המשך יבוא...
T tamarhp New member 13/11/03 #20 כי..... כשרוניה הסיעה אותנו הביתה אמרתי לה על זה שאיתי בן דוד שלנו....אז... השאר אני אגיד לך באייסי...... בכל מקרה (c) לנו!
כי..... כשרוניה הסיעה אותנו הביתה אמרתי לה על זה שאיתי בן דוד שלנו....אז... השאר אני אגיד לך באייסי...... בכל מקרה (c) לנו!
T tiki tiki New member 14/11/03 #24 ../images/Emo12.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif שימו לב לעדכון בחתימה שלי...כל הזכויות שמורות לשירית ושרוך
../images/Emo12.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif שימו לב לעדכון בחתימה שלי...כל הזכויות שמורות לשירית ושרוך
ש שרוך New member 16/11/03 #34 אההה הבנתי בס"ד הי שירית אלי 7 ותמר לא הבנתי מה רציתם ממני בהתחלה אבל עכשו שהסתכלתי יותר לעמוק בחתימה של אלי 7 וראיתי את מה שכתבת שירית הבנתי!! שבוע טוב שרוך
אההה הבנתי בס"ד הי שירית אלי 7 ותמר לא הבנתי מה רציתם ממני בהתחלה אבל עכשו שהסתכלתי יותר לעמוק בחתימה של אלי 7 וראיתי את מה שכתבת שירית הבנתי!! שבוע טוב שרוך
א אל חי New member 14/11/03 #28 אני לא עונה../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif כי אני שונא אנגלית בדם