כנסיית השכל

sporTV

New member
כנסיית השכל

ההופעה הייתה מעולה. הנאה צרופה. תודה לכל הלוקחים חלק בהרמת הערב הזה. ותודה לכל הלוקחים חלק בהרמת המורל בערב זה
יום טוב (פירסומת סמוייה...)

מכתב ששלחתי ליעל, מנכ"לית האיגוד

היה אירוע נפלא! האוירה היתה של משפחה אחת גדולה ומלוכדת, המופע היה מדליק והיה כיף לראות שכל הנוכחים הם חלק מהחוויה. השילוב של ע. בשיר האחרון היה מדהים ומה שיפה היה שזה לא היה סתם גימיק, אלא באמת הוא כישרוני בצורה בלתי רגילה. סרט ההסברה הוא ממש מצויין וההדים לו היו מעולים! הסיפור שלך על מהטמה גנדי מאד ריגש אותי והיה משל מעולה , כפי שתכננת. קבלתי גם הדים מאד טובים על השיר של האמא של הסיפאניקית. בקיצור היה ערב נפלא ואני מקווה שיירבו כאלה. בהערכה רבה לך, לתמר ולכל התורמים לערב הזה

sporTV

New member
ריקי,

אכן יעל ריגשה בסיפורה, מאוד מצא חן בעיניי. והשיר של האם היה מעולה. הגברת שהקריאה (שרה) אותו שיבחה אותו עוד יותר!

sporTV

New member
ה-ש-ב-י-ח-ה-! לא שיבחה! ה-ש-ב-י-ח-ה!

ריקי, יהיו לי סיוטים בלילה בגללך !

מי בר המזל שזכה לנגן?

השאלה היא לא מי כמובן... אלא מה היה? בחור חולה CF בן ??? ניגן עם הלהקה? הוא ניגן על ???? נא להשלים את החסר

sporTV

New member
אם היינו זוכים לראותך זה היה נחמד יותר!

חסרת לי באירוע. הוא סיאפניק משלנו (שניידר), עלה לנגן שיר שלם עם הלהקה. ניגן על גיטרה חשמלית. מסתבר שהוא עשה חזרות עם הלהקה רק ביום של המופע! אז היה מרגש כמובן.... ונאחל לו שיהיה לו עתיד מזהיר בתחום.

vikvik

New member
אוף רציתי לפרסם ראשונה מרוב שנהנתי!!!!!תודה

רציתי לפרסם ראשונה , אבל ישבנו אחרי זה עד איזה 2 בלילה ואחרי שחזרתי הביתה עוד עשיתי פיזיו ו....היום הייתי בעמידר ו...קשים החיים.... היה לי פשוט ממש כיף. תודה לכל הפועלים , תודה ליעל ותמר על היוזמה והביצוע , תודה לכל הגורמים אשר אפשרו לערב הזה להתקיים , צוותא , פרימור (אגב המיץ שלהם הכי שווה) , תודה ענקית לכל התורמים שהגיעו , תודה לריקי על הקראת השיר המרגש כל כך. ותודההההההההההההההה ענקיייייייייייייייייייייייייייית לכנסיית השכל , הם היו פשוט טובים. ואתם שואלים מה כבר אפשר לחדש , זה אותם השירים , אבל מה שלי אישית גרם להתרגש כל כך זה שראיתי אותם מתרגשים ונהנים , מתמסרים. ראיתי כמה הופעות תרומה ואפילו שלהם , והם לא היו ככה בכל מקום. פשוט נתנו הופעה מלאה. וגם לי אישית בכלל היה מרגש , עם הסרט והכל. קשה לשבת בקהל ולהרגיש שכולו שם נמצא בשביל לתת לך , ועוד במיוחד כאשר ראו אותי בסרט והיה להם את הפנים של אנשים שהם נותנים להם. חשבתי לעצמי אולי אני מגלומנית שאני מרגישה ככה חחח , אבל זה כל כך לא. כי כל מי שהיה שם , היה בשביל לתת לחולי סיאף , והמקום הזה לא פשוט בכלל. תודה לכולם. מתי ההופעה הבאה??????????????

כנסיית השכל

תודה לכל המפרגנים.הערב היה מאד מוצלח והשיא מבחינתי היתה הנגינה של ע. עם הלהקה.נאגור כוחות ולקראת יוני נכין ארוע נוסף.

thecarrier

New member
תודה על הפעילות המבורכת לגיוס משאבים

שיאפשרו מימוש מטרות האיגוד

sporTV

New member
סי.אף והקולטוריסטים (מלשון קולטורה)

בהצלחה!

orii

New member
גם אני נורא נהנתי

היה ערב מצוין. מאוד מרגש. אהבתי מאוד את השיר שריקי הקריאה. הייתה הזדמנות להגיד שלום ל- vicvic. ההופעה הייתה נהדרת. היה לי כייף לרקוד. תודה לכל היזמים והמארגנים והלהקה, אורי

הצלחה כפולה

ההתרגשות וההתלהבות של הקהל אתמול בערב היתה הישג נוסף בעל ערך מיוחד. אומנם המטרה היתה גיוס כספים ואכן עמדנו במשימה אבל לא צפיתי את עוצמת הרגשות של התורמים ושל חברי האיגוד. בהחלט היה שווה.

למעלה