כנס פעילים

קשתונה

New member
בדיוק אלייך התכוונתי!

תיארתי לעצמי שתדעי מי אני...בטח עדי אמרה לך או משהו:)

morki

New member
כנס פעילים

לי היתה הצגה מאוד מוזרה אולי זה בגלל שאנחנו די רגילים להצגות עם דיבורים.. אני בכל מקרה לא הבנתי הרבה מההצגה..(כל הדרך חזרה ניסיתי להבין מה לעזאזל קרה שם..) אבל היה לי מאוד כייף לראות את כולם במיוחד את הגרעין הארצי... וכמובן גם אותך שי... בכל מקרה שיהיה לכולם פסח נעים...ותיצאו למחנה פסח גיל תיכון! ובגלל שאני גרעינרית אין לי מחשב צמוד אליי אבל אני בוקדת איימילים כל הזמן במוצעה או בבית ספר באשכול ואני אשמח אם אנשים ידברו איתי דרך האיי מייל (גם אתה שי... יש לנו הרבה על מה לדבר עכשיו..) אשכול סוסים אשכול חיות! :) בהרבה אהבה מור הגרעינרית מאשכול

קשתונה

New member
מור תרגישי מכובדת...

את קיבלת את הקבלת פנים הכי מתלהבת ממני כי את הראשונה שהגעת אחרינו:) חומצזה שתפסיקי להעלם למליוני שנים! זה שלשתינו אין זמן להתקשר לא אומר שאת לא חוזרת הביתה לפעמים...

morki

New member
קשתונה

קשתונה אני מאוד מצטערת שאין לי זמן להתקשר... בכל מקרה אני ביום חמישי בבית יש ביום שישי טיול של עמרי שעל ז"ל... בכל מקרה את מוזמנת להתקשר בכל עת מכוערת....

קשתונה

New member
לו רק היה לי זמן...

כל השנה בית זונות!!! ודווקא בשבוע אחד דחפו הכללללללללללל מבחן במתמטיקה על חומר מעכשיו ומתחילת השנה... מבחן בספרות על כללללללללללללללללללללללללללללללללללללל החומר של כל השנה.... עבודה גדולה מדי באנגלית ופרוייקט סופשנה באומנות ונחשי מה יש באמצע? הכנה למחנה!!!!

morki

New member
בכיינית

קשת אל תתחילי להתבכיין לי.... אני יודעת טוב מאוד מה זה חוסר זמן... וחוץ מזה גם לי יש מחנות על הראש(אני מרכזת אחד מהם...)

THE sky angel

New member
כנס פעילים.... הוווווו..... ../images/Emo99.gif

אוקיי אז ככה- הכנס היה מ-ע-ו-ל-ה!!!! ההופעה הייתה די עלובה אבל בדוגרי, מי הסתכל בכלל?! זה התחיל מזה שבאתי, ואז ראיתי חבר'ה מדרום שרון, ואת זי'וש מהערבה, ואז הלכתי עם חברה לראות מישו חתיך ואז ראיתי אותו ואמרתי לו שלום ובדרך מי נתקע בי עם מצלמה?... עדי!!!!! אז הלכנו לחפש את שי כי ראינו את האוטובוסים של עמק חפר, והתחלנו במשימה הבלתי אפשרית שלנו- טום טום טוטו טום טו טו טו טו טום... ואז ראיתי את אורן אחי הקול וחיבקתי אותו... ואז ראיתי את עמיתי!!! וחיבקתי אותה המווווווון!! אבל הייתי עסוקה בלמצוא את שי- (עמיתי אני מצטערת...) ומישו אמר לי שהוא ראה אותו הולך שם אז רצתי לראותו, ובסוף מצאתי אותו ונתתי לו חיבוק כזהההההההההההההההה
הההההההההההההה ענק!!!!!! וראיתי את דניאל ודור וישבתי ליד עדיד'וש וטוויטו והיה מצחיק והיה מעולה!!! ראיתי גם את אמיר הגרעינר שלי לשעבר, ואת נריקי, ואת יניבי, ואת חנ'וש, קדם, ודור, ואת ואת את את... עוד המון המון אנשים שאני אוהבת אבל אני לא ממש זוכרת אז אני מצטערת!!! אוהבת את כוווווווולכם!!!!

just stav

New member
הוי מאמי, מאמי, מאמי...

איזו הופעה מחרידה!
ואני לא מדברת על הביצוע (שדווקא היה בסדר חוץ מזה שלא הבנתי כמעט כלום ממה ששרו), אני מדברת על התוכן. כל החצי הראשון חיכיתי להפסקה כי לא היה לי נעים לצאת באמצע ולחצי השני לא חזרתי. המילים של השירים (אלה שהבנתי) וכסא הגלגלים המרחף פשוט היו יותר מידי בשבילי... בקיצור ההופעה הייתה דיי מאכזבת. ומה שהיה אפילו יותר באסה זה שבקושי היה זמן לראות אנשים. אבל היה ממש סבבה לראות את כל מי שכן הספקתי לראות (שי, עומר, עדי, שרונה, חן, שי, תומר, יותם כאלה מהמד"צים, מהמד"מים ועוד כל מיני מחנות וטיולים ועוד כמה ששכחתי ואני בטח אזכר 5 דקות אחרי שאני אשלח את ההודעה) סה"כ היה ממש נחמד
חוץ מזה שלא קיבלתי עט! חוצפה! לא נורא, אני כבר אשיג אחד איכשהו...

kedeman

New member
מאמי לא היה במקום

אנשים לא רגילים לזה.. ההצגה פוליטית מדי ומעבירה מסרים בבוטות קצת אורית שחר או שחף (אני אף פעם לא זוכר..) היא לא משהו בהופעה של היהודים הבנתי את מה שהיא שרה אבל זה אולי כי אני מכיר כבר את השירים פה היה קשה להבין מה היא אומרת בסוף לא היה מפגש פורום וגם לא היה זמן ומקום לזה כי ההפסקה היתה משהו כמו 10 דקות ועד שיצאנו ונשמנו כבר התחלנו לחזור פנימה... ועמרי - אני ושרונה אמרנו שלא מצאנו אותך!!! תהינו אם היית שם בכלל.. אבל לא ידענו אפילו את מי לחפש אני לא רוצה לומר את מי פגשתי כי אני בטוח אשכח מישהו מה גם שגם אתמול וגם עכשיו אני ממש מסטול מעייפות... (היום היתה לי חזרה לאחד הטקסים והייתי כל כך עייף שהדף רעד לי ביד.. ולא זה לא כמו אח שלי!!!) וכשאני חושב על זה.. ישנתי ביומיים האחרונים זמן ששוה ערך לשינה טובה בלילה אחד (9 שעות ליומיים) חצי מהאנשים בכנס שאלו אותי מה אני עושה שם החלק הנחמד אמר לי "אתה נוסע לפולין למה באת הנה עכשיו" החלק הזנותי של התנועה פלט דברים בסגנון של "אבל אתה לא פעיל"
היום איבדתי את העט שלי!!!! אבל אחרי הרבה חיפושים מצאתי אותו!!! ארוך נכון? ככה זה כשאני מתיישב לכתוב ומוציא את כ-ל מה שעולה לי לראש :) נראה לי שאני אלך לנוח לילה טוב לכם

לא הבנתי

מה זאת אומרת- אמרנו שלא מצאנו אותך? אני יודע שלא פגשתם אותי, אבל עברנו את פרעה נעבור גם את זה. ההופעה הייתה מחורבנת. ולא היה קשה להבין מה אורית שחף שרה, פשוט לא הבינו מה היא שרה. ובאופן מאוד מעצבן, כל הדבילים מדרום השרון ישבו מסביבי (למה?). ועדי, גם ההומו מהאוטובוס ישב באיזור שלי, ועיצבן אותי כ"כ, אבל אני מה אכפת לי, אני מאמין בכך שיום אחד כולם יקבלו בחזרה מה שמגיע להם... ואני כ"כ כועס על עצמי שחזרתי לחצי השני. למה לא נשארתי בחוץ? לא היה זמן להיפגש עם אנשים אחרים (מה גם שאני צריך לחפש את הגרעינרים שעסוקים, ואותכם שאני לא מכיר). ודרך אגב העטים מלפני שנתיים יותר יפים. לדעתי מה שבאמת חשוב, זה המפגש בין אנשים, וצריך להקדיש לזה יותר זמן, ולארגן את זה בצורה קצת יותר טובה, מאשר לתת לאנשים להסתובב כמו גושי פיגור ברחבה ליד הבימה (למרות שזה שיפור לעומת בית החייל, ששם מסתובבים על הכביש). ובאמת שאפשר למצוא הצגה יותר פשוטה, כדי להוזיל את המחירים, כדי לגרום ליותר אנשים להגיע. ואם כבר משאירים את המחירים האלה, אז למצוא משהו שכולם אוהבים. ועדי, זה לא משהו אישי נגדך, סתם לא היה לי יותר מידי כוח באוטובוס, בעיקר בגלל שישבתי שם מקופל דחוס ומעוך. האוטובוסים האלה כ"כ קטנים (החצי שנה בלי ביה"ס גרמו לי לשכוח עד כמה).

קצת על המשמעות של מאמי

הסתכלתי בשרשור וראיתי כמה דברים שחזרו על עצמם הצגה בוטה מסרים פוליטיים קשים/מוגזמים אורית שחף על הדגל, זה מוגזם אז זה לא שההצגה הייתה גרועה, היא עשתה את מה שהיא נועדה לעשות ההצגה הזאת היא אמירה פוליטית חברתית על המצב בשנות השמונים, שלמרבה הזוועה גם די מתאימה עכשיו. כל הרעיון היה לזעזע. הקלות שבה מפלגה שמזכירה את הנאצים, יכולה לעלות דרך שטיפת מוח. היחס לשונה, לנכה. היחס לקיצוניים בחברה יחס לחלש הביצוע באמת לא היה משהו, די קשה להבין מה קורה כשלא מבינים חצי מהמילים (הכוונה לחצי שאורית שחף שרה) שווה לקרוא את המילים של השירים, אז קצת קולטים את המסר של ההצגה

מציצה פה לרגע...

איך התבאסתי מהכנס.
באתי בעיקר כדי לראות אנשים, כי אני זוכרת שנה שעברה שלא הכרתי אף אחד (הייתי במד"מים אבל לא במד"צים) ועכשיו רציתי לבוא ולראות יותר אנשים! חיפשתי את מורן בנרווווות ולא מצאתי! וכל כך ברור שהוא בטח עמד לידי מיליון פעמים רק חבל שאין לי מושג מי זה... ההצגה הייתה -בסדר-. הבנתי את המסר והכל, אבל זה פשוט לא היה במקום. אף אחד לא בא כדי לראות הצגה, ולא ברור לי מה זה היה אמור להביע בכלל. חשבתי שיהיה הרבה זמן (ומקום מסודר יותר?!!) לפני ההצגה, אבל לא היה כלום בגרווווש... ראיתי אולי חמישה אנשים שאני מכירה + שי קדם אחד שהתלהב שהוא זכר את השם שלי (חבל שהוא לא יראה את זה כי הוא נסע לו), וכעיקרון תסמכו עליי שאני מכירה יותר אנשים מזה, אפילו שאני לא מכירה מספיק!! אבל הכי באסה בעולם -- מעלה יוסף היו באם הדרך !! אווווף!!!!!!! רואים כמה שמעצבן אותי מה שעשו שם עם ההצגה... התנועה דורשת מכות.

THE sky angel

New member
אפשר לשאול... למה?!

ולא רק אנחנו היינו שם!! כל הציר הצפוני היה שם!! מעלה יוסף, מטה אשר (שנסעו איתנו.. מעלה יוסף), גליל תחתון, רמת הגולן, גלבוע, עמק יזראעל ונראה לי שזהו... ולא הבנתי מה הקטע עם מעלה יוסף שעצרו?...

מור...,זה די פשוט:

היא פשוט רצתה להיפגש איתי(גם אני רציתי...,אוףףףף...) ואחר כך התברר לה שהיינו באם הדרך(באותו הזמן שהיא הייתה...) אז היא התבאסה, זה לא משהו רע נגד מעלה יוסף,ההפך...

אופס!

זה באמת נראה כאילו שאני לא אוהבת את מעלה יוסף... חס וחלילה, חלילה וחס! אם רק הייתי שואלת יותר אנשים... (ושאלתי המווון).

למעלה