כנסו

"מוקשר לברבי"פחח..

י'פלוצה
[אנ'דעת שהכוונה לא אליי ואיזה כייף שזה לא אליי פחח..=\\] מתחנפת לבנות בכח שיהיו חברות צ'לה אין לה חברות משל עצמה..

בר תתחילי להרגיע את עצמך!

אנחנו גמרנו! את לא תדברי אליי יותר ואני לא אלייך! ונגיד אבל רק נגיד שאני מתחנפת- יש לך בעיה!?זה לא אמור להפריע לך.. יופי..אז אין לי חברות משלי...מה זה מפריע לך?! אז עכשיו את הולכת לספר כל מה שהייתי אומרת לך?!...איזה חברה! ממש אפשר לסמוך עלייך!

זה עוד לא הכל!

אמרתי לך..מי שמדבר אליי לא יפה הפסד צקלו!! את התחלת ככה תגמרי!! לפחות היית מדברת יפה אז הייתי מדברת איתך י'כונפה אחת..
ז-ה ע-ו-ד ל-א ה-כ-ל זאת רק ההתחלה מאמי'לה[איכסס מאמי'לה עלאקק..]

למה אני חייבת לך משו?!

כדאי שתסתמי כן?! כל מילה שאת מוסיפה והיא לא במקום פשוט גורמת ליותר נזק סו.. כדאי שתסתמי ת'פה הגדול הזה שלך ו'דחפי אותו לתחת המשולש הזה צ'לך..

ואני מדברת אלייך לא יפה?!פחחח

אני בחיים שלי לא קיללתי אותך ולא העלבתי אותך או כל דבר אחד מהיציאות הדפוקות שלך! אע, רגע, אמרת לי לסתום?אויי...תמיד צריך לעשות מה שבר אומרת נכון?!

כן..../images/Emo13.gif

איך ידעת?! למה מי את בכלל?! ממ..אעע..רציתי להגיד לך ש..אמא צ'לך קוראת לך תינוקת.. מנתקים לה ת'אינטרנט אם היא לא עושה ש.ב
אמא'לה.. את מזה "מפחידה" אותי.. את יכולה להכנס לי לתחת מובן?! חוצפנית..
פרשי פרשי לדוקים..

נכון...מנתקים לי ת'אינטרנט כדי שאני

ילמד.. למה זה בושה?! ממש לאאא זה מפריע לך?מציק לך?יופיי...

לא לריבבב-דחופפפ

דייייייייייי אתן חברות טןבותתתתתתתתת קראתי את כול השיחה שלכן מילה במילההה וזה ממש לא יפה איךך שאתן מקללוותתת דייי כבר ץשלימוווו הדברים האלה קראו לי מלא פעמים ואני אפילו בתקופה כזאתתתת ואל תקללווו ותעברו אלאה אתןן לא מדברות אל תדברו אבל אל תקללוו וברררררר תיצרי איתי קשר והילדה השניה אני רוצה ותך דחופ אלי לאיסי 216288104 בעיוש

הנעל אמאמא שלך יא בת זונה

כאלק למה היית חברה שלי נצלנית?! מה יש לנצל בך?! אני הצעתי לך את המס' של אדם ואת לא רצית אז אני נצלנית?! מותק'לה את יודעת כמה עולמות הפכתי בשבילך עד שהשגתי את זה?! את צריכה לנשק לי ת'רגליים אחרי כל מה שעשיתי למענך י'פוסטמה יא בת זזונה שרמוטה משתרללת כלבה שתחנקי אמן!!

פפפפפפפפפפפפחחחחחחחחחחחחחחח

לנשק לך ת'רגליים?! בעעע אני יגיד לך למה לא רציתי ת'מס של אדם!?כי אני רוצה להשיג אותו בכוחות עצמי! ואני לפחות לא יורדת לרמה של הקללות המסריחות שלך!

למעלה