כנס מתעניינים

שקסי...!!!!!!!!!!!!!!!

מה הקטע הזה??? סטיגמות??? סטריאוטיפים??? פה??? רק שתדעו שהרבה רוצים ומתעניינים בגרעין של מעלה יוסף...(וזה לא ציני...)

שקסי

New member
פשוט זה פשוט וקל!

עשינו אני וידיד שלי הגרלה באיזה שני גרעינים לא ניהיה בטוח-ומכל הפתקים שהיו לנו שם וזה היה כמעט כל הגרעינים יצא שלא ניהיה במעלה יוסף ואני חושבת מטה אשר או מטה יהודה לא זוכרת... אז מה לעשות יד הגורל...

שקסי...

יום יבוא ואת תביני שאת הבחירה הזאת לא עושים ככה... זה תהליך הרבה יותר משמעותי וארוך! לפחות לדעתי אל תשללי דבר לפניח שאת יודעת עליו הכל-במיוחד אם השלילה כתוצאה מאיזושהי הגרלה טיפשית(בלי כוונה להעליב...)

סר גל ית

New member
גם לי סיפרו רק טובות על מתעניינים.

קודם כל הגרעינרים מבאר טוביה חזרו גאים כשהם מספרים על "באר המשאלות של טוביה" (כשלא היה להם תקציב לעדות כלום) מי שהיה יודע. חוץ מזה- המש"צים שלנו גם חזרו קורנים והמש"צ שלי אמר לי שהיה מאוד מבלבל. אבל בסך הכל אני חושבת שזה דווקא טוב, כשמחליטים ללכת לגרעין למרות שיודעים גם את החסרונות. לא יכולה לחכות כבר לשנה הבאה. גלית נ.ב סליחה על ההצתה המאוחרת.. לא ביקרתי הרבה זמן פה ושי- לבאר טוביה כ-ן! יהיה גרעין שנה הבאה. זה תלוי רק בכמה י"בניקים יחליטו ללכת שנה הבאה לגרעין אם כל המכסות של הגרעינים שקיימים היום יכוסו אז מי שיבוא לבאר טוביה וכדאי לבוא לבאר טוביה (למרות הדעות הרווחות ..)

שלום גלית

מאיזה מושב את בבאר טוביה ומי המש"צ שלך? דרך אגב אני מאלה ששוקלים ללכת לבאר טוביה שנה הבאה... זה אם אני אלך לגרעין עודד...

למעלה