כנסו...

booob11

New member
כנסו...

איזה בולם כדאי לי לשים בתקציב של 4k 3k ואולי יותר..?! אני רוכב פריי רייד אורבן ורוצה להתחיל גם דאון היל.. אז רצוי שהבולם יתאים להכל...

npod

New member
חדש או משומש ?

ב-4400 יש z1 fr1 שהוא מעולה , אבל אולי לא יספיקו לך 150 מ"מ ...

booob11

New member
לא ממש איכפת לי חדש או משומש..

אבל אני צריך למצוא אחג במצב טוב.. נראה לי אני ילך על ה 66 170 מ"מ חדש..

hetsi

New member
ממ..ומאיפה אתה יודע??

קפצת איתו דרופים? לפלאט?? דירטים? עשית איתו דאונהיל אולי???? (ואני מזכיר לך שהבחור שאל על גם על אורבן גם על פרירייד וגם על דאונהיל) אני משער שהתשובה לכל השאלות היא לא. ואם כן אז סליחה ותשכח מכל מה שכתבתי למעלה...

7omahawK

New member
סתם לידע כללי ....

יש מישהו שכן יש לו נסיון על 66 ?

npod

New member
כן , חבר שלי הביא 66 ב-750 דולר

מארצות הברית , וזה בולם מעולה

npod

New member
דווקא רכבתי על אחד כזה של חבר שלי..

רכבתי על אחד כזה כי אני גם מתכוון להחליף לכזה במעמד הקנייה , ולכן רכבתי על הרבה בולמים כדי לראות למה כדי לי לשדרג ... עשיתי איתו דאון היל , וקפצתי איתו לפלאט , הרבה לפלאט , והוא מאוד חזק , וגם קשיח מאוד צידית ..! גם קפצתי איתו דירטים , והוא היה אחלה , יותר נוח לקוץ דירטים עם סינגל קראון ולא טריפל ..

hetsi

New member
שיהיה לך יום נעים וסליחה על ההטרדה

פרומיל

booob11

New member
אני יודע...

אם הוא בולם טוב לא יהיה לי בעיה לשים 5100... הם מתאים למה שאני רוצה לעשות איתו..!?

npod

New member
כן , לפי דעתי הוא חזק מאוד ! !!!!!

ומעולה לדאון היל ! עובד כמו 888rc ! ויש לו רגליים בקוטר 35 מ"מ , וזה נותן אחלה קשיחות צידית , ובכלל מוסיף לו חוזק , ואפשר לקפוץ איתו לפלאט והוא אוכל הכל, והוא גם יכול להיות רך וסבבי לדאון היל . ממש שווה !

ML7

New member
אני מבקש

66 זה לא ל DH בכלל הוא מעולה אבל לא ל DH ה 888 מעולה לDH

npod

New member
אני סומך על מרזוקי , לא עלייך

ואם הם אומרים ושמים אותו בקטגורית דאון היל - אז הוא בולם דאון היל , לפחות ככה הם תיכננו אותו . האם רכבת עליו שאתה מדבר ככה ? אני יכול לאמר לך שזה בולם מעולה לדאון היל , כי הוא בולם דאון היל , ומשכך בדיוק כמו 888 , נקודה !

בדקת עם מי אתה מדבר לפני?

להגיד לנמרוד חמו "רכבת עליו שאתה מדבר ככה" על ה888 זה דבר דיי טפשי.. בכל מקרה,ה66 הוא לא לDH מקצועי,וכן,אני אומר את זה בלי נסיון על שניהם. DH מקצועי צריך טריפל!

npod

New member
לא , לא בדקתי עם מי אני מדבר ...

ושתדע שה-66 משכח בדיוק כמו ה-888 , ומרים את הפרונט של האופניים כמו ה-888 170 , רק שהוא לא טריפל , משמע פחות חזק ...

אז כדאי שתבדוק...

לנמרוד יש משהו על ה888 שאין לך...רייס פרובן. וזה יותר קובע מכל אתר אינטרנט.

למעלה