסוברת נועם
../images/Emo48.gif קולולולולולולו ועוד איך הגיע היום מזלטוב מיכל, שיעלה ויכפיל ויפעם ויבעט לך בבטן תשעה חודשים (אולי בכלל יבעטו ) שיהיה לך הריון ארוך ובריא ולידה קלה. עשינו עוד על IVF ראשון, ועוד על לא מסוברת נועם
מ מיכל25אב New member 15/5/02 #45 מקור לאופטימיות.... תמיד טוב לשמוע על הצלחות...אני הייתי גם אצל בר חוה עכשיו אני אצל ווליוביץ...הרבה אושר והצלחה
מקור לאופטימיות.... תמיד טוב לשמוע על הצלחות...אני הייתי גם אצל בר חוה עכשיו אני אצל ווליוביץ...הרבה אושר והצלחה
L LeeLoo1 New member 15/5/02 #47 מזל טוב ../images/Emo24.gif המון הצלחה... מי ייתן ולכולנו יהיו חדשות טובות
V venus13 New member 16/5/02 #48 מיכל, המון מזל טוב ../images/Emo77.gif../images/Emo39.gif והריון קל ותקין ונוס
ר רוצה עוד 2 New member 17/5/02 #49 ../images/Emo25.gif../images/Emo95.gif../images/Emo49.gifסופה של דרך ארוכ ותחילת דרך חדשה נתראה בחדר לידה
../images/Emo25.gif../images/Emo95.gif../images/Emo49.gifסופה של דרך ארוכ ותחילת דרך חדשה נתראה בחדר לידה