כנס פעילים

קשתונה

New member
לחזור למאמי בשנית?

גם אם יגידו לי שדודי בלסר יהיה שם אני לא אבוא... הדבר היחידי שבאמת היה טוב זה היה הגיטריסט (יניב דדון אם אינני טועה אבל אני לא בטוחה שזה הוא...זה עם הראסות בקיצור).

THE sky angel

New member
עמרי חמוד יש לי שאלה!!!

אממ דרום שרון- הייתם רק אוטובוס אחד?? אם כן, אז עקפנו אותכם פעמיים, אם הסתכלת לצדדים יכול להיות שראית אותי!!! הייתי זו שנופפה לכולם שלום!!!

kedeman

New member
כנס פעילים

הרגשה שלי, אולי בגלל שאני ממש עייף מאמי - אכזבה!!! ציפיתי למשהו אחר, שונה לא מאוד נהניתי חוצמזה היה ממש כייף לפגוש את כל מי שהיה שם!!! נסעתי לשם עם יזרעאל חזרתי עם מעלה יוסף שעצו ב-אם הדרך ואחריהם כל המועצות הצפוניות הקניון לא היה מוכן לקבל בשעה 11 כל כך הרבה אנשים!!! אבל הם התגברו על זה... היה נחמד כי ככה הספקתי להיפרד מהרבה אנשים.. סך הכל מאמי - לא משהו האנשים - היה הכי שווה לצאת בשביל לפגוש את כולם!!!

אם ישבת ליד עדי

אז יכול להיות שראיתי אותך, אבל אני לא בטוח. נראה לי שהסיכוי שאת ראית אותי גבוה יותר. (תסתכלי בתמונות של שנה שעברה, בסמינר י"ב, אני האיש שהקולר משפריץ לו בעיניים..., זה מיועד לכל מי שממש רוצה לדעת איך אני נראה ועדיין לא זכה לכך.

גם אני ממאוכזבי מאמי...

אבל נהנתי בכל זאת,בעיקר מהחבר'ה... סוף סוף הכרתי את ה"אמיתית" שלנו, את שכטר ואת השאר כבר הכרתי לפני. תודה לכל מביאי המתנות והמברכים למינהם,אני מאד מעריך את זה... אני התאכזבתי שלא היה בסוף את שירת התקווה, את חולצה כחולה, ובכלל מורל תנועתי! לא היה חסר לכם?

כנס מ-ג-נ-י-ב! ../images/Emo6.gif ../images/Emo24.gif

אני נורא נהניתי מהאנשים, מהמפגשים (גם אם בסוף חנו'ש) ובכלל מכל האווירה שהייתה בכנס... אבל, אני חושבת שה"אופרה" הרסה... קודם כל, היא הייתה מעאפנה לחלוטין, וחוץ מזה, כולם היו בראש שונה לגמרי באותו זמן, יותר בקטע של לראות אם ההוא מהקורס הגיע מאשר לראות מה אורית שחף לבשה (מה שמסביר את ההפרעות באמצע). הצעה- אולי שנה הבאה לא יהיה שוב איזה מופע תקוע אלא מופע שנגיד כל מועצה תעלה, או סתם משהו שהוא משלנו.... אבל, למרות המופע, היה ממש כיף לראות את כולם, לחלק מגנטים (מי שלא לקח, עדיין יש לי איזה 15..), ולהביא ערכות מגן.... (ולחטוף בדיחות מכולם..) דרך אגב, היה או לא היה מפגש פורום??? אני ראיתי את חרובי, חן,סתו וקדם.... מי עוד היה??

אני הייתי

מאמי היה ממש מאכזב ודי מיותר. ולא הבנתי שום דבר ממה שאורית שחף שרה, וכמה זמן אפשר לשיר על שדות אדומים? חוץ מעדי לא פגשתי אף אחד מהפורום. אבל מה אכפת לי, העיקר שפגשתי את כל חברי מהגרעין.

מאיושית

New member
זהו../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif

ספרו עוד פרטים
מה, לא נפגשתם בסוף כולכם?

קשתונה

New member
תורי...

מאמי-זוועה זוועה זוועה!!! כל ההצגה אמרתי שלא נעים לצאת באמצע וזה ובסוף כבר לא עמדתי בזה קמתי לקחתי את עצמי משם והלכתי! כנראה שלא נאה לי לראות את דגל המדינה מתנוסס ועליו מודבקת תמונה של אורית שחף...לא תודה! חצי מהשירים בכלל לא הבנתי... (חוץ מהקללות ואז הייתי עסוקה בלאטום לזהר את האזניים שלא תשמע את התועבה הזאת...ילדה תמימה ורכה בשנים שכמוה
) הגענו מאוד מוקדם!!! 16.45...והיה לנו משעשע לבד...ראינו את צביקה פיק!!! אוי הלוהט הזה...פחות שיער מבטלוויזיה:) ואז התחילו להגיע המון אנשים שבכלל לא הכרנו והרגשנו כמו בערב הראשון והנורא בטיול חנוכה... ואז התחילו להגיע אנשים מוכרים..מורן קיבל את הברכה שלו (השקעתי הרבה מחשבה!!!!) ראיתי את פרילינג ואת מור (שלא יודעת מי אני ננה ננה ננה) ואת שרונה (שראתה אותי ושכחה לציין את זה...) ואת עומר ואת שי ואת איילת היפה שלי שלא ראיתי מאז המדמים (והיא לא בפורום ולא איכפת לי...) ואת וייצמן הגדול (זה הגדול..לא זה הקטן..זה הגדול!! זה הקטן!! וייצמן!! מה קורה??? ......אמרתי לכם שזה הגדול!!!) ואת בעז...וכל מני אנשים מהקבוצה במדמים...(מאוד מעניין אבל דווקא הקבוצה שלי במדצים לא הראתה אף נציג בניגוד לעבר...) הגענו הביתה ב-1 בלילה...אחרי שינה טובה בדרך... ואחרי שפגשנו את כל המועצות הצפוניות באם הדרך (מורןןןןן כמה התגעגעתי...) והיום בבוקר קמתי כמו קקה לעשות מבחן בהיסטוריה... המממממממ מקווה שלא שכחתי משהו או מישהו.... צ'או צ'או

קשתונה

New member
שכחתי את יותם ורועי!!!

את יותם שהפתיע והגיע...כל הכבוד ילד... הצלחת לרגע לעצור את נשימתי... ולרועי שכל ההופעה רק חיפשתי אותך ולא ידעתי ששיבת בכלל למעלה!! אבל מאוד שמחתי לראות את שניכם אחרי כל כך הרבה זמן!!!

למעלה