כנסו....

• פותח הנושא mael
  • פורסם בתאריך

16Jazz

New member
ההבדל הוא

שאת מיכאלה בכלל יצרה סיגל אבין והיא הייתה התסריטאית הראשית, ודרור נובלמן היה פשוט תסריטאי

אתה ממש לא יודע מה אתה מדבר...

שרון אלכסנדר בחיים לא אמר דבר כזה,מאיפה הבאת את זה?
טוב זאת דעתי אתה לא חייב להסכים איתה.

mael

New member
חחח...

זה לא מאותם דברים שלכל אחד יש עליהם דעה אחרת, שרון אלכסנדר באמת אמר את זה בראיון שהיה איתו.

MoRaN SaShA

New member
אין לי כוח לקרוא הכל אבל אם הבנתי

את השורה האחרונה - מיכאלה הייתה יותר טובה מהאלופה? טחחח.. ממש לא. תסלח לי אבל אף טלנובלה לא הייתה יפה כמו האלופה. אין לי כוח לפרט, זו דעתי פשוט וזהו.

rockarin

New member
מה את בעצם מנסה להגיד../images/Emo35.gif../images/Emo29.gif

את מנסה להשפיע עלינו לחשוב שהאלופה זו סתם סדרה
אני לא מבינה מה המטרה של ההודעה.

rockarin

New member
אני מאוד מסכימה איתך../images/Emo29.gif

שנותנים הזדמנויות רק ליפיופים, וזו סוג של הפליה
אבל בנינו, לא באמת אכפת להם
הם רק רוצים רייטינג ופרנסה בשביל עצמם. זה הכל מבוסס על אינטרסים
אבל תודו, שיש משהו בשחקנים יפים שמביא יותר רייטינג, וזה שוב כמו שאמרתי- רק בשביל האינטרסים העצמיים. אז בואו נגיד שזה סוג של הפליה, אבל אין מה לעשות. רק ככה מתקדמים בתעשייה הזאת

MoRaN SaShA

New member
הזדמנות ליפיופים?! מה?! ../images/Emo6.gif ../images/Emo6.gif

קודם כל- אפליה.. שנית כל- יופי פותח דלתות אבל מה הקשר פה? אם השחקן טוב- יראו את הסדרה. שלישית כל- הזדמנות ליפיופים?!?! אני יכולה לספור על יד אחת את המהממים שבסדרה. וזה מסתכם ב... אממ.. בואי נראה.. יהודה, עדי, עפר ולירז שכרגע לא בסדרה. אממ זהו - זה כל היפים בסדרה. אז מה הנקודה שלך?

mael

New member
שתי דברים:

1) גם לירון יפה, מאוד!!!!! וגם מיכל יפה, אם תתעלמי מהאף שלה. 2) רק שתדעו לכם שבהוליווד זה לא ככה שרק השחקנים היפים נבחרים לתפקידים ראשיים (זאת אומרת, גם שם יש במאים ומלהקים שרק מלהקים יפים אבל הרוב לא פועלים ככה).

rockarin

New member
אני פשוט רק מחזקת../images/Emo29.gif

את מה שהיא אמרה כעיקרון, אבל בנוגע לחלק מסדרות שראיתי.

16Jazz

New member
תבורך, כל מילה בסלע

"מיכאלה" הייתה הרבה מעבר לטלנובלה. השחקנים היו שחקנים ולא רק פרצופים יפים, העלילה הייתה עלילה עם התחלה אמצע וסוף הטקסטים היו על סף גאונות ועד כמה שהיא הייתה דרמתית לא היה חסרים גם רגעי שנינות והומור. הדמות של מיכאלה היא הייתה אחת הדמויות המבריקות שנוצרו, וכמובן אפרת כהן צריכה לקבל גם קרדיט על זה, היא הצליחה לבנות 2 דמויות מרתקות, אני בספק אם מישהי אחרת הייתה יכולה לעשות עבודה טובה יותר. בשום טלנובלה ישראלית או טלנובלה בכלל לא הייתה כזאת רמת דיוק, טוויסטים ועלילה סוחפת כמו מיכאלה. אפילו היוצרים וכל העובדים בסט הודו שלעולם לא תהיה טלנובלה כמו מיכאלה, ואכן.. לא הייתה. סוף סוף מישהו אמר את זה

mael

New member
ואתה יודע מה הדבר הכי טוב?!?!?!....

אחרי ש"משחק החיים" יגמר בערוץ 10 יתחילו שידורים חוזרים של "מיכאלה". הידד!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! יש אלוהים, לא הייתה ולא תהיה טלנובלה כמו "מיכאלה" ולמרות שכבר ראיתי את כל הפרקים אני בטוח אראה את זה מההתחלה, כדי להיזכר איך טלנובלה באמת צריכה להיות

16Jazz

New member
כן שמעתי!

סוף סוף הגיע הזמן באמת! איזה כיף שסוף סוף אני אוכל לשבת לפחות שעה ביום ולהנות ממשהו איכותי כמו הטלנובלה המדהימה הזאת אני חושב שאנחנו צריכים להושיב כמה מפיקים ולהראות להם איך בונים טלנובלה

ילד רע 15

New member
אוי, באמת.? מעולה!

היה את "לחיי האהבה", עכשיו "משחק החיים", אבל לא היה לי שמץ של מושג לגבי "מיכאלה". תודה

B o N u s

New member
אני ראיתי את האלופה וגם את מיכאלה

ומה אני אגיד לך, נובלמן סדר את הדמויות באלופה הרבה יותר טוב מאשר שסיגל אבין סידרה אותן במיכאלה. אבל כל אחד והאהבות שלו. טל :)

mael

New member
את לא באמת רצינית נכון?!?!?!?!

כל הדמויות ב"מיכאלה" עד האחרונה שבהן מורכבת ויחודית הרבה יותר מ"האלופה", זאת אומרת, "האלופה" גם מאוד מאוד טובה, "מיכאלה" פשוט יותר טובה.

B o N u s

New member
אני בן,

ולדעתי נובלמן עשה עבודה טובה יותר. מה אני אעשה. לא אהבתי כלל את מיכאלה טל :)

למעלה