כנסו....

חחחחחחח

היית שואל אותי ממי הייתי מסבירה לך

MaYcHuK

New member
בבקשה רק אל תהפכו את זה לצחוק

אני ממש מבקשת וכן אני רצינית ומרשה לעצמי לבקש זאת

חייב להגיב - עצבני מתמיד .

לכל האנשים שמרשים לעצמם - אל תשכחו מי שצוחק היום אולי מחר יבכה !!! לפחות לה הייה משהו מענין ושווה לכתוב ולכם יש רק הערות סתמיות .

MaYcHuK

New member
גיא תודה אבל זה בסדר כי הם לא צחקו

עלי זה בסדר ואין צורך לכעוס אני לא כועסת וגם להם יש הערות לא סתמיות ולכולנו יש לפעמים הערות סתמיות - גם לי

ואני בכלל עסוקה

בלדפדף בספר שאני קוראת שהלכתי להביא מהחדר למרות שקר וכל צעד הוא סבל כדי להביא לך ציטוט לחזק את ידייך ולהראות לך כמה חשוב להנות מהרגע כמו שעשית וככה עושים לי?
סתם, לא לוקחת אותו קשה :) פשוט אני יודעת שלך יותר מכולם יש את היכולת לערב הומור כמעט בכל דבר

MaYcHuK

New member
אויש טלוש... תודה

כוונתו הייתה טובה לא לכעוס ולא לריב אני יודעת בדיוק מה הייתה כוונתך לכן אין בי טיפת כעס

יאללה מותק לך לישון

את התגובה העניינית שלי למאי עניתי, ומאי מכירה אותי לך לפני שהסוס יהפוך לדלעת אין עוד הרבה זמן לחצות איףףףףף עוד אחד

נכנסתי....

קראתי, חייכתי, אהבתי... צריך גם כאלה לפעמים... אהבתי שהיא היתה שלמה ושהיא נהנתה. אהבתי גם שלא היה אכפת לה מכלום. אהבתי שהיא חייכה. תנוחי קצת ילדה, תצברי שוב כוחות ותמשיכי הלאה לטרוף את העולם!!! והעיקר- החיוך!
יופי.

היה קשה לא לקרוא

אהבתי שהיא נהנתה מכל רגע שלא היה אכפת לה מכלום שהיא חייכה הייתה עם הרגשה טובה בלב גם שידע בתוך ליבה שמחר הכול יגמר ויעלם כמו ששום דבר לא קרה. הכתוב הוא כ"כ מן האמת כי לפעמים כשאנו לבד ויש הזדמנות להנות מהרגע אנו עושים זאת בשביל להרגיש טוב אפילו לרגע קט. שמרי על החיוך והמשיכי הלאה.

M a x i1

New member
מקסים ../images/Emo140.gif

מרגש... אבל...אבל למה ככה? למה האהבה ולמה הזוגיות זה לא כזה פשוט? למה? למה כשאחד רוצה משו השניה לא רוצה? או להיפך? למה?
מקסי...בתהיות...

למעלה