למישהו יש קצת מידע לגבי כנס חנוכה? הוא יתקיים במתכונת מחוזית או ארצית? עוז, בתור מורי ורבי, אולי לך יש מידע? (זה דימה מקורס מש"צים 2002, הקבוצה של ברוריה).
כנס חנוכה של שנה שעברה היה במתכונת ארצית, למדבר יהודה (לינה בחניון עין גדי). כיוון כללי של הכנס השנה אין לי, יש לי רק תאריך מהמדריך שלי לשל"ח - 8.12.04. אני יוצא מתוך הנחה שהכנס ימשך יומיים, אבל אל תתפסי אותי במילה.
יש השתלמות משצים בחנוכה בתאריך כ"ט בכסלו -ב בטבת 12-14 לדצמבר ההשתלמות תיהיה באזור מדבר יהודה עלות ההשתתפות בהשתלמות 250 ש"ח בהמחאה לפקודת עמ"ח דרום יש להרשם אצל מדריך השלח בבית הספר כנס ההכנה יערך ביום ה יט כסלו 2 בדצמבר בשעה 15 וחצי בבית ספר בוייאר בירושלים חובה להביא אישור הורים ותשלום עבור הטיול בוגרים יקרים שלי!!!! אנחנו חייבים לצאת בחמולות ניצן!!!! תעבירי לכולם... מתה עלייך וכל כולם סיון
חייבים חייבים לצאת!!!!!!!!! אני יודעת אבל ששנה שעברה המשצים הבוגרים לא יצאו.. לא ידוע למה.. אבל אני חייבת את זה - לווריד.. ב- 2 לדצמבר.. דודה שלי מתחתנת!!!!!!!! איך אני אבוא?? החתונה בצהורים!! אההההה.. טוייף אני אסתדר כבר!!! מתגעגעתתתתתתתתתתת מאוד!!!!!!!! אוהבת את כולכם!!!! ניצן!!!!!