כנסו...

Afrodita121

New member
כנסו...

http://www.zrakor.co.il/dugmanut.html תכנסו ותקראו...מומלץ!!! :) יש שם הסבר שנכתב ע"י רפאל, לא אחר מאשר -מנהל הסקאוטינג (איתור דוגמניות חדשות) בסניף הישראלי של סוכנות הדוגמנות הבינלאומית קארין מודלס. ההסבר די ארוך אבל מי שמעוניין בעבודה רצינית בעולם הדוגמנות מומלץ מאוד שיקרא!!! גם כי זה יכול להעשיר את הידע על התחום עצמו...וגם כי הוא מביא את כל העובדות על התחום הזה אם הן חיוביות וגם אם הן שליליות...חשוב מאוד שתדעו ה=כ=ל על העולם שאליו אתם רוצים להכנס לפני שנכנסתם!!! חשוב גם שתדעו שבנוסף על הנתונים הדרושים מבחינת מראה חיצוני ...דרושה גם אישיות חזקה מאוד!!! כדי שתצאו מהבועה של הפנטזיה ותפסיקו לבזבז את הזמן על דימיון ולשאול את עצמכם האם באמת אתם רואים את עצמכם בתחום הזה...האם נועדתם לזה והאם אתם מתאימים ...אם לא...אל תשקרו לעצמכם ואל תבזבזו זמן יקר... הרי כולם נולדים וחולמים להיות סופר-סטארים אבל עובדה שבסוף רק 1 ממיליון החולמים והחולמות האלו זכו להגשים את החלום... אז תחזרו למציאות... לא שאני מנסה לנפץ לכם את האגו או משהו...פשוט יש הרבה אנשים שמבזבזים את זמנם על מחשבה שיש להם סיכוי בלי שיהיה להם ת'נתונים...! יש מלא בנות שנראות כמו בר רפאלי אפילו יפות יותר אבל לא מתקבלות לתחום...שזה אומר...שאלה שלא...שישכחו מזה :) ושוב... תכנסו ותקראו ה=כ=ל!!! http://www.zrakor.co.il/dugmanut.html בהצלחה!

צודקת 100%

צודקת!!! אני מכירה הרבה בנות שבלי להעליב וסליחה על הביטויים אבל...הן נראותת ז=ו=ו=ע=ה!!! לא כאילו בחייאת רעבאק ...בנות עם מאגר שומנים ע=נ=ק בצדדים...עם גובה של ג=מ=ד...עם פרצוף של ד=ל=ע=ת רוצות להיות דוגמניות!!! אז בואו נחזור למציאות!!! יש בנות יותר יפות מאסתי גינזבורג שמשום מה לא מתקבלות...אז אלו שנראות כמו בתיאור שלי לפני כן...ב=כ=ל=ל!!! שישכחו מזה!!! לנצחחחח....אלא אם כן הן מעוניינות באיזה ניתוח פלסטי שישנה את כל הצורה שלהןן מכף רגל ועד ראש!!! אחרי הכל זה עולם מאוד אכזרי... אז אם הייתי אכזרית מדי...אל תעלבו...בעולם הדוגמנות הכל יהיה פי אלף יותר אכזרי... בהצלחה :) ותזכרו...אם אין לכם את זה...אל תשלו ת'צמכם לשווא...חבלל על הזמן שלכם ושל הסוכנויות..:) ביי!

silver screem

New member
יכלת להגיד את זה בצורה אחרת..

אבל אם נעזוב את הביטויים שלא לעניין בצד, אז כן מה שאת אומרת זה נכון במידה מסויימת.. אבל וואלה בנות שהן יפות ויש להן את הנתונים שצריך..לדעתי צריכות להלחם על החלום שלהן ולא לוותר בגלל סוכנות אחת או שתיים..

תרשי לי להוסיף

משהו שתמיד חשוב בעייני להדגיש אם הן ניסו רק בארץ זה באמת לא אומר כלום, כי השוק פה ממוצמצם ברמות וזה משפיע גם על הבחירה בסיגנונות ניופי, ולא הרבה סוכנויות מחתמיות בנות רק לעבודה בחו"ל כמו קארין. תמיד שוה לעשות איזה ניסיון קטן בסוכנויות בחו"ל בהתאם ללוק ולמראה שלך אם באמת יש לך את זה. אז אם רוברטו אמר למישהי לו - הוא בהחלט לא אלוהים..... ! הרבה ביטחון עצמי, מודאות ונחישות, יכולים לקחת אותך רחוק. (אני רשמתי בגוף ראשון אבל מוכוונת באופן כללי)

Nienna17

New member
בעסק הזה..

באמת צריך שיהיו את האנשים שיגידו לא למי שבאמת לא מתאימה, כדי שלא תבזבז את כל זמנה על חלום שמסתיים לפני גיל 30. עולם אכזר, אבל באיזשהו אופן זה בא בשביל להבהיר את הכוונה ב-100%.

למעלה