כנפיים

קTמו

New member
כנפיים ../images/Emo204.gif../images/Emo189.gif

בבקשה תשרשרו שאלות שאתם זוכרים מהפרק של השני קטעים במילולי. כל דבר. אנלוגיות,פטל היגיון,הקטעים עצמם או אנערף. תודה..

Kayben

New member
הוא שאל מתוך ייחול.

וואי, קשה לזכור איזה שאלות היו שייכות לאיזה פרק... נראה לי שהאסקופה היה בו, וגם הסבא שערה יין לכוסות, וגם תעצומות הנפש שנדרשו לגבור על בעיה (תשובה 2 בקיצור) לי הפרק הלך ממש טוב... סיימתי אותו ב20 דקות, לא יודע איך... פשוט הכל רץ חלק וטוב. נראה לי שאפילו פתרתי בו את כל הפטל. נראה לי היה בו את הפטל עם הרדיד. ומקטורן...

קTמו

New member
אנשים אל תהיו רעים :((

תנסו לנבור בזכרונכם טיפ טיפונת...קמצוץ שניה.. פליז ...?
:\

קTמו

New member
אני רק זוכרת

מעקשים וזהו עשיתי אותו בלחץ נוראי של זמן ופשוט נראה לי שכל הפרק הלך על הפנים. הקטע של הקולטנים היה שם?

Kayben

New member
המממ, נראה לי שלא.

הקולטנים היה בפרק הכפול... שהיה אמת. והמעקשים נראה שהיה פרק פיילוט... כי כבר כמה אנשים אמרו שלא היה להם, ולא נראה לי שוכחים טראומה כזאת בקלות :)

קTמו

New member
נו נכון

אז כנראה שלא היה שם מעקשים.. אהה נזכרתי ניער חוצנו היה לך? פטלים היה קשים שם לא?<

Kayben

New member
כן, נראה לי שכן

זה גם לא היה כזה קל... אני לא זוכר בכלל את השאלה עם הביטוי הזה, פרט לכך שנראה לי שהוא היה. והיה פטל אחד שלא הצלחתי בפרק הזה, ופטל אחד שלא הצלחתי באמת. ככה שהמצב הפטלי היה די חמוץ בשניהם... רק במילולי הראשון (האמת) היה מתוק עם הצלחה בכל הפטלים. עכשיו שאני מפענח את זה... בפרק הראשון בלסתי חטיף בריאות... ממש דחסתי לפה תוך כדי שנקראו ההוראות למבחן. למברות שגרוני היה ניחר למים ולא הבאתי לי שום מים. ואולי זה מה שנתן לי את השוונג להתחלה... אחרי זה חיסלתי שוקלוד קליק שלם (זה שמחולק לעיגולים והוא נשבר מוזר) אבל זה כנראה היה פחות אפקטיבי מאותו חטיף בריאות.

למעלה