לא הבנתי
מה זאת אומרת- אמרנו שלא מצאנו אותך? אני יודע שלא פגשתם אותי, אבל עברנו את פרעה נעבור גם את זה. ההופעה הייתה מחורבנת. ולא היה קשה להבין מה אורית שחף שרה, פשוט לא הבינו מה היא שרה. ובאופן מאוד מעצבן, כל הדבילים מדרום השרון ישבו מסביבי (למה?). ועדי, גם ההומו מהאוטובוס ישב באיזור שלי, ועיצבן אותי כ"כ, אבל אני מה אכפת לי, אני מאמין בכך שיום אחד כולם יקבלו בחזרה מה שמגיע להם... ואני כ"כ כועס על עצמי שחזרתי לחצי השני. למה לא נשארתי בחוץ? לא היה זמן להיפגש עם אנשים אחרים (מה גם שאני צריך לחפש את הגרעינרים שעסוקים, ואותכם שאני לא מכיר). ודרך אגב העטים מלפני שנתיים יותר יפים. לדעתי מה שבאמת חשוב, זה המפגש בין אנשים, וצריך להקדיש לזה יותר זמן, ולארגן את זה בצורה קצת יותר טובה, מאשר לתת לאנשים להסתובב כמו גושי פיגור ברחבה ליד הבימה (למרות שזה שיפור לעומת בית החייל, ששם מסתובבים על הכביש). ובאמת שאפשר למצוא הצגה יותר פשוטה, כדי להוזיל את המחירים, כדי לגרום ליותר אנשים להגיע. ואם כבר משאירים את המחירים האלה, אז למצוא משהו שכולם אוהבים. ועדי, זה לא משהו אישי נגדך, סתם לא היה לי יותר מידי כוח באוטובוס, בעיקר בגלל שישבתי שם מקופל דחוס ומעוך. האוטובוסים האלה כ"כ קטנים (החצי שנה בלי ביה"ס גרמו לי לשכוח עד כמה).