כנס חנוכה

dima87

New member
כנס חנוכה

למישהו יש קצת מידע לגבי כנס חנוכה? הוא יתקיים במתכונת מחוזית או ארצית? עוז, בתור מורי ורבי, אולי לך יש מידע? (זה דימה מקורס מש"צים 2002, הקבוצה של ברוריה).

Nofarshu

New member
כנס חנוכה יהיה...

כנס חנוכה יהיה מחוזי.. בתאריכים 12 עד ה14 לדצמבר... מאיזה מחוז אתה?.. אני יודעת שלחיפה זה יהיה באילת...

Nofarshu

New member
:)

כן חחח זה נופר.... והמממ עוד לא יצא לי לשמוע פרטים על מחוז דרום..אתם יודעים כיוון של הכנס?.. איפה היה לכם כנס חנוכה שנה שעברה?...

dima87

New member
אם זיכרוני אינו מטעה אותי

כנס חנוכה של שנה שעברה היה במתכונת ארצית, למדבר יהודה (לינה בחניון עין גדי). כיוון כללי של הכנס השנה אין לי, יש לי רק תאריך מהמדריך שלי לשל"ח - 8.12.04. אני יוצא מתוך הנחה שהכנס ימשך יומיים, אבל אל תתפסי אותי במילה.

ניצניזם

New member
../images/Emo140.gifמחוז ירושלים לא נכלל בזה...

היה לנו טיול - גם למדבר יהודה.. אבל ישנו במעלה רחף..ובחניון מצדה.. - לא היינו עם עוד מחוזות.. :) LOVE ! שניצ

Spidi man

New member
מה נפלת עליי ? ../images/Emo3.gif ../images/Emo6.gif

סתם סתם. אני אברר פרטים אודות הכנס. כמו ששמת לב האתר קצת לא פעיל

dima87

New member
עוזה!!!

Long time no see, old friend... מה עם האתר באמת? ומה עם הגיוס שלך? אתה שוקל קריירה כמש"צ?!

יש לי פרטים למחוז י-ם!!!

יש השתלמות משצים בחנוכה בתאריך כ"ט בכסלו -ב בטבת 12-14 לדצמבר ההשתלמות תיהיה באזור מדבר יהודה עלות ההשתתפות בהשתלמות 250 ש"ח בהמחאה לפקודת עמ"ח דרום יש להרשם אצל מדריך השלח בבית הספר כנס ההכנה יערך ביום ה יט כסלו 2 בדצמבר בשעה 15 וחצי בבית ספר בוייאר בירושלים חובה להביא אישור הורים ותשלום עבור הטיול בוגרים יקרים שלי!!!! אנחנו חייבים לצאת בחמולות ניצן!!!! תעבירי לכולם... מתה עלייך וכל כולם סיון

ניצניזם

New member
../images/Emo24.gifסיוונושש!! אהובתי!!!

חייבים חייבים לצאת!!!!!!!!! אני יודעת אבל ששנה שעברה המשצים הבוגרים לא יצאו.. לא ידוע למה.. אבל אני חייבת את זה - לווריד.. :) ב- 2 לדצמבר.. דודה שלי מתחתנת!!!!!!!! איך אני אבוא?? החתונה בצהורים!! אההההה.. טוייף אני אסתדר כבר!!! מתגעגעתתתתתתתתתתת מאוד!!!!!!!! אוהבת את כולכם!!!! ניצן!!!!!

בובה בובה בובה!!!

צריך להתחיל להעביר באי סי קיו לכולם את ההודעה הזאת!!!! מתה מתה מתה מתה כבר לראות אותך ואת כולם סיונית!

ניצניזם

New member
מתוקיתתתתתתתתתתתת ../images/Emo45.gif

ממ.. אמרתי למשצים מהבצ'פר שלי כבר.. - לרובם.. בקטנטנימים שליייייייייייייייייייייייי :) קיצר!! כתבתי אתמול באוואי שלי.. ושלחתי גם כמה לשאר.. מקווה שקיבלו ת'מסר :) LOVE U!!!! שניצ

ניצני אהובתייייי ../images/Emo13.gif

חסר למי שלא יוצא לכנס חנוכה.....!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אגב- אני חדש בפורום... קוראים לי הראל ואני מירושלים...

ניצניזם

New member
הראאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאללללל

אההההההה!! חתיך נכנסת לפורום!?!?!? אני גאה!!! :) חיחיייי.. כזה צפוי ממך "טוקסיקבוי......." חחח...

למעלה