-------->כנסו<--------

love2love

New member
-------->כנסו<--------

אני כבר אומרת שאין לי מושג בכישופים וכאלה.. מישהו מאוד מאוד פגע בי ואולי יש איזה כישוף שיכול לעזור לי להתנקם למרות שאני יודעת שפה זה מאגיה לבנה ולא שחורה(אז יש לי מושג קטן בזה) אולי בכל זאת מישהו יבין אותי ויעזור לי..?

faith2

New member
להתנקם...

לא. להגנה כן. ולפי מה שאני צמבינה זהו לא פורום מאגיה לבנה...שפוט רוב חברי הפורום מתנגדים לעשיית מגאיה לצורך פגיעה.

love2love

New member
אז

אני רוצה להגן על עצמי מבפני הבן אדם הזה שלא יפגע בי איך?

dopey_wizard

New member
אם אין לך מושג בכשפים "וכאלה"

אז איך את מצפה שהכישוף יעבוד? תקראי את ההודעות בפורום ... תראי כבר כמה כתבנו על זה שאי אפשר פשוט ליפול לזה והכול יצליח כולכך בקלות... זה דורש עבודה זמן ומאמץ {דוד}

RainBird

New member
תגובה אחת לגבי כ-ל זה כבר נמאס לי להסביר למה למאגיה אין צבעים. אבל אנשים: אתה באמת מצפים לקום בוקר אחד בלי שום מערכת סמלים מאגית, בלי שום קשר לכלום לזרוק קצת רוזמרין מיובש לאש ואז אהוב ליבכם יתאהב בכם? נו באמת. לפי ההיסטוריה ישנן 2 דרכים עיקריות להטלת כשפים: אחת זו שפה מאגית והשנייה זה אמונה גירדא, את השניה הכי קל להסביר: אתם עושים פעולה סימלית כלשהי, ואם אתם מאמינים מספיק חזק שזה יתן את האפקט המבוקש זה מה שזה יתן. ועל זה מתבססים כל כישופי העם למינהם, כמו למשל תילתן מרובע, מלח נגד עין הרע חמסה וכדומה. דרך שניה שזו דרך שמכשפים משתמשים בה יותר, זוהי השפה המאגית שבאמצעות מערכות סמלים של חומרים המכשף יוצר אקט מאגי, ריטואל או לחש פשוט יותר, (הסיבוך ורמת הקושי תלויה במכשף) שאותו הוא עושה ובאמצעותו בצורה עקיפה לחלוטין הוא מעביר את המידע של מטרת הכישוף לתת מודע, שהוא שולח אנרגיה בצורה טבורה להגשמת המטרה. (אגב זה הרבה יותר שימושי מהשיטה הקודמת לפי דעתי האישית) זהו, אז עד שמכשף לא יבסס לעצמו שפה מאגית של צבעים ריחות טעמים וכדומה, אני אישית לא חושב שיש מקום רב למאגיה בחייו, לפחות לא השיטות המודרניות. ארדן

למעלה