כנסו

עונהה

מי שר את הבית הראשון של השיר "הזדמנות שנייה"?אביחי מי שר את הפיזמון של "כמה אהבה"?כולם מי שר את הבית השלישי של "כמה אהבה"?אביחי מי שר את הבית השני בשיר "אשמור את ליבי"?שרון מי שר את הבית הראשון בשיר "שמחה"?אושיייייייייייייייי כפרעליו שלמות! מי כותב ומלחין ללהקת הגיים בויז את השירים?עמית צח בשיר אשמור את ליבי יש את האווו אווו (למי שמבין) מי "שר" אותו?בקליפ מראים שזה אושיי אבל בהופעות שלהם זה אדם מי שר את הבית השני בשיר "אפונה וגזר"?אני חושבת ערן מי שר באודישן את השיר "האור שבעיניים"???? מי כתב הלחין ושר את השיר "בא מכאב"?לא'דעת שיר אחד שאהבת במיוחד של הגיים בויז:אמ.. שמחה וכמה אהבה וגליה ואת כולםםם חחח

ירדוששש

New member
עונהההההה

מי שר את הבית הראשון של השיר "הזדמנות שנייה"? הנסיךךך :] מי שר את הפיזמון של "כמה אהבה"? כוווווולם מי שר את הבית השלישי של "כמה אהבה"? אביחי ואדם וקצת ערן מי שר את הבית השני בשיר "אשמור את ליבי"? נולון =P מי שר את הבית הראשון בשיר "שמחה"? אושרי מתחיל... ואז ערן... מי כותב ומלחין ללהקת הגיים בויז את השירים? עמית צח ועוד כמה אומנים בשיר אשמור את ליבי יש את האווו אווו (למי שמבין) מי "שר" אותו? אעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעע?? מי שר את הבית השני בשיר "אפונה וגזר"? שרון וערן מי שר באודישן את השיר "האור שבעיניים"? ד'מווש..? מי כתב הלחין ושר את השיר "בא מכאב"? אביחי..?! שיר אחד שאהבת במיוחד של הגיים בויז: כמממממממה אהבבבבבבבבבה :]

../images/Emo207.gif תקשיבו שניה ...

יש באייסיקיו משחק מגניב .. שמשחקים בו ילדים מכל מיני ארצות וערים בעולם . אז דברתי עם ילדה מגרמניה שהיא ממש נחמדה והראיתי לה תמונה של אדם ושאלית אותה אם הוא חתיך והיא אמרה שכן ושהוא נראה נחמד ... איזו חמודה

lihi50

New member
ח מי יגיד על אדם שהוא לא חתיך?../images/Emo42.gif

חחח בארוררר שהוא חתיךךךך

עונהההההההההההההה=]]]]]

מי שר את הבית הראשון של השיר "הזדמנות שנייה"?דמדם=]]חמוד מי שר את הפיזמון של "כמה אהבה"?כולם כפרות עליהם
מי שר את הבית השלישי של "כמה אהבה"?ביחוששש דמדם וערנוש קצת מי שר את הבית השני בשיר "אשמור את ליבי"?נוליי
מי שר את הבית הראשון בשיר "שמחה"?אושיי הנסיך שלי
,כולם ונולי מי כותב ומלחין ללהקת הגיים בויז את השירים?עמית צח=] בשיר אשמור את ליבי יש את האווו אווו (למי שמבין) מי "שר" אותו?דמוששש=] מי שר את הבית השני בשיר "אפונה וגזר"?ערנוש ונולי=] מי שר באודישן את השיר "האור שבעיניים"?דמדם מי כתב הלחין ושר את השיר "בא מכאב"?מה שבטוח שזה לא ביחוש אבל נראה לי דניאל סלומון שיר אחד שאהבת במיוחד של הגיים בויז:אממ....אני אוהבת את כל השירים שלהם

למעלה