כנסו

איילת כ

New member
כנסו

תענו על השאלות, תאמינו לי שלא לוקח הרבה זמן לקרוא, וזה מילים די פשוטות 1.spending too mouh time on the intrent 2.being told by others that you spend too much time on-line 3.feeling nervous and upset when not on the net 4.needing to spend more and more time on-line 5.dreaming about the intrenet 6.poor performance at work 7.poor performance at school 8.preferring on-line relationships to real ones 9.making typing movements with your fingers 10.losing sleep or skipping meals to spend on the net אם אתם עונים על כל או רוב השאלות בחיוב זה הוכחה לכך שאתם מכורים קשה, זה מאמת את התחושה שלכם. השאלון נלקח מספר הלימוד באנגלית של כיתה י'...

tamarhp

New member
OK..

1.spending too mouh time on the intrent - כן 2.being told by others that you spend too much time on-line - כן (ההורים שלי כשאני צריכה ללכת לישון) 3.feeling nervous and upset when not on the net - אממ.. לא ממש, רק כשאני מחכה למשו מסויים... 4.needing to spend more and more time on-line - ? 5.dreaming about the intrenet - אכן..... אני חולמת כבר כמה ימים ברציפות על מפגשי פורום!!!! 6.poor performance at work - אין לי כח לתרגם 7.poor performance at school - כנ"ל 8.preferring on-line relationships to real ones - הגזמנו... בעצם, תלוי מי... 9.making typing movements with your fingers - זה בהשפעת האורגן, לא המחשב.... 10.losing sleep or skipping meals to spend on the net - מי אמר שאני אוכלת מהר?

איילת כ

New member
תרגום

שאלה 4 אומרת שאני צריכה יותר ויותר זמן באינטרנט שאלות 6-7 ביצוע חלש בעבודה " " ביצוע חלש בבית ספר בגלל האינטרנט

tamarhp

New member
שאלה 4 הבנתי רק לא היה לי תשובה

ו6-7 - בעבודהאני לא נמצאת.... ובבי"ס לא ידוע לי...

בעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעע

ב"ה גם לפה האנגלית רודפת אחרי בעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעע (שירית שהולכת לה_י_ אנגלית

שרוך

New member
אויש חבל שזה לא בעברית אמא אני מפחד

בס"ד הי איילת או כל דוברי האנגלית פה !! או כל מוצאי השאלונים הנחמדים ( רבקה איפה את? ) אני ישמח לקבל שאלון התמכרות אמיתי !! אבל לצערי הרב אני יודע את התשובה !! אויש ה' ישמור !! משהו מוכן להתחיל איתי שוב את ההתליך? שרוך

איילת כ

New member
אז במיוחד בשבילך

תרגום על כל השאלות, ותבין זה שאלון התמכרות אמיתי, זה לא צחוק..... 1. מבזבז הרבה זמן באינטרנט- 2. אומרים לך אחרים שאתה יותר מדי באנטרנט- 3. 4. זקוק ליותר ויותר זמן באנטרנט 5. חולם על האינטרנט 6. ביצוע עלוב בעבודה בגלל האינטרנט 7. ביצוע עלוב בביה"ס " " 8. מעדיף חיים וירטאולים על גבי חיים אמיתיים 9. 10.מפסיד שינה/ אוכל מהר בגלל האינטרנט... דרך אגב אני האחרונה שיכולים להגיד עליה שהיא דוברת אנגלית.... 3 ו9 אני יודעת את הפירוש אבל אני לא יודעת איך להסביר את זה

tiki tiki

New member
...

3. מרגיש לחוץ ומרוגז כשאתה לא באינטרנט 9. עושה עם האצבעות תנועות הקלדה...

ההשלמה:

3. לא, אלא אם כן אני יודעת שיש משו חשוב שלא סיימתי 9. כבר לא. פעם עשיתי מדי פעם ctrl+z כאילו באצבעות אבל נגמלתי...

אוקיי... לט'ס סטארט!

1. כן, עד שתמר לוקחת
אבל כל הזדמנות שיש לי אני לוקחת 2. כן... 3. מה כתוב שם? אני כבר אענה 4. לא ממש... לפעמים אני צריכה עוד איזה 10 דקות לגמור משו מסויים (בעיקר בפוטושופ דווקא או שיחה חשובה באייסי) אבל כעיקרון לא. 5. על האינטרנט לא, על האנשים בפורום כן. אבל זה כמו כל חלום רגיל שאני חולמת על חברה. 6. אני לא עובדת 7. לא, אבל לפעמים (עאלק לפעמים...
) אני מספרת לחברה שלי על הפורום, עליכם... 8. לא, אבל בהחלט יותר נוח לי לדבר באייסי מאשר במציאות, וגם להגיד תגובות שלי לדיונים בפורום וגם... לכעוס על אנשים בוירטואלי
9. כמו 3 10. לא...

אל חי

New member
טוף...

אז ככה: 1.ברור... 2.כנ"ל 3.
4.ברור... 5.לא... 6.לא... 7.לא
8.לא
9.
10.אולי מפסיד שינה....(כיבוי אורות...) וזהו...

את כיתה י' אומנם עברתי...

1. כבר לא, אין לי כבר זמן או כוח לזה. 2. זה מצד שני עדיין קורה 3. לפעמים 4. לא נראה לי.... 5. בהחלט לא 6. לא 7. כנ"ל 8. לא 9. ממש לא 10. יוצא לי לדלג על שינה בגלל המון המון דברים, גם בגלל הפורום

tiki tiki

New member
טוף..

1.כן...תשאלו את אושרה. 2.כן...תשאלו את אושרה (חחעע). 3.אני גם ככה שאני כן באינטרנט, אז זה לא נחשב:| 4.כן...אבל אני בתהליכי גמילה (תשאלו את אושרה). 5.לאא!! עוד לא השתגעתי. 6.אני לא עובדת:| 7.זה בלי קשר לאינטרנט... 8.בערך..אני מתבטאת יותר טוב דרך המחשב מאשר פנים מול פנים 9.לא! 10.כן...זאת דיאטה טובה...(בקטע של האוכל)

עדיין לא מכור כנראה...

1. לא (אני לומד ארבע ימים בשבוע זה לא נותן הרבה זמן) 2. לא 3. לא 4. לא 5. לא 6. לא (עדיין לא עובד) 7. לא (אבל לא בגלל האינטרנט זה יותר קשור לשינה) 8. לא 9. לא (השינה היא חיינו, איך אפשר לישון על בטן ריקה?)

למעלה