אוף רציתי לפרסם ראשונה מרוב שנהנתי!!!!!תודה
רציתי לפרסם ראשונה , אבל ישבנו אחרי זה עד איזה 2 בלילה ואחרי שחזרתי הביתה עוד עשיתי פיזיו ו....היום הייתי בעמידר ו...קשים החיים.... היה לי פשוט ממש כיף. תודה לכל הפועלים , תודה ליעל ותמר על היוזמה והביצוע , תודה לכל הגורמים אשר אפשרו לערב הזה להתקיים , צוותא , פרימור (אגב המיץ שלהם הכי שווה) , תודה ענקית לכל התורמים שהגיעו , תודה לריקי על הקראת השיר המרגש כל כך. ותודההההההההההההההה ענקיייייייייייייייייייייייייייית לכנסיית השכל , הם היו פשוט טובים. ואתם שואלים מה כבר אפשר לחדש , זה אותם השירים , אבל מה שלי אישית גרם להתרגש כל כך זה שראיתי אותם מתרגשים ונהנים , מתמסרים. ראיתי כמה הופעות תרומה ואפילו שלהם , והם לא היו ככה בכל מקום. פשוט נתנו הופעה מלאה. וגם לי אישית בכלל היה מרגש , עם הסרט והכל. קשה לשבת בקהל ולהרגיש שכולו שם נמצא בשביל לתת לך , ועוד במיוחד כאשר ראו אותי בסרט והיה להם את הפנים של אנשים שהם נותנים להם. חשבתי לעצמי אולי אני מגלומנית שאני מרגישה ככה חחח , אבל זה כל כך לא. כי כל מי שהיה שם , היה בשביל לתת לחולי סיאף , והמקום הזה לא פשוט בכלל. תודה לכולם. מתי ההופעה הבאה??????????????