כנס קיץ - כאמ"י 2011

כנס קיץ - כאמ"י 2011

אנו שמחים להכריז על קיום כנס קיץ – כאמ"י 2011. הכנס יתקיים בתאריך ה25.8, בהיכל התרבות ראשון לציון. השנה כחלק ממאמץ מאורגן של סגל כאמ"י 2011, אנו מביאים בפניכם אתר מרוכז ואינפורמטיבי שיוכל לספק לכם את כל המידע הנחוץ על מנת לענות לשאלותיכם ולחשוף אתכם לאירועי הכנס. אתם מוזמנים לגשת ולחקור את האתר בכתובת: http://www.anime.org.il/aug11. כחלק מהרמת כנס, אנו זקוקים לכם חברי הקהילה בכל עזרה ותרומה שתוכלו לתת. לפניכם רשימת תפקידים בהם הסגל זקוק לעזרה: א. תכנים שלום, שמי אור פרלמן ואני אחראי התכנים לכנס קיץ הקרוב. בכנס קיץ הקרוב ברצוני לספק לכם הקהל, כלים ורעיונות שיאפשרו לכם להרים ולהפוך את הכנס, לכנס שלכם. במידה ודעתכם סגורה על פעילות או שהייתם רוצים לשמוע על דרכים שבהם תוכלו לתרום לתוכן, אתם מוזמנים להיכנס לקבלת פרטים נוספים בכתובת:http://www.anime.org.il/aug11/?section=register&go=content. ב. התנדבות עוד שנה חלפה לה ושוב אנו מזמינים אתכם להתנדב ולעזור לנו להרים את הכנס על הרגליים - בהקמה, בכנס עצמו וגם בפירוק שאחרי. המתנדבים הם חלק בלתי נפרד מכל כנס! אין מתנדבים- אין כנס והעזרה שלכם חשובה לנו וכמובן לקהילה כולה. כל מתנדב מקבל כרטיס כניסה בחינם, ארוחה וזוכה להסתובב ולראות את כל מאחורי הקלעים של הכנס. בנוסף לכל זה בכנס הקרוב יהיה גם אירוע למתנדבים בלבד. במידה והנכם מעוניינים בקבלת מידע נוסף, אנו גשו לכתובת: http://www.anime.org.il/aug11/?section=register&go=volunteer. ג. מקרינים כנס כאמ"י 2011 מחפש מתנדבים לצוות ההקרנה. במסגרת התפקיד אחראים המקרינים על תפעול ציוד ההגברה, המחשוב, התאורה וההקרנה באולמות הכנס, תוך הקפדה על חוויית צפייה איכותית לקהל ושירות אדיב לנותני התכנים. האחריות כוללת הן את ההכנות הטכניות שבין האירועים והן את תפעול האירועים עצמם ופתרון בעיות במהלכם. התפקיד משלב עבודה בסביבה ממוחשבת לצד עבודה מול מרצי הכנס ומשתתפיו האחרים. לשם כך נדרשות אוריינטציה טכנית טובה לצד ייצוגיות ויחסי אנוש מעולים. התפקיד חושף בפני המתנדב את הנעשה מאחורי הקלעים של הכנס, תוך מעבר בין מספר רב של עמדות תפעול, והוא מגוון ביותר. כמו כל שאר התפקידים ההתנדבותיים בכנס, גם מקרינים זכאים לכרטיס כניסה חינם לכנס. דרישות התפקיד: - יכולת למידה מהירה בהיבטים טכניים, כושר אלתור, יחסי אנוש מעולים, אחריות אישית גבוהה ויכולת לעבוד באופן עצמאי ובעבודת צוות. - יתרון לבעלי ידע קודם בהפעלת מיקסרים רב-ערוציים והבנה בחיבורי אודיו ווידאו. - שליטה מלאה בהפעלת מחשבים מבוססי "חלונות". - ההתנדבות במשמרות של 6 שעות לפחות (לא ברציפות). - ההתנדבות מגיל 15 ומעלה. מתחת לגיל 18 נדרשת הסכמת הורים. להגשת מועמדות אנא כתבו לנו דוא"ל עם שמכם המלא, מספר הטלפון שלכם, גיל ועיסוק נוכחי (לימודים / עבודה / פעילות התנדבותית וכו'), לכתובת: [email protected]. קיימת גם האפשרות להירשם דרך האתר, בכתובת: http://www.anime.org.il/aug11/?section=register&go=volunteer.

akane

New member
שמחה שפתחתם שרשור פה - אשמח לתשובה ^^

מדוע הרשמת הקוספליי היא בתאריכים כה הזויים? "ההרשמה תפתח בתאריך ה-14/7/2011 ותסגר בתאריך ה-28/7/2011." - כאשר הכנס הוא ב25/8. סגירת הרשמה חודש שלם לפני הכנס? אנשים לא יודעים אם הם יוכלו להגיע לכנס בכלל חודש לפני, שלא לדבר על לקבוע פעילות בתוכו. ורשמתם שתתקיים עוד הזדמנות להרשמה - מן ההיגיון שתציינו מתי ואיך זה יתקיים. אם מדובר על הרשמה בכנס עצמו (הכי קל להניח) זה מן הסתם מוריד להרבה אנשים מן הלחץ המיותר של ההרשמה הסופר-סופר-מוקדמת מראש. בכנס הקודם היו תלונות על ההרשמה שנסגרה מוקדם, 3 ימים לפני (ואני הייתי ביניהם). אז ממש לא ברור לי מאיזו נקודת מחשבה אתם באים כשאתם קובעים סגירת הרשמה חודש לפני.... אשמח לתגובה

akane

New member
ולאור התגובה של אור בפייסבוק:

הוא רשם לי שייסגר תאריך אחד וייפתח תאריך אחר. במקרה כזה בכלל לא הבנתי מה ההיגיון מאחורי הפעולה הזו, כי מה היתרון של חלוקת תאריכי הרשמה אינטרטית לשניים?

Lightning9

New member
קודם כל, את יותר ממוזמנת לשלוח אימייל

עם השאלה ואני או שרון נחפור לך על התשובה. ובכל מקרה, בשבועיים הקרובים יעלה לאתר הסבר מפורט על ההרשמה המוקדמת (שהיא אגב, רק לתחרות ולא לווקאון) ואני מניחה שכל השאלות ייענו :) והתאריך הנוסף להרשמה ייחשף בהמשך עם ההסבר.

rocket

New member
אני חושבת שלא רק עינב תרצה לשמוע את התשובה

אז למה שהחפירה לא תהיה בפורום?
ד"א , מזל טוב על התפקיד!!

akane

New member
אני מניחה ש

אני מניחה שזה ממניעי כוח אדם או החלטה ניהולית כזאת או אחרת (ובאמת שאני לא רוצה להיות טרולית, מחקתי את הסטאטוס שלי בפייסבוק כששמעתי שאתן מנהלות את העיניינים :O ). אבל ניצלתי את השרשור כדי לשאול כאן כי זה רלוונטי לכל הקוספליירים, לא רק לנודניקים שבינינו שיש להם כוח לשאול במיילים~

Lightning9

New member
האמת שזה בעיקר בשביל הנוחות שלנו

וכדי למנוע את הלחץ זמן שיהיה ברגע האחרון. יש שני תאריכים להרשמה כי הפעם המקומות להרשמה מראש גם כן מוגבלים, כתבנו גם באתר עצמו. זה בעיקר כדי לחסוך זמן בכנס עצמו ולהפוך את השפיטה להרבה יותר יעילה. והיא צריכה להיות יעילה כי גם שם יהיו שינויים שעליהם תשמעו בקרוב. אני מבטיחה שנעלה הסבר מפורט לחלוטין בהמשך, כל שאלה שלא תענה שם תרגישי חופשייה לשאול. בינתיים, סבלנות :)

S.Riddle

New member
אני חושבת שדווקא בגלל שזה שינוי כ"כ גדול

זה יהיה ממש טוב אם תכתבו פוסט ארוך שיסביר למה זה, כדי שכל מי שיש לו שאלה או רוצה להתלונן יבין מאיפה אתן באות. בכלל, עדיף לעשות גם פוסט וגם FAQ כדי שאנשים לא ישאלו יותר מדי שאלות שהתשובות עליהן יהיו במקום מסודר.

Lightning9

New member
YOU THINK? :p

כמו שאמרתי, בקרוב יעלה הסבר מפורט ומסודר לאתר. כמו ששמת לב, זה לא העמוד של התחרות\ווקאון\מסקרייד. ברגע שהם יעלו (בקרוב אני מקווה) ההסבר שם יהיה יותר ממפורט וגם יעלה עמוד של שאלות ותשובות. all in time

akane

New member
../images/Emo45.gif בהצלחה

עדיין הייתי ממליצה אבל כשיש שינויים כאלו (ואם הם לטובה או לא נוכל לשפוט רק לאחר מעשה) חשוב לפרט עד כמה שאפשר, ולציין איפה שצריך (במקרה הזה, באתר). אני למזלי מודעת לפורום הזה וקוראת בו, וגם אתן בו ועניתן מהר ואני די נינוחה ושמחה לשמוע על זה. אבל יש קוספליירים לא מעטים שלא נמצאים כאן ויקראו את מה שרשום באתר ויגיבו בטח תגובה כמו שלי, כי הם לא יודעים אחרת. במקרים שכאלו שקיפות מלאה עושה רק טוב.

Lightning9

New member
אני אומר שוב, האתר עלה אתמול

תני לנו שבוע שבועיים להתאפס על עצמנו ולכתוב נוסח מלא וברור, מבטיחה שהכל יהיה כתוב שם ומה שלא אנחנו נוסיף. תהיה שקיפות מלאה, קצת סבלנות. :)

akane

New member
אני יותר אומרת לכיוון של

עדיף ללא מידע בכלל מאשר חצאים שיבלבלו. וסבלנות יש, בגלל זה מדברים ושואלים~

OdeChan

New member
זאת הפעם הראשונה

שאתם מעלים את האתר כל כך מהר, אני חושבת. תודה רבה, צריך לעשות את זה בכל כנס ולא להשאיר לדקה האחרונה לעלות. אני מצפה לאחלה כנס D;

למעלה