כנסו כנסו לאתר הזה יש שם כתבה על ג'ניפר וגם אם תכתבו ג'ניפר לופז בחיפוש תמצאו משהו עלייה.
O OneSweetDayDream New member 16/6/03 #1 כנסו כנסו לאתר הזה יש שם כתבה על ג'ניפר וגם אם תכתבו ג'ניפר לופז בחיפוש תמצאו משהו עלייה.
Q QueIronia New member 16/6/03 #2 ../images/Emo105.gif../images/Emo118.gif כמה בוגר../images/Emo70.gif זה אתר מעריצים של מאריה עם הכפשות על ג'ני... הם לא מבינים פשוט שמאריה לא שווה, ומנסים לתרץ את הכשלונות שלה בהצלחה של ג'ניפר
../images/Emo105.gif../images/Emo118.gif כמה בוגר../images/Emo70.gif זה אתר מעריצים של מאריה עם הכפשות על ג'ני... הם לא מבינים פשוט שמאריה לא שווה, ומנסים לתרץ את הכשלונות שלה בהצלחה של ג'ניפר
G gal be New member 16/6/03 #3 ../images/Emo101.gif../images/Emo53.gif אני מחפשת תמונה של ג'ן, היא לובשת שם חולצה בצבע כחול-תכתלת (נראה לי שיש עליה מעט פרחים), בתמונה לג'ן יש פוני וזה היה התקופה שהיא וכריס ג'אד היו ביחד, אז הוא בטח יהיה באחת התמונות.
../images/Emo101.gif../images/Emo53.gif אני מחפשת תמונה של ג'ן, היא לובשת שם חולצה בצבע כחול-תכתלת (נראה לי שיש עליה מעט פרחים), בתמונה לג'ן יש פוני וזה היה התקופה שהיא וכריס ג'אד היו ביחד, אז הוא בטח יהיה באחת התמונות.
Q QueIronia New member 16/6/03 #4 ../images/Emo105.gif../images/Emo118.gif אולי זו התמונה../images/Emo35.gif
° ° Glow Girl ° New member 16/6/03 #5 ../images/Emo42.gif../images/Emo25.gif../images/Emo176.gifאולי זאת? ארז שכחת שהיא אמרה שיש לה פוני..
Q QueIronia New member 16/6/03 #19 ../images/Emo105.gif../images/Emo118.gif תדפדפי בהודעות האחרונ ות, למשל כאן, ותביני למה, איך וכמה