ששאר המדינות כמו ישראל ועזה.
רעידת אדמה במפרץ: המלחמה באיראן התפשטה לתריסר מדינות תוך 72 שעות | N12
https://share.google/G7FfxX15ikUnZN3hw
רעידת אדמה במפרץ: המלחמה באיראן התפשטה לתריסר מדינות תוך 72 שעות.
מאד מאד מאד מייחלת שממשלות ישראל למדו שאין אמון במחבלי עזה.
לא זוכר אם זה היה מוצש"ק או יום ראשון, אך כששמעתי שאירן מפציצה את מדינות המפרץ אמרתי לילדי שזאת יכולה להיות עדות לכך שחמינאי אכן התפגר (אז עוד לא הייתה ודאות בנושא כלל).
בכל מקרה ההתנהלות האירנית הנוכחית מלמדת (נדמה לי שכבר כתבתי את זה, אבל קצת אפוף, אז לא נורא אם יופיע פעמיים

) את מה שידוע זה מכבר, ריצוץ ראש הנחש, ראש ארגון הטרור, בהחלט בעל פוטנציאל להכניס את הארגון כולו לבעיית פיקוד ושליטה, לכאוס, באופן שמקשה עליו לתפקד. במקרה הזה הכותרת מדברת על מה שאירן חושבת, אבל ספק אם היא בכלל מבצעת את הפעולה הזאת. סביר יותר שהיא פועלת על אוטומט על-פי דף הנחיות שהיה מוכן מראש ושאינה חושבת כלל.
הרי הפעילות האירנית תוך יממות בודדות העבירה את רוב העולם ובוודאי את החלקים החשובים בו כרגע, לצד הישראלי-אמריקאי במלחמה הזאת. אמנם אירופה עדיין מגמגמת על חוקיות הפעולה מהצד שלנו ומסתפקת בלא להפריע (וגם זה בקושי), אבל היא רק מבהירה בכך את חוסר הרלוונטיות שלה. כל זאת, כאשר דווקא אירופה תהיה אחת הנהנות מהמהלכים שאנחנו וטראמפ מבצעים עבור העולם כולו כרגע.