כנס מתעניינים

נ ו ם

New member
אני בוגדת:

אוף חבל חבל חבל שלא יכולתי לבוא
באסה! אז כן כן, הברזץי ונסעתי עד גבול מצרים (זה רחוק) למיונים השניים של ניצנה. היה ממש כיף אבל אני לא בטוחה שאעבור, מקווה מאד שכן (אבל אם כן לא בטוח שאלך). היו פחות מ50% מהמיון הראשון ולמיון הבא גם כן מסנננים ל50% (שזה 30 איש), שמתוכם בוחרים 22. נראה.. גם אם אתקבל אני עדין נורא מתלבטת בקשר לניצנה/תנועה/אולי בכלל?!/מכינה. בכל אופן מתי המיונים של גרעין עודד? אפילו לא היה לי קר בלילה!
(טוב נו - אוהל + 2שק"שים...) הלואי שיהיה לנו טוב שנה הבאה. נעם

נ ו ם

New member
נעםבליו

היה לי די כיף, יותר מפעם שעברה שהייתי מעורערת קצת באופן כללי. וגם לא ירד לנו גשם, אפילו נשרפתי בזרועות. וראינו עשב ירוק וכלניות (למרות שזה מדבר) (נזכרתי שבטיול של החוג נוער (:) שנה שעברה בינואר ראינו המווון המון נרקיסים מדהימים באמצע המדבר וסתוניות....
)

מתעניינת במיונים ../images/Emo45.gif

נכון, באמת היה ממש מעולה: האנשים, האנשים, האנשים.... וגם הרבה מידע על הגרעין עודד- אני לפחות רואה אותו עכשיו באור שונה לחלוטין, לטוב ולרע. בגלל זה אני חושבת שרק אחרי המתעניינים אפשר באמת לקבל החלטה שקולה ונכונה אםן ללכת לגרעין עודד או לא. מעבר לזה אני חושבת שההחלטה הסופית צריכה להיות אפילו אחרי המיונים- צריך לבדוק ולראות ולנסות והעיקר העיקר:לא לסגור אפשרויות. אז אנשים- נתראה במיונים? חן יקירתי, מה שלומך? כיף לראות אותך פה, גם אני חדשה...
אה ו.. תוסיפו תגובות, כדי שיהיה יותר נחמד..

וופס אופס

כמובן שראיתי את התגובה שלך רק אחרי שרשמתי תגובה לתגובה אחרת שלך (סיבכתי הכל או מה?) בכל מקרה, תודה שהזכרת לי שאת באה אבל אני אצטרך עוד פרטים- מתי תבואי, כמה זמן תשארי ואיפה תהיי.....?

אוווו....

תראי, אני די סגורה על זה שנצא ביחד בערב- אני את מורן ואולי עוד אנשים, אבל, כן הייתי רוצה שתבואי לבקר בביתי הקט. כמובן שהעניין תלוי במארחך הנחמד ובשאלה אם הוא יחפוץ לנסוע למושבי הקט והממורכז (מרכזי ביחס לשלו כמובן..). והכל תלוי בשאלה אם הוא ימות או לא ביום סיירות- מקסימום אם כן, את מוזמנת לבוא להתארח אצלי, הכלבה שלי יותר חמודה...
מורן, אם אתה קורא את זה (ואני משערת ובטוחה שכן)- הציניות מגיעה בגלל המכה האיומה בבטן, הכל מ

מאיושית

New member
היה נהדר../images/Emo70.gif ../images/Emo13.gif

ממש התרגשתי לפגוש את כולם ומאוד מאוד נהניתי, למרות שאני עדיין לא יודעת אם אני הולכת לגרעין או לא....
אבל בכל מקרה היה כיף
ד"א- אני לא ממש כאן בימים האחרונים כי המחשב שלי שבק חיים (אני עכשיו כותבת מהספריה)- אני מקווה לחזור בשיא המרץ בימים הקרובים

גם אני יכולה......../images/Emo35.gif

וד"א, הבית שלו לא קט כל כך לפי מיטב ידיעתי
... חו"מ... את מוזמנת לבוא לבקר גם אותי, או שאת אפילו יכולהלסנוור אותי עם לייזר (אההם אההם!!!)
... אוהבת אותכם.. :) מור´וש

האמת היא שאני מתנגד...

מורן עוד לא קרא אבל אני כבר מתנגד... אני גם רוצה לראות את חן ואם היא תישן אצלך אז פשוט אין לי סיכוי... חן...אל תקשיבי לה! אצלנו יותר כיף, חוץ מזה...בטח שהכלבה של מורן יותר חמודה...את עושה צחוק ? אין על למבדה... :)

kedeman

New member
כנס מתעניינים

הייתי אספתץי חומר על הגרעינים השונים נהנתי והכי שוס- אני בכלל לא ב-י"ב!! היה ממש יפה שם- ממש כל הכבוד ל
כל
הגרעין הארצי על ההשקעה העצומה ממש נהניתי לראות את הכל וגם היה כייף לפגוש את האנשים חוצמזה שהכי נחמד היה דברים בסגנון של "היי שי מה נשמע?" "בסדר" אחרי קצת זמן "רגע, אתה לא ב-יא? מה אתה עושה פה???" היה כייף! והתפאורות, תלבושות ממש נהניתי אני מבטיח לחזור שנה הבאה!! אספתי שם הרבה חומרים מכל גרעין בתור התחלה אני אכתוב כתבה קטנה על המתעניינים לאתר ושם אני אוסיף כל מני סטיקרים ודברים שקיבלתי חוצמזה כל מי שצילם שם מאוד מוזמן לשלוח לי תמונות! וקטן לסיום- כל הגרעין שיוצא לשבוע רגילה תהנו!!

אריק יקר...

טוב אז ככה- 1.הצעתי לחן המקסימה לבוא אליי רק אם מורן ימות ביום סיירות, כמובן שאני לא אגנוב אותה ממורן... אם הוא יחיה
2. אתה לא ראית את הכלבה השמנה והיפה שלי אז אין לך על מה להתווכח. 3. אהבתי את העניין שאפילו לא ניסית להתווכח עם העובדה שהמושב שלי יותר מרכזי משלך... זה רק מוכיח שאני צודקת.... יש!!

חור???!

עבדון?-חור גדול ומרוחק מצורות התיישבותיות. מעונה...!-מושב מרכזי(יחסית למושבים אחרים),בין צורות התיישבותיות מגוונות.

לא מתווכחים עם עובדות!

הויכוח הנודע- נכון שהישוב שלי נמצא בלב הפסטורליה (בין הרים וגבעות), ואילו הישוב שלך ליד ישובים אחרים- כפרים ערביים. אל תשכח- עבדון ישוב פסטורלי המרוחק רק כרבע שעה מנהריה (בטרמפים!), ואילו מעונה- ישוב שמוקף בכפרים ערביים (צלבים וכו´, והמבין יבין), ומרוחק לפחות 20 דקות מנהריה (וגם זה אם אתה נוסע על 120 קמ"ש במכונית). אממממ, אני מריחה את ריח הניצחון.......
נ.ב.- הספר השחור?? זה לא היה פעם פנקס?

just stav

New member
גם אני הייתי!

ובאמת היה מדהים! גם פגשתי כל מיני גרעינרים לשעבר ואת ד-נ-י! ולמרבה הפלא שי לא היה הי"אניק היחיד שפגשתי שם. מד"מים משתלטים על העולם!
בקיצור היה סבבה ואני כבר מחכה לשנה הבאה!

שקסי

New member
מה עשית שם????

ולמה לא לקחת אותי איתך???
סתם העיקר שנהנת!!! מה היה תספר תספר.. ואיך הגעת לשם בכלל אתה בי"א אם אתה לא יודע...

למעלה