כנסו

Baruush

New member
../images/Emo20.gif יאאאאאאאאאאאאאאאא

תודהה =]] איזה חמודד אביחייי =))

sdavid1

New member
הוספתי אותו../images/Emo3.gif אבל בטח הוא יותר לא

מתחבר...

ortal yosef

New member
חחחחח קבלו שאלון על המושלמים שלנו!

מי שר את הבית הראשון של השיר "הזדמנות שנייה"? מי שר את הפיזמון של "כמה אהבה"? מי שר את הבית השלישי של "כמה אהבה"? מי שר את הבית השני בשיר "אשמור את ליבי"? מי שר את הבית הראשון בשיר "שמחה"? מי כותב ומלחין ללהקת הגיים בויז את השירים? בשיר אשמור את ליבי יש את האווו אווו (למי שמבין) מי "שר" אותו? מי שר את הבית השני בשיר "אפונה וגזר"? מי שר באודישן את השיר "האור שבעיניים"? מי כתב הלחין ושר את השיר "בא מכאב"? שיר אחד שאהבת במיוחד של הגיים בויז:

ortal yosef

New member
עונה לעצמי

מי שר את הבית הראשון של השיר "הזדמנות שנייה"? אדם המושלם שלי חח.. מי שר את הפיזמון של "כמה אהבה"? כולם חח מי שר את הבית השלישי של "כמה אהבה"? אביחי המאמי.. מי שר את הבית השני בשיר "אשמור את ליבי"? שרון.. מי שר את הבית הראשון בשיר "שמחה"? אושרי לא?! :\ מי כותב ומלחין ללהקת הגיים בויז את השירים? עמית צח.. בשיר אשמור את ליבי יש את האווו אווו (למי שמבין) מי "שר" אותו? המושלם שלי חח אדםםםםם....... מי שר את הבית השני בשיר "אפונה וגזר"? ערן ואדם?! :\ חח מי שר באודישן את השיר "האור שבעיניים"? אהובי דמו'ששש מי כתב הלחין ושר את השיר "בא מכאב"? אביחי לוי חח שיר אחד שאהבת במיוחד של הגיים בויז: אמממ "את האחת"

עונהההההההההה

מי שר את הבית הראשון של השיר "הזדמנות שנייה"? מי אם לא המדהים שלי?! מי שר את הפיזמון של "כמה אהבה"? כולםם=]] מי שר את הבית השלישי של "כמה אהבה"? אין בית שלישי:-O אבל יש תקטע ההוא של אביחי ודמיי=]] מי שר את הבית השני בשיר "אשמור את ליבי"? נולון שליי==]] מי שר את הבית הראשון בשיר "שמחה"? אוששש=] מי כותב ומלחין ללהקת הגיים בויז את השירים? את רובם- עמית צח=] בשיר אשמור את ליבי יש את האווו אווו (למי שמבין) מי "שר" אותו? אדדדםםםם=]] מי שר את הבית השני בשיר "אפונה וגזר"? הילדה אביחי אדם פזמון הילדה ערן מה זה שרון ואוש לא שריםם!? מי שר באודישן את השיר "האור שבעיניים"? לא יודעת
אבל יכול להיות שאדם לא?! מי כתב הלחין ושר את השיר "בא מכאב"? כתב והלחין אין לי מושג, אבל במקור זה שיר של דניאל סלומון=] ומהבויז?!אביחי כפרעלייוו שיר אחד שאהבת במיוחד של הגיים בויז: שמחההה!

ortal yosef

New member
עאעאעא חשבתי שאביחי הלחין וכתב אותו

גם חחח
לא מעודכנתתתתתתתתתתת גם באפונה וגזר חח

למעלה