כנס! כנס!

dixie chick

New member
כנס! כנס!

לא להבהל זה עוד הרבה זמן... (אייקון זה בסוכות) אבל כדאי כבר להתחיל לתכנן... תקראו ותענו (ותענו כדי שלא תגידו אח"כ שאני לא שואלת אתכם!), איזה פרקים של פארסקייפ אתם חושבים שמתאימים? בבקשה לקרוא ולחשוב ברצינות ולא לקפוץ...
האימייל עצמו... שלום וחג שמח! העבודה על אייקון כבר החלה, והנושא שנבחר לפסטיבל השנה הוא: אשליות (דוגמאות לתתי נושאים רלונטיים: קונספירציות, אגודות סתר ומסדרים סודיים, מציאות מדומה, קוסמות וקסמים, תרמיות, חלומות) אמנם לא קשה לשייך לנושא פרקים לפי משקל, אך אנו מעוניינים למצוא פרקים שאפשר לעשות איתם יותר מלהקרין אותם כי הם פרקים טובים וקשורים לנושא; פרקים שאפשר להעמיק ולדבר עליהם או בלשון מעשית - לצרף להם הרצאה, פאנל, דיון, דיון בהישתתפות הקהל או כל פעילות אחרת. וזה כבר לא הכי פשוט ודורש מעט השקעה. אנא שלחו אליי הצעות לפרקים מכל סדרות המד"ב שאנו עוסקים בהן (אפשר גם לנסות אחרות), עדיף כמובן כולל רעיון להרצאה\פעילות ועדיף עוד יותר גם אם יש מי שירצה להכין אותה.. לדוגמא - אני זורק כאן כמה רעיונות ממסע בין כוכבים שמייד עולים לי ואולי אפשר לעשות איתם משהו: Future Imperfect ו\או Hero Worship של הדור הבא + הרצאה\הקדמה על דימיון ורצונות להיות מישהו אחר אצל ילדים ובכלל The Survivors ו\או Hollow Pursuits של הדור הבא + הרצאה\הקדמה על בריחה מהמציאות ויצירת 'עולם פרטי' שכולו טוב Ship in a Bottle של הדור הבא + הרצאה על מציאת מדומה ובינה מלאכותית והסכנות הכרוכות בהן ובקידמה במיחשוב בכלל The Thaw של וויאג'ר או One של וויאג'ר או The Voyager Conspiracy של וויאג'ר ו\או Realm of fear של הדור הבא + הרצאה על פחד פחדים ופארנויה The Game של TNG + הרצאה על היתמכרויות והשפעות של משחקים Face of the Enemy ו\או Inter Arma Enim Silent Leges של חלל עמוק 9 + הרצאה\דיון על שירותים חשאיים והצורך בהם Nemesis של וויואג'ר + הרצאה על תעמולה (propaganda) הכולל היתיחסות לנגיעה בזה בפרק או במב"כ בכלל ו\או Conundrum של הדור הבא Qpid של הדור הבא או Badda-Bing Badda-Bang של חלל עמק 9 + ? Frame of Mind ו\או Phantasms - הישתמשנו בהם באבק כוכבים 2004 אך אם הם ילוו בהרצאה על פירוש חלומות \ השפעת הזיות או משהו בסגנון אפשר לשים שוב Far Beyond the Stars של חלל עמוק 9 + הרצאה על הבחנה בין מה האשליה ומה המציאות ומה זה בעצם משנה..

dixie chick

New member
ההצעה שלי ../images/Emo58.gif 3X22

למה? כי בפרק הזה יש אשליות של ג'ון לגבי ארין, העתיד שלהם, החתונה שלהם, מערכת היחסים שלהם ולאן הוא רואה אותה הולכת, אשליות שעומדות בניגוד מובהק למציאות (שבה היא נפרדת ממנו). אפשר לדבר על זה, בראי של מערכות יחסים בכלל, ושל ג'ון וארין לאורך כל העונות בפרט (זאת אומרת יש דיון לעשות על הפרק הזה).

eve6

New member
great minds think alike

wee בדיוק הפרק שחשבתי עליו. למעשה, חשבתי גם על A HUMAN REACTION הפנטזיה של ג'ון לחזור לארץ, ההתנפצות של האשליות שלו לעומת המציאות - היחס של ה"ארציים" לזרים וכו'... והפרק כולו, שהוא אשליה שיצרו הקדמונים. מבחינתי יהיה מג'ניב אם יוקרנו שני הפרקים המשובחים הנ"ל
אגב, דיקסי, את תנחי את הדיון? (היית מעולה בפעם הקודמת, מה את אומרת?
)

Crichton

New member
נצל

"יס" לא מתכוונת לשדר את העונות הראשונות של פארסקייפ, מכיוון שהם טוענים שאין להם את זכויות השידור לעונות הראשונות (1 2).הנה ההודעה : "לאחר בדיקה מול מחלקת התוכן של חברתנו אבקש לעדכנך כי לצערנו אין ברשותנו זכויות השידור לעונות הראשונות של הסדרה. אשמח לעמוד לרשותך בכל עת. בברכה, מרינה סמוליאר , מח' פניות הציבור, חברת yes "

לפחות ביס קיבלת תשובה../images/Emo10.gif

התקשרתי להוט אחרי שהמייל שלי לא נענה כבר שבוע והנציגה שיגעה אותי יותר מ20 דקות בטלפון בחיפוש אחרי תשובה האם ימשיכו את העונה השלישית בסופו של דבר היא לא יודעת היא תברר ותחזור אלי ואני אומר חרא של שירות

בעקבות מה שיס הודיעו לך אני חושש

שהתשובה תהיה{מתי שיענו לי}זהה גם בהוט מכיוון שבהוט משדרים את העונה הראשונה והשנייה וביס את השלישית והרביעית אז כנראה שלחכל אחד מהמשדרים יש זכויות שידור על 2 עונות בלבד יכול להיות?

Crichton

New member
לא, הם יכולים לקנות בכיף

רק הם קמצנים. אין שום הגיון להסכם בו כול חברה תשדר שתי עונות בלבד. במיוחד מתי שהם בתחרות, וכול חברה מנסה למשוך כמה שיותר צופים אליה.

Crichton

New member
Crackers Don't matter

Won't get Fooled Again A human reaction בכולם יש אשליות וקונספירציות, במיוחד בCrackers Don't Matter

dixie chick

New member
אבל מה יש להגיד עליהם?

לכן ביקשתי במפורש לא סתם לשלוף.... אשליות יש המון, אבל על מה אפשר לדבר?

Crichton

New member
אבל יהיה גם כיף לצפות לא ?

חבל שלא עושים מרתון פארסקייפ, או הקרנות לפרקים ..

varty

New member
פרקים שאני חושבת שאפשר לדבר

עליהם. The Way We Weren't = אפשר עי הפרק הזה לדבר מיהם הפיסקיפרים ומי הם הגזע של פיילוט. A Clockwork Nebari = מיהם הניברים Terra Firma - איך הייתם חושבים שחייזרים יתנהגו אם אי פעם הם יגיעו לכדור הארץ...

Crichton

New member
ספוילר עונה רביעית למעלה וגם פה

אני רוצה להוסיף, שפרק מסויים לאחר Kansas או Terra Firma, היה כמעט כולו תוכנית "דוקומנטרית" על נחיתת החייזרים בכדור הארץ, והמנחה דיבר אינסוף על קונספירציות של החייזרים עם הממשלה וכו.

varty

New member
נכון. גם על הספויילר וגם על הדיבורי

הדקומנטרי בפרק.

eve6

New member
אבל נושא הכנס זה "אשליות"

צריך לקחת את זה בחשבון כשמציעים פרקים להקרנה.

eve6

New member
יהיה מגניב

לראות עוד פרקים של פארסקייפ בכנס הקרוב, ותודה על היוזמה
אגב, היום ראיתי שוב את A HUMAN REACTION (שכבתי חולה סובלת בבית וחיפשתי תרופה אלטרנטיבית...שעזרה קצת, אגב) ...יופי של פרק אשליות. ואני יודעת שכבר אמרתי, אבל רציתי שוב להדגיש את העניין

למעלה