כנסו

כנסו

למנהלות סליחה שלא שירשרתי יש שירשור שלי למטה ואף אחד לא הגיב אז ניסיון חוזר הנה הדולי הראשונה שלי אחרי 3 תגובות מינימום אפשר לנצ"ש תודה ותגיבו ממני קובי (מקווה שזה ירשום את הניק בר בראון היחיד ולא קובי גין)

רק שתדעו

ששני הכינויים שלי אז תגיבו לשניהם אני מצטער על מה שעשיתי קודם ומקווה שתוכלו לסלוח לי
ממני קובי

Co¥oTe

New member
רק שתדע,

שלא היתה לך סיבה לפתוח עוד שירשור. היינו רואים את ההודעה גם אם היית משרשר אותה לשירשור הראשון שלך,שנמצא בעמוד הזה. נראה לי. וגם אם לא,תלך לעמוד 2,וברגע שתגיב זה יקפוץ בחזרה לתחילת העמוד הראשון.

Mooa-Numi

New member
אוקיי, דבר ראשון... לפני שאני אשכח.

ברוך הבא. אני אוהבת אותך. אני סוגדת לך. אוקיי ועכשיו נמשיך... דבר ראשון, אל תשמור בJpg אף פעם. מקסימום בgif. תשמור מהיום בBMP או כאלה...

Mooa-Numi

New member
באמת? ../images/Emo13.gif

וואי...
תודה... אני אוהבת את דריה, אבל בצורה מוזרה מאוד גם את קווין...

ניצו"ש!!

היייי לפני מלא מלא זמן הייתי פה ופרסמתי כמה דוליז שלי ומאז לא חזרתי... אבל ביום חמישי הייתי בלילינבלום וכולם היו לבושים שם מה זה יפה והייתה אחת שהתלהבתי ממנה במיוחד אז אמרתי לעצמי שאני חייבת לעשות דולי כזאת וזה מה שיצא... אם יש מקום לשיפורים(ובדרך כלל יש הרבה!!!) אז תגידו לי!!!!!

קMי הMMי

New member
דולי חדשה...

מעודדת ומי שיודעת לעשות כפלים פליז הלפ מי!!! ומי שרוצה לעשות שיער עוד יותר טוב...

אני בשוק!!!!../images/Emo46.gif

דורין יא זו*ה!!! בישביל זה ביקשת ממני לשלוח לך תדולי שלי של לילינבלום?????????????? זאת הדולי שלי!!!!! שכחת שאני נכנסת לפה גם???????????? תחנקי!!! כששלחתי לך אותה אפילו החתימה שלי הייתה עליה!!!

crazy chicka

New member
מנצלת+תגובה

תגיבו..... הדולי עם הפסים- פצצה מהלכת חחח...ממש יפה

Shusho

New member
טוב....

לדעתי הדולי ממש
. מצטערת, אבל היא לא יצאה טובה. ואני אסביר למה:
הצללה גרועה. זה פשוט לא נראה טוב.
מה זה החזה הזה? הוא נראה ממש מוזר.
הבגדים ממש מרובעים.
אין קפלים בחצאית. אין שיער.
כדי שהדולי תצא יותר מקצועית, תורידי את הצבעים שיש בצד שמאל. יש הרבה מה לשפר. בהצלחה בהמשך!

קMי הMMי

New member
אוקיי

א. תודה ב. תלמדי אותי איך מצלילים??? ג. מה רע בחזה?? ד. מרובע מה זאת אומרתץ..?? ה. ביקשתי שיעשו לי כפלים ובגלל זה הצבעים... ו. כמו ה´ ותודה

Shusho

New member
...........

ב.שאני אלמד אותך? אני חושבת שזה לא אפשרי... קראי את המדריך של ענת, תוכלי לקבל שם כמה טיפים. ג.החזה עם יותר מדי הצללה, גדול בצורה לא הגיונים וגם בצורה הלא נכונה. כנ"ל ב´, קראי את המדריך. ד. הבגדים נראים ממש ישרים ובצורה מרובעת, ולא בעוגלים, כמו בחיים האמיתיים. ה. אהה טוב.

למעלה