כנפי
על האש

bLAck hALo

New member
....

טוב, אז לא היה חכם לכתוב ברבים בכל מקרה שארפ עשה..וכן כן אני יודעת שהוא כבר אזרח כאן ויש לו אזרחות ונשוי גם לאחת עם אזרחות וזה....אבללללל אם ככה אז למה הוא לא יכול להיות קפטן,למה!? אם זה עובד לצד אחד זה יכול לעבוד טוב מאוד גם לצד השני. <נו, בלע..לא יצא כמו שצריך..>

Ill Fame

New member
דריק שארפ לא עשה צבא.

אף אחד מחברי לגיון הזרים לא עשה צבא. הטיעון שלך באמת לא מובן לי. מדובר בחבורה של זרים (באסטון, פארקר, שארונס, וויצ'יץ', קומאטוס, תומאס) ובעוד איזה שחקן ישראלי זניחו וכמה נערי פוסטר. גם אם איזה זר אחד הוא למעשה ישראלי, אזרחות לה זכה מתוקף יהדותו ותו לא, אזי התמונה לא משתנה - עדיין העובדה היא שהיו אלו הזרים שחתומים על האליפות. ושאלה לי אליך - אם מכבי תקלע לעונה נוראית, האם האוהדים ישארו לצידה? וכי מדוע להם, מה בעצם יש להם להעריץ? קשר כלשהו, זיקה לאמריקנים אין לאוהדים, את מה יעריצו? וזו הסיבה בגינה, למשל, הפועל ת"א מביאה 7000-10,000 צופים לבלומפילד כל משחק, למרות שהיא ניצבת בפני ירידה ומשחקת כדורגל נוראי. לאוהדים יש משהו לאהוד - את הסמלים הישראלים של הקבוצה. לכן, לטעמי, אוהדי מכבי הם "אוהדי הצלחות" - כאשר הקבוצה תכשל יעלמו, שהרי אינטרס להעריץ חבורת זרים כושלת אין להם.

angela12

New member
שארפ ../images/Emo99.gif

ראיינו אותו אחרי שצסקא הפסידו ואז הוא אמר כזה "העיקר כולם אמרו צסקא, צסקא, צסקא...יא אללה!" והוא אמר את ה- יא אללה בלי מבטא בכלל! איזה חמוד בעיני הוא ישראלי לגמרי

Thierry Henry

New member
הקנאה וצרות העין מדברת ממך

לא ציפיתי מאף אוהד הפועל שיפרגן לקבוצה הכי טובה באירופה שכמה שקשה לכם להודות , יותר ישראלית מכל קבוצה שקיימת בישראל. אבל שיהיה..אוהדי הפועל ימשיכו לחיות בתוך המרנידה המסריחה שלהם ויניב גרין, אדום מושבע עד עונה שעברה ימשיך להגיד שלא להזכיר לו ימים רעים. מכבי ת"א אלופה אירופה 3 פעמים ב5 שנים, תפנים, תבכה ותשתוק.

Ill Fame

New member
טיעונים בהודעה שלך אני לא רואה.

בעצם, חוץ מכמה עלבונות ילדותיים, לא אמרת דבר. יש לי עיסוקים יותר טובים לזמני מאשר להחליף השמצות עם ילד (או אדם בעל התנהגות ילדותית - לא עקרוני) באינטרנט. שלום, יום טוב

Envenom

New member
דווקא יש לו טיעונים..

אומנם הם מוסתרים קצת מאחורי עלבונות, אבל הבה ואני אבהיר לך- למכבי יש 8 ישראלים: שלף, גרין, תומאס, הלפרין, פנאן, שארפ, דותן, ובורשטיין. לעומת זאת לא ישראלים: וויצ'יץ', באסטון, שאראס, קומאטוס. פי שניים יותר ישראלים

Ill Fame

New member
שכחת את פארקר.

אנא, טוהר, חסוך ממני ספירה גמלונית. אני מכיר היטב את נערי הפוסטר של מכבי, אך הם לא מסייעים לטיעונך, בגלל שללא שום ספק על האליפות חתומים הזרים. שמע, אני לא מחפש מה לשנוא, באמת שלא. נהפוך הוא, אני דווקא אוהד כל קבוצה ישראלית באירופה, אך מכבי ת"א בעיניי היא איננה קבוצה ישראלית. המצב שם התהפך, נראה כאילו הישראלי הוא הזר, והזרים הם בעלי הבית. יתר על כן, אשמח אם תצביע לי על מקום מסתורם של טיעוניו של Thierry Henry, שכן גם עכשיו הם חומקים מעיניי.

Envenom

New member
הנה ואצביע למענך:

"..לקבוצה הכי טובה באירופה שכמה שקשה לכם להודות, יותר ישראלית מכל קבוצה שקיימת בישראל." ודווקא על האליפות לדעתי חתום המאמן פיני גרשון.. שהוא דוגמא מצוינת לישראלי מצוי

Ill Fame

New member
בין "טענה" ל"טיעון" יש הבדל, והוא

שטיעון צריך לכלול נימוק. הצהרה כללית אינה עומדת בהגדרת המילה. גם אני יכול לומר "הפועל שולתת, ומכבי קבוצה של זרים~!1!!!!!111", אך עדיין לא יהיה זה בגדר תרומה לדיון. בנוגע להערתך, עצם היותו של פיני גרשון ישראלי לא סותרת את טיעוניי. שוב, אין בדוגמא או שניים כדי לסתור טיעון מדגמי בעל רוח כללית. ובמילים אחרות - לא קונה
אתה לא יכול להפריך טיעון שמתבסס על מגמה כללית (שהיא, שארבעת השחקנים המובילים של הקבוצה הם זרים), באמצעות מקרה פרטי (או שניים, לצורך העניין).

Envenom

New member
והשחקנים הזרים של הפועל לא מקבלים..

דקות משחק, אני מעריך?

Ill Fame

New member
לא, אבל חלקם של הישראלים גדול

בהצלחת הקבוצה גדול, אם לא מכריע. לאחרונה חלק מן הישראלים של הקבוצה נפצעו, ולכן הייתה "השתלטות" מסויימת של הזרים, אך כתוצאה מהכרח, ולא מבחירה: גילי מוסינזון חוזר מפציעה, שיינפלד מהפרשה התמוהה של הכספים, ואילן ברקוביץ' פצוע. חוץ מזה, עודד שעשוע פשוט שחקן נפלא
כל השחקנים שהזכרתי מעלה הם שחקני מ-פ-ת-ח (החסרון בעמדת הרכז מורגש היות ואודריך לא רכז טבעי וברקוביץ' פצוע, מתחת לסל הפועל זקוקה נואשת למסה ליד גיבס, ובאמת מזל ששיינפלד ומוסינזון חזרו, כי אם לא אני לא יודע מה היינו עושים). האם אתה יכול לומר את אותו הדבר על פנאן? על דותן? על גרין? על הלפרין? העובדה היא, שבלי שיינפלד/מוסינזון ברוטציה מתחת לסל ושעשוע כרכז, הפועל שווה אולי מרכז טבלה בליגה שנייה. לעומת זאת, היום היא מתמודדת על מקום שני בליגה, עם הישראלים המצויינים שלה

קצת באיחור....

אההההההההההה ווייייייי אר דה צ'אמפיונס ווי אר דה צ'מפיונסס נו טיימ פור לוזרז< טוב אני יפרוש..> יאק הייתי אמורה להיות בירקוןןן אבל בסוף לא הסתדרררררררר=[[[[[[

galileho

New member
../images/Emo124.gifמכבי מכבי מכבי תל אביב

בחורף בקיץ בסתיו ובאביב....
היה ברור מאליו שהגביע של מכביייייי

כולם יודעים שחיפה אדומה!!../images/Emo132.gif|טמ

הפועל חיפה אימפריה!!! כולם יודעים שחיפה אדומה שחיפה אדומה כולם יודעים שאירופה צהובה אירופה צהובה!!

Envenom

New member
מה הפועל חיפה קשורים? ../images/Emo122.gif

הם לא ליגה ד' או משהו?

הם קשורים כי..../images/Emo132.gif../images/Emo163.gif

מה שכתבת זה חלק מהשיר של הפועל חיפה

למעלה