כנראה שגם יומי הגיע...

michalmichal1

New member
כנראה שגם יומי הגיע...

לאחר שנתיים ניסיונות, 5 מחזורי גונלF (ללא הצלחה) ו-IVF אחד נתבשרתי היום על "חיובי- 117Beta ". דרך אגב- למרות שזהו רק היום האחד-עשרה מההחזרה קיבלתי אישור מיוחד מהמזכירה המקסימה של הרופא שלי לעשות את זה כבר היום, ו"אם התוצאות לא יהיו מספיק ברורות מספיק נעשה זאת שוב מחר". התוצאות מספיק ברורות... בדיעבד (ואני יודעת שזה תמיד החלק שחיפשתי בסיכומים של בנות שהצליחו אז אנסה להרחיב כמה שאפשר) הבעיה היתה בהתחברות של הזרע והבייצית שעד אשר לא נעשו באיקסי זהו דבר שכמעט כנראה ולא התקיים. לשימחתי ד"ר בר-חווה דוגל בחצי איקסי חצי רגיל ללא מוסברות כמוני (או כמו שהייתי לפחות עד ה IVF הראשון) ומתוך 10 ביצציות הופרן כמעט רק איקסי והוחזרו שלוש כאלו. השבועיים האחרונים בהחלט היו מהמותחים בחיי, בעיקר מכיוון שהיתה הפרשה קלה ביום שבת (שבדיעבד היתה השתרשות אבל אז נראתה לי כמו התחלה של מחזור). עוד טיפים שאני יכולה לתת זה שבמהלך השבועיים לאחר ההחזרה לא עשיתי את ההתעמלות האיטנסיבית אליה אני רגילה (אימונים בחדר כושר) והשתדלתי ביום השלישי להחזרה (שאמור להיות יום ההשרשה) לעשות דברים באיזי ובעיקר דברים כיפיים (הלכתי לברכה ושכבתי בצל עם עיתוני נשים, ארוחת שחיתות אצל חברים וכו). אבל בהחלט לא נחתי נפשית במהלך השבועיים האלה שהיו אפילו לחוצים במיוחד בעבודה. ברמת הגלובלי- אססססוווררר להתייאש!!!! זה בסוף יגיע וגם אם אתן "unexplained" מעצבן כמוני. לא להפסיק לחיות ולדעת שזה בסוף יגיע. ולישמור על מערכת היחסים שלכן מכל מישמר- הרי לא רצוי למצוא את עצמינו ללא פרטנר בסוף המסלול המיגע הזה כשאנחנו כבר יכולות לממש את אימהותינו.... בהצלחה לכולן מכל הלב, והמון תודה על התמיכה המדהימה (נועם -אני כבר כמה זמן משוכנעת שהיית מלאך באחד הגילגולים הקודמים...)

הרמוניה

New member
איזה יופי! ../images/Emo42.gif../images/Emo141.gif../images/Emo65.gif

שימחת אותי עכשיו..... שתכפיל הבטא תשליש ותרבע שיתנחל הקטנטן(ים?) לתשעה חודשים תמימים ושתחבקי ילד מושלם בזרועותיך הרמוניה

נטאשה

New member
וואאווווווו ../images/Emo65.gif ../images/Emo77.gif ../images/Emo141.gif ../images/Emo79.gif

הריון שלישי השבוע! איזה יופי! מ ז ל ט ו ב ענקי קבלי זר ברכות להריון קל ושמח
והמון המון אהבה ממני דלית

אני הראשונה../images/Emo35.gif../images/Emo49.gif

שיהיה הריון נפלא וכייפי . תהני מכל רגע . אגב איפה עשית את הטיפול ? סתם מתענינת דנדוש

michalmichal1

New member
איפה עשיתי את הטיפול

עשיתי את הטיפול אצל ד"ר איתי בר חווה ה-מ-ק-ס-י-ם וה-IVF נעשה באסותא (שם גם תרמתי חצי מ-20 הביציות שלי)

חןחן

New member
../images/Emo104.gifקולוללווללוולולולול

מזל טוב.נהדר. איזה יופי!!! בנדון כתוב בעצם לולולולו (כמו בחגיגות אצל המרוקאים-למדתי מסבתא של בעלי).
כל הכבוד על תרומת הביציות - יישר כח וכן ירבו כמותך.

קט קט

New member
../images/Emo20.gif../images/Emo20.gif../images/Emo20.gif../images/Emo20.gif

איזה יופי! המון המון מזל טובים. מקווה שיהיה הריון ארוך וקל. שאלנות - את כותבת שהבעיה היתה בהחיבור בין הזרע והביצית. ידעתם את זה קודם או שרק אחרי ההצלחה בIVF מסיקים שאכן זו היתה הבעיה. מה בכלל יותר בעיה כזו? מה זה אומר? קט קט

michalmichal1

New member
תשובה לקט קט

לאת לא ידענו קודם את הבעיה הזאת וגם בדיעבד אנחנו רק יכולים להסיק (לא במאה אחוז) שזאת היתה הבעיה, לאור התוצאות

anatgri

New member
מזל טוב../images/Emo13.gif

המון איחולי מזל טוב והריון שקט עד תומו ושמעמם. מאחלת לך הרבה בעיטות בפנים וילד/ים מקסים/ים בחוץ

לי חן

New member
וווווואאאאאווווווווו מיכל

המון המון
שיהיה לך הריון קל ולידה עוד יותר קלה... קבלי:
לי חן

mala

New member
מזל טוב

כל האושר - תודה על ה"סיכום" שאכן חשוב ומעודד . שנידבק .

ronylew

New member
המון מזל טוב../images/Emo142.gif../images/Emo141.gif../images/Emo20.gif../images/Emo141.gif

שיעברו עלייך תשעה חודשים נהדרים תהני מכל רגע מגיע לך אומנם לא מכירות אבל המון חיבוקים ממני אלייך

למעלה