כנסו!!!

כנסו!!!

אהלן חברה מה נשמע??? אני עכשיו בארצות הברית ולפני כמה ימים חזרתי מהופעה של אוונסס בבית ספר שלי!! אז תנו לי להגיד לכם ככה אם מישהו מתלבט אם ללכת להופעה או לא ה 360 שקל האלה בהחלט בהחלט שווים תכסף!!! נכון שאני נכנסתי בחינם ופה בארצות הברית הכרטיס עולה רק 30 דולר... שזה הבדל עצום אבל אני יכולה להבין את המחיר כי הציוד שיש להם על הבמה והכל עולה בטח טונה כסף להטיס... אז חברה אם מישהו מתלבט בגלל עניין של כסף או לא יודעת מה אז שווה שווה שווה בהחלט הייתה לי חוויה מדהימה שאני בחיים לא אשכח ועוד הייתי שורה ראשונה תשמעו חברה איימי מדהימה שווה כל רגע!!! האנרגיות שיש להם על הבמה זה לא משהו שאפשר להשוות עם אף להקה בארץ ותאמינו לי אני חולת רוק ישראלי! מקווה שעזרתי לכמה אבודים מכם שלא בטוחים אם לבוא או לא חוץ מזה שהם באים לרעננה שזאת העיר שלי אז זה בכלל מגניב!!! תהנו!!

idanias

New member
יאאא הם באו אלייך לבית ספר???

הלוואי עלייי

אני לומדת כרגע בקולג'

בארצות הברית ויש לנו מן איצטדיון כזה סגור משהו מגניב וכל הזמן יש פה הופעות אז הם היו פה ב 30 למרץ שזה לפני יומיים או שלושה תלוי אם אתם בישראל או בארצות הברית והיה מדהים מי שממש מעוניין יכול לבדוק בסיבוב הופעות שלהם Norfolk,va זאת הייתה הופעה ראשונה שלהם באמריקה אחרי המון זמן ככה איימי אמרה הם הרי היו בסיבוב הופעות באירופה קיצור שווה שווה ממש שווה ללכת לראות אותם ותאמינו לי לא צריך מאחורי הקלעים איימי מדברת עם הקהל כל הזמן במשך ההופעה... חחח זה דווקא מצחיק! קיצר קנו כרטיסים זה שווה את זה :)))

pink floyder

New member
נצל"ש-אני נכנס מאחורי הקלעים../images/Emo70.gif

זתומרת,אני מכיר את אמי לי והי מסדרת לי... זתומרת,חברה שלי מכירה את השומרים ואני נכנס איתה... זתומרת, אני מתכוון להרוג את השומרים ולהיכנס מאחורי הקלעים. חחח, ארץ נהדרת, שוב.

למעלה