dixie chick
New member
כנס! כנס!
לא להבהל זה עוד הרבה זמן... (אייקון זה בסוכות) אבל כדאי כבר להתחיל לתכנן... תקראו ותענו (ותענו כדי שלא תגידו אח"כ שאני לא שואלת אתכם!), איזה פרקים של פארסקייפ אתם חושבים שמתאימים? בבקשה לקרוא ולחשוב ברצינות ולא לקפוץ...
האימייל עצמו... שלום וחג שמח! העבודה על אייקון כבר החלה, והנושא שנבחר לפסטיבל השנה הוא: אשליות (דוגמאות לתתי נושאים רלונטיים: קונספירציות, אגודות סתר ומסדרים סודיים, מציאות מדומה, קוסמות וקסמים, תרמיות, חלומות) אמנם לא קשה לשייך לנושא פרקים לפי משקל, אך אנו מעוניינים למצוא פרקים שאפשר לעשות איתם יותר מלהקרין אותם כי הם פרקים טובים וקשורים לנושא; פרקים שאפשר להעמיק ולדבר עליהם או בלשון מעשית - לצרף להם הרצאה, פאנל, דיון, דיון בהישתתפות הקהל או כל פעילות אחרת. וזה כבר לא הכי פשוט ודורש מעט השקעה. אנא שלחו אליי הצעות לפרקים מכל סדרות המד"ב שאנו עוסקים בהן (אפשר גם לנסות אחרות), עדיף כמובן כולל רעיון להרצאה\פעילות ועדיף עוד יותר גם אם יש מי שירצה להכין אותה.. לדוגמא - אני זורק כאן כמה רעיונות ממסע בין כוכבים שמייד עולים לי ואולי אפשר לעשות איתם משהו: Future Imperfect ו\או Hero Worship של הדור הבא + הרצאה\הקדמה על דימיון ורצונות להיות מישהו אחר אצל ילדים ובכלל The Survivors ו\או Hollow Pursuits של הדור הבא + הרצאה\הקדמה על בריחה מהמציאות ויצירת 'עולם פרטי' שכולו טוב Ship in a Bottle של הדור הבא + הרצאה על מציאת מדומה ובינה מלאכותית והסכנות הכרוכות בהן ובקידמה במיחשוב בכלל The Thaw של וויאג'ר או One של וויאג'ר או The Voyager Conspiracy של וויאג'ר ו\או Realm of fear של הדור הבא + הרצאה על פחד פחדים ופארנויה The Game של TNG + הרצאה על היתמכרויות והשפעות של משחקים Face of the Enemy ו\או Inter Arma Enim Silent Leges של חלל עמוק 9 + הרצאה\דיון על שירותים חשאיים והצורך בהם Nemesis של וויואג'ר + הרצאה על תעמולה (propaganda) הכולל היתיחסות לנגיעה בזה בפרק או במב"כ בכלל ו\או Conundrum של הדור הבא Qpid של הדור הבא או Badda-Bing Badda-Bang של חלל עמק 9 + ? Frame of Mind ו\או Phantasms - הישתמשנו בהם באבק כוכבים 2004 אך אם הם ילוו בהרצאה על פירוש חלומות \ השפעת הזיות או משהו בסגנון אפשר לשים שוב Far Beyond the Stars של חלל עמוק 9 + הרצאה על הבחנה בין מה האשליה ומה המציאות ומה זה בעצם משנה..
לא להבהל זה עוד הרבה זמן... (אייקון זה בסוכות) אבל כדאי כבר להתחיל לתכנן... תקראו ותענו (ותענו כדי שלא תגידו אח"כ שאני לא שואלת אתכם!), איזה פרקים של פארסקייפ אתם חושבים שמתאימים? בבקשה לקרוא ולחשוב ברצינות ולא לקפוץ...