כנסו

תשרשרי לשירשור אוף../images/Emo70.gif וכנסייי../images/Emo26.gif

את דוגמניתתתת
את מה זה יפההה

בר כנסי כנסי..

תגידי יש לך בעיה בדיבור?! מזה צ'לי?תלמדי לכתוב ולדבר נורמלי! חוץ מזה..קונפה את יודעת למי לקרוא לכי לכי חפשי את החברות שלך איזה חברה מסריחהה, כאלק חברה..מי תירצה ליהות חברה שלך? חשה עקומה מאיימת, אין לך מה לעשות בחיים את מאיימת על אנשים, זה מראה על טמטום!

CaMiLa TqM

New member
תאכלס בננות

מה שזה לא יהיה זה בטח סתם שטותי אז יאללה שכל אחד תגיד סליחה וזהו :) לא רוצה מריבות בפורום היפה שלנו

אנחנו רבות?!חלילה וחס!

פשוט בזמן האחרון לבר חסר קצת אקשן בחיים אז היא אומרת על מי שסמכה עליה ולזאתי שחשבה שהיא חברה שלה (שבמקרה זאת אני) כל מיני דברים וכל מיני המצאות...

וחוץ מזה..

מה את מתערבת י'כחבה?! שאני יבין?! גם את רוצה לחוות חלק מהסיפור הזה?! אורנית מה הקטע שלך ללכת להביא חברות שיגנו עלייך?! י'פחדנית אחת ואת י'שרמוטה את לא תלמדי אותי ללדבר שמעת?! י'זנוה..קודם כל תלכי תלמדי לכתוב אח"כ נדבר י'כחבה

תרגיעי את עצמך ומהר!

אל תקללי אותה היא לא עשתה לך כלום מובן?! ואני לא שלחתי אותה.. את יודעת למה היא באה לפה? כי היא חברה...חברה אמיתית...לא נצלנית...!

זה גם מה שאני שואלת...

למה בכלל היית חברה שלי?! למה בכלל קראתי לך "חברה"?! רבתי עם חצי מהכיתה שלי בישבילך! בישביל סתם ילדה שלא חשבתי שבסוף היא תזרוק אותי לפח!

תודה על העידוד...

אבל מה אכפת לי...מעבירה לי ת'זמן ככה בכייף... מזמן לא רבתי... היא דואגת שלא יהייה לי משעמם...

למעלה