כנסו

J To The Lo

New member
הגזמת ובגדול!

ג'ניפר מהממת אבל לא כמו טיירה בנקס טיירה בנקס הרבה יותר יפה ג'ניפר לידה ניראת Wannabe

../images/Emo42.gif../images/Emo25.gif../images/Emo176.gifאממ

אני חושבת שאת ראית את טיירה בנקס בצילומים הכי מקצועיים שיש... כי ג'ניפר היא יפה אמיתית.

Shyne

New member
אין מה לומר ג'ניפר היא יפה

אבל סתם שתדעי שבדיוק כמו את טיירה כך גם את ג'ני - מצלמים טובי הצלמים, ומטפחים ומכרכרים סביבה טובי הסטייליסטים המאפרים ומעצבי השיער. ואגב את זה ניתן לראות לפי אופי התמונות וכו', כך שאין הבדל בין "האיכות" הצילומים של שתי הבנות שמוזכרות. מה שכן להתווכח מי יותר יפה, מיותר....כי זה עניין של טעם. ואגב, גם את טיירה וגם את ג'ניפר יהיה לך מאוד קשה לזהות בלי איפור (לפחות לא כמו שאת מכירה אותן בחיי "היום יום")

../images/Emo42.gif../images/Emo25.gif../images/Emo176.gif../images/Emo26.gif

אני לא יודעת אם אתה בן או בת, אז אני אתייחס אליך כבן, ואם טעיתי, תשנה. בכל מקרה, אני מעריצה של ג'ניפר הרבה זמן כדי לדעת אם היא יפה אמיתית. ואני אראה לך כמה צילומי פפרצי, שבדרך כלל לא מחמיאים לסלבריטאים, אבל את ג'ניפר אי אפשר לשנות. היא פשוט יפה

../images/Emo42.gif../images/Emo25.gif../images/Emo176.gifוזה לא צילום

מקצועי. סתם תפסו אותה ברחוב/בחנות.

../images/Emo42.gif../images/Emo25.gif../images/Emo176.gifוהיא עדיין יפה.

והכי טוב זה, שהיא יפה מבפנים ומבחוץ.

Shyne

New member
היא באמת יפה (לרגע לא

אמרתי שלא) ואפילו יותר חשוב מזה, היא מאוד פוטוגנית, וגם לה כמו לכל אחד יש תמונות טובות ורעות (לא הרבה). וסתם שתדעי, כמו שאני לא יוצאת מהבית בלי איפור, תהיי בטוחה שגם היא לא, כי אצלה זה הרבה יותר קריטי.בא נאמר את זה ככה - אותי לא מצלמים כל צעד, אותה כן, והיא מודעת לזה. ובקשר ליפה מבפנים? יכול להיות. אם זה נותן לך טעם לחיים תאמיני בזה. לי זה לא ממש מזיז את הבוהן, מצדי שתהיי בת השטן, לא מעריצה אותה ולא אפאחד אחר עלי אדמות. יפה היא כן אבל וממש ממש נעים להסתכל עליה:)

../images/Emo42.gif../images/Emo25.gif../images/Emo176.gifחחח

אוקיי...לא כל העולם חייב להעריץ אותה
מספיק לי שהיא עושה לי טוב על הלב, וזהו

../images/Emo42.gif../images/Emo25.gif../images/Emo176.gif תודה../images/Emo70.gif אגב,

איך הגעת לפורום אם את לא מעריצה את ג'ניפר? לא שאני מסלקת אותך חס וחלילה, סתם לדעת

Shyne

New member
i like her

אני גם אוהבת הרבה דברים שהיא עושה בחיים... יש לה מוסיקה לא רעה מדי פעם, היא נראית מעולה וכיף להסתכל עליה ולקחת טיפים. לדעתי היא גם מתלבשת מצויין.... הקיצר היא סבבה. וסתם באחד השטוטים נכנסתי לפה. יש גם אחלה כתבות עליה

למעלה