כנס מתעניינים

just stav

New member
אני מצלמת סרט...

על מה שקורה בתהליך מי"ב לגרעין עודד. אז הייתי, צילמתי, דיברתי עם אנשים ובעיקר נהנתי

just stav

New member
אגב...

עדיו פרידמן הוא הי"בניק שנאלץ לסבול איתי מזדנבת אחריו...

kedeman

New member
אמרתי מזלט לאורן!

חוצמזה היה כייף.. לא לקחתי אותך כי את לא ממש בדרך איך הגעתי לשם? שמעתי מתעניינים בהדסים ואחרי חישוב קטן קלטתי שהדסים זה לא הרבה נסיעה מאצלי אז נסעתי והיה נחמד לפגוש שם כל מני גרעינרים וגרעינרים לעתיד וכל המועצות רוצות אותי לשנה הבאה!! איזה כייף לי!! רציתי רק לציין דבר אחד ממש יפה הגרעינרים שיצאו מבאר טוביה הכינו שני מקומות: גם את החדר של המועצה שבה הם מגרענים וגם את החדר של באר טוביה כדי לפרסם את הגרעין שיהיה שם שנה הבאה אז עם כמה שהייתי ציני - באר טוביה אני באמת מאחל לכם שיהיה לכם שנה הבאה גרעין וכל הכבוד לגרעינרים שיצאו מאצלכם שהשקיעו!!

מתעניינים...מה היה...-!

עכשיו יש לי זמן אז...: הסמינר היה ממש טוב, אחד הדברים היותר משמעותיים שהתנועה יכלה לעשות. כולם חשבו בהתחלה שהתנועה תנסה "למכור" את עצמה ולנסות ולשכנע כמה שיותר אנשים להצטרף לגרעין עודד, אבל זה ל א מה שהיה. התנועה בנתה את הסמינר בצורה שתציג את גרעין עודד,את הטוב ואת הרע,בצורה אובייקטיבית. אז מה היה... חולקנו לקבוצות מעורבות(14 בערך בקבוצה),והתחלנו לעסוק ב"מנהיגות"- מה צריכה ישראל עכשיו,מה צריך להיות לגרעינר(מבחינת אופי),באיזה ערכים הוא צריך להאמין וכו. למחרת התנהלו שני דברים עיקריים:המשפט והיריד. המשפט: ממש כמו משפט אמיתי-הגנה ותביעה. שני גרעינרים הציגו כל עמדה, היו עדים(גרעינרים מהעבר, רכזים,אמא וכו). ושני הצדדים תיחקרו אותם, והשופטים בעצם זה אנחנו- אלה שבסופו של דבר יחליטו אם הולכים או לא. והיריד: כאן יצאו במחשבה שאם כבר החלטת שאתה רוצה גרעין עודד אז לאיזה מועצה ללכת. כל גרעין הציג את המועצה שלו(כולל באר טוביה שהחבר´ה שיצאו משם שנה שעברה לגרעין עודד הכינו את הדוכן), היה ממש יפה,ראו שהם השקיעו ממש הרבה זמן בהכל(ממאכלים שמאפיינים את המקום-בני שמעון ועד מפות וחומרים עיונים-ערבה.) מעלה יוסף השקיעו הרבה-ויכלתם לראות את זה... חבל שבאו אנשים לא קשורים שגרמו לזה להראות "פחות" חשוב ואולי גם הרסו לעצמם. ההצגה שעשו גרעין עודד גליל תחתון הייתה פשוט מצויינת, חזקה ומשכנעת. וכמובן...- החבר´ה. 99 אחוז מהקבוצה הכי טובה במשצי"ם(4 כמובן...) וכל החבר´ה הטובים(פרידמן- המלך...,עמוס,עודד,רעות,מעין,שרונה,נטע,הדר,לי,רועי,גיא,טוקר,גרנות, עמנואל וכמובן היחידה מגן רווה-חן.-מצטער אם שכחתי מישהו... היה גם מגניב לפגוש גרעינרים מהעבר(למי שמכיר היה את:עדי,איתי,רגב,רן,גלעד(שהיו בשנים עברו במעלה יוסף),עופר מכפר יחזקאל,,דני טננבאום שהיה בעמק חפר(נדמה לי...),עופר שהיה באשכול, ועוד...---(לא פירטתי בכוונה, כדי לא להרוס לכם את החוויה בשנים הבאות...!) בקיצר..., עכשיו נותר רק להחליט כן/לא, ואם כן- מה יתאים לי???

שקסי

New member
מי מדרום שרון היה איתך??

זה רועי מגנ"צ? ומה אם עדי היא גם הייתה איתך?? טוב לא משנה העיקר שנהנת!!! ואל תדאג אפילו אם אף אחד לא ירצה להיות גרעינר אני מבטיחה בהבטחה שיכולים להחתים אותי פה ועכשיו- שנה הבאה אני יהיה גרעינרית!!! וימשיך את שושלת ג"ע דרום שרון אימפריה (חמור להזכירכם...) וזזהו ותיהיו חופשיים!

kedeman

New member
אני מבטיח שאת לא תיהיה שנה הבאה

אולי עוד שנתיים :) גם השנה יש כמה מדרום שרון בגרעין תתגאי גם בהם!

hadasbaril

New member
ואני טיילתי לי עם ציוד על הגב

בערבה ובמזרח הרמון ונורא נהנתי. חוץ מזה אני כמעט סגורה על מכינה או על קומונת תל אביב של אלון. ושרונה צדדקה המדבר מהמם במופע החורף של הצמחים. שי,זוכר את איריס והזוגן?

hadasbaril

New member
חוג סיור של החברה להגנת הטבע

שכבה בוגרת מאביגדור בהנחית ברונר.....

שקסי

New member
את מאביגדור??

את מכירה את דפנה נוי?? אם כן תמסרי לה ד"ש חם!!!

שקסי

New member
טוב אז התכוונתי ל..

זה שאני יהיה גרעינרית מופרעת...(דוגמא:חמור) ולזה שאני יהיה עוד שנתיים גרעינרית מקווה שהבנתם...

שקס...

רועי מגנ"צ היה בקבוצה שלי...-בן אדם טוב, מצחיק, משוגע וחסר טקט(והוא יודע את זה...) תמסרי לו ד"ש... ואל תהיי בטוחה בזה שאת הולכת לגרעין, הדיעות עוד יישתנו.

שקסי

New member
מורן בוב !!

אתה יכול להחתים אותי עכשיו שבעוד ככה שנתיים תראה אותי בגרעין! ומיצידי אני שולחת לך היום מכתב עם חתימה שלי כי מתי שאני מחליטה משהו זה הולך לקרות! לא משנה מה אני יחשוב עליו אח"כ- כל מה שאני ממש ממש רוצה אני בסוף ישיג איך שהוא (וזה גם בהמון תחומים...) החלטתי בט´ שאני יהיה גרעינרית וזהו כמה שאמא ואבא לא רוצים שום דבר לא יעצור בעדי!!! (חחח קראתי את זה וזה מצחיק כי זה "שום דבר לר יעצור בעדי"- אף אחד לא יעצור בי...עזבו...)
אוהבת מאוד מאוד מאוד- עדי

קשתונה

New member
תבואי לגולן...

כנראה שזאת תהיה האפשרות היחידה לראות אותך... את תהיי בגרעין... אני אתגייס כבר בתחילת החופש הגדול... אז נתראה מתישהו

שקסי

New member
קשת בובה אני ישתדל בכל כוחי!!!!

בעיקרון לא שיש לי סיטגמה או משהו אני רוצה להיות בכל הגרעינרים חוץ ממעלה יוסף ומטה אשר- כי ככה החלתטי...אין לי מושג למה...זה משהו שאני ועוד מישהו קבענו במדמים...

למעלה