כנס EGEA

כנס EGEA

כנס אגודת הסטודנטים האירופאית לג"ג יוצא לדרך. לשמחתי הרבה אני
להשתתף. כנראה הנציגה היחידה מישראל. בישראל נפתח סניף של האגודה לפני שנה בערך ומי שמעוניין מוזמן להצטרף. הכנס יתקיים ביוון ויעסוק בנושאים גיאוגרפים אקטואלים. מוזמנים להציץ באתר האגודה / ארגון וכמו כן באתר הכנס. מי שמעוניין לקבל פרטים על פעילות הסניף בארף ודרכים להצטרפות מוזמן לפנות אלי במסר. egea אתר הכנס המקום

yossi_gu

New member
אכן

אחד האזורים היפים ביוון חצי אי צר (כ-20 קמ אם אינני טועה) והררי (מעל 1000 מטר) חופים, הרים, כפרים מקסימים, וכמובן אוכל. תבלי מה את מציגה?

למה כוונתך?

מה אני מציגה? אני נציגה, לא מציגה : ) כמובן שתהיה הזדמנות לכל משתתף / מדינה להציג את עצמו. הכי מתאים יהיה להסביר קצת על החגים ולכבד את כולם ב -
ב -
.

yossi_gu

New member
חשבתי על כנס

מדעי (הרצאות וכד') מבין שזה משהו אחר תבלי

כנס סטודנטים

של ארגון הסטודנטים האירופאי לג"ג. יהיו הרצאות ודיונים בנושאי אקטואליה, אבל לא פרזנטציות של מחקרים עד כמה שידוע לי. אפשר לראות את תוכן הכנס באתר. תודה.

האמת ..

באופן ספונטני התארגנה קבוצה של חברה שיקדימו את הגעתם למחר והם מתכננים לעלות לאולימפוס. לצערי אני מוגבלת בטיסות כי כידוע הטיסות עכשיו מפוצצות. אני גם לא בטוחה שאני בכושר מספיק : ) בכל אופן, אני מקווה לנצל יום אחד אחרי הכנס לטיול טבע, שמעתי על המזנרים התלויים. (ראה קישור בקומונה הישרדות וספורט אתגרי, אולי אצרף מאוחר יותר קישור לפה.)וגם כמובן צריך לראות משהו באתונה. אז נראה מה אספיק. תודה רבה בכל מקרה.
יש לך עצות מעניינות לגבי אתונה? אשמח לשמוע.

yossi_gu

New member
באתונה

הייתי בפעם האחרונה לפני הצבא (1984) בגילי המופלג לא הייתי סומך על הזכרון שלי מלפני כל כך הרבה זמן. מטאורה באמת אזור יפיפה כל האזור האמת שגם האזור של פליו מקסים ואפשר לטייל בו כמה ימים בלי בעיה מה שאני מכיר (וזוכר) מאוד לא עדכני. אבל כאן יש כמה אנשים רציניים שיוכלו לעזור.

כמובן

שמכירה את פורום טיולים וחופשות בחו"ל.האמת שהזמן שיהיה לי באתונה כל כך קצר ויש כל כך הרבה מה לראות שאני לא ממש עושה תכנית , מה גם שאכיר חברה והכל פתוח, אז אני אזרום. תודה בכל מקרה ושבת שלום
אני אכתוב פה כשאחזור.

למעלה