כנפי
על האש

angela12

New member
היה טקס ממש מדהים בבצפר

התעלפתי כשהקריאו את שמות בוגרי אורט שנפלו בקרב

®NuLy®

New member
../images/Emo16.gif

לדוד שלי שלא זכיתי להכיר
לבת דודה שלי שנהרגה שהייתה רק בת 19
ונר לכל חללי צה"ל

לא הייתי פה=[ אבל את זה צריך לזכור

כל השנה ולא רק היום אז זה בסדר
אחח זה כזה עצובבב באותו יום ראיתי כמה תוכניות שעשו על הנערים האלה. אוף כאלה צעירים זה נורא

bLAck hALo

New member
../images/Emo106.gif../images/Emo18.gif../images/Emo47.gif../images/Emo42.gif../images/Emo47.gif../images/Emo106.gif

יאאאאאאאא מאאאאאןןןןןןןןןןן=]]]]] יההה בייבי, יהההה..!! הגיע להם ובענק!!!!! אחחחחחחחח

Pink Angel1

New member
../images/Emo47.gif../images/Emo106.gif

הגיע להם
אליפות אירופה פעם שניה

Ill Fame

New member
איזו אכזבה ../images/Emo10.gif

האמריקנים והליטאי זכו בשנית. חבל.

Envenom

New member
יש שם גם יווני ../images/Emo3.gif

ששיחק בכלל לא רע, אם לומר את האמת

Ill Fame

New member
הנה ציטוט שמסכם את הערב עבורי:

"תמונות הסיום רק המחישו את האבסורד: הערוץ הממלכתי משדר לאזרחי המדינה חזיון לאומי-פטריוטי מאתר הניצחון הגדול; על המסך נשיא המדינה מצד אחד, ראש הממשלה מצד שני ודמות עגלגלה ומיוזעת מצד שלישי; הנשיא מחבק ןמנשק את האיש ומודה לו על "המתנה היפה לאזרחים לרגל יום העצמאות". ראש הממשלה מכריז ממרחקים: "אני אוהב אותך"; האיש זועק: "אין עוד מלבדו! הכל בידי שמים!"; ברקע מתנופפים דגלי המדינה; לפתע פורצת שירה המונית של המנון המדינה; צוות השידור מצטרף לשירה הספונטנית; מה, לעזאזל, קורה פה? בניגוד למה שאפשר להתרשם, לא מדובר במדינה אפריקאית או דרום אמריקאית שחוגגת עצמאות לאחר דורות של מאבק לאומי נגד כובש אכזר. האיש העגלגל אינו מצביא עטור תהילה שהביס בחסד האל את אויבי המדינה ושיחרר אותה מאחיזתם. הוא בסך הכל איזה פיני גרשון, מאמן כדורסל של קבוצה פרטית עשירה שנקראת מכבי ("עלית") ת"א וכוללת שני אמריקאים, ליטאי, קרואטי, יווני ועוד ישראלי או שניים שהוקפצו מהספסל לכמה שניות של גרבג' טיים. כמה דקות קודם ניצח לגיון הזרים את יריביו הספרדים במשחק גמר של מפעל אירופאי, אבל במדינה הסהרורית ששמה ישראל זאת סיבה לחגיגה אופורית שמפקיעה את כל סמלי המדינה לטובת ארגון ספורט עצמאי. צוות שידור מיוחד נשלח ללשכת ראש הממשלה כדי לתעד בשידור ישיר את הברכה המסורתית למנצחים. השדר רמי וייץ אחוז אקסטזה דתית ("גם התפילות עזרו!"). המגיש באולפן, בוני גינצבורג, הודיע מלכתחילה ש"מה שחשוב מבחינת בית ישראל זה שהגביע יחזור הביתה". ו"בית ישראל" יוצא לרחובות. אור לגויים, אורגזמה ליהודים."

LEnnA no 1

New member
אני לא מאמינה

שקראתי את כל זה, אבל אני מסקימה ב100% נ.ב- מאיזה אתר הכתבה הזאת?

LEnnA no 1

New member
למרות....

שאני לא אוהדת הפועל (כמוך) אני אהדתי את צסק"א אבל אני מסכימה אם מה שנאמר בכתבה!

Ill Fame

New member
אכן.

וגאה להיות אחד מהבודדים שאוהדים קבוצה ישראלית, ולא תערובת של ארבעה אמריקנים ועוד איזה ליטאי וקרואטי. שמע, כל פעם שאני אומר את זה, ישר מגיבים "אוהד הפועל ממורמר", ואתה יודע מה? אולי זה נכון. אבל העובדה היא שככה אנשים מגיבים פשוט מפני שאין להם מה לומר, הצדק עימי. אגב, מישהו צפה בשידורי ספורט 5 אתמול לאחר הניצחון? ראיינו אותי שם
הייתי בכיכר רבין - ראיינו אותי ואת חברה שלי (אוהדת מכבי), כשאני אמרתי שזה הניצחון של לגיון הזרים של מכבי. באופן לא מפתיע, גם המראיין וגם כל החבר'ה מסביב התאמצו מאוד לקטול אותי. טאו באמת אכזבו אותי... לא נורא, שנה הבאה אני מקווה שהאמריקנים יפלו לפני הגמר.

Envenom

New member
תראה...

אני לא אגיד שאני לא מסכים.. מכבי זה באמת קבוצה של זרים. אבל תשאל כמעט כל אוהד מכבי רציני- הפייבוריטים האמיתיים שלו הם דווקא הישראלים שנותנים להם באמת דקה או שתיים משחק.. אישית אני ממש אוהב את אסף דותן
(שבקושי משחק, אבל ברגע שיתנו לו יותר מדקה משחק במשחקים שאנחנו ב-20 הפרש לראת הסוף הוא יראה מה הוא באמת יכול) אז נכון, חבורה של זרים ניצחו את העונה.. אז מה? גם בהפועל יש כמה זרים אם זכרוני אינו מטעני, ורק השנה גרין עבר מכם אלינו. ובתכ'לס, מה שלא יגידו, מכבי זה לא שחקנים, או סתם קבוצה- מכבי זה סמל. סמל לאומי.

Ill Fame

New member
סמל לאומי אומר נכבדי,

סמל אמריקני אומר אנוכי. האנשים מחפשים סיבות לשמוח, ומוצאים במכבי סיבה מספקת. 80% מהאנשים שמתמסרים למכבי במשחקיה בפיינל-פור הם בוודאי לא אוהדי ספורט, כי אם אנשים, שנתונים תחת האשליה שמכבי מייצגת אותם. שמע, הייתי בחמישה משחקים העונה באוסישקין, ובתשעה בבלומפילד, כאשר בכדורגל הקבוצה בכלל ניצבת בפני ירידה. דע לך, שעובדה זו אומנם מדירה שינה מעיניי, אך לא פוגמת ולא במעט במידת הנאתי מהמשחק והקבוצה. מדוע? מפני שאני אוהד קבוצה, שמאחוריה עומד סמל שלא איבד את ערכיו.

bLAck hALo

New member
כן!

שבנתיים אחוז הישראלים ועוד חילונים של-א מתגייסים הוא 40% לא יודעת מה איתכם אבל השחקנים "הזרים" שם לא פחות ישראלים מאיתנו

למעלה