כנסו....

קוראים לי...

רעות... ולפני שנתיים וחצי הוספתי שם... כי זה היה החלום שלי מאז שהייתי בת 8.. אז קוראים לי שרית- רעות... באמת...

חחחחחחחחחח../images/Emo6.gif

ראיתי את השרשור שהיה לכם על זה של "מאיה אני ימות בשבילך" או משהו כזה... תראי אנשים שרושמים את זה לא נראה לי באמת מתכוונים לזה, אלא בקטע של "מאיה אני יעשה הכל למענך"... גם אצלנו אומרים את זה... תראי אני יכולה להבין כל מעריץ כי אני הגעתי לכל דרגות ההערצה... אם זה לצרוח, אם זה לא לאכול מהתרגשות, אם זה לתלוש שערות מהראש וגם נגיד למות למענה... אני הכל עברתי... נגיד עכשיו שאני רואה את שרית זה כזה "היי שרית, מה שלומך?" כי אחרי שאת רואה בנאדם 5 ימים בשבוע או פעמיים בשבוע מינימום זה כבר אחרת... אי אפשר להגיד שאני לא מתרגשת כי אני כן... (ומאוד..) אבל זה כזה "מה שוב אני יצרח???" "שוב אני יתלהב?? ויצלם??" את מבינה? במה מתבטא האופי הקשה של מאיה? אופי קשה זה טוב אבל לפעמים גם לא.... למשל שרית מאוד רגישה אבל ביחד עם זאת היא לא נותנת לעצמה להפגע מסתם מישהו... אגב מזמן מזמן לפני איזה שלוש שנים נראה לי, מאיה היתה עם אייל גולן ב"אצל פרנס בטברנה" והם שרו את "דמעות" (של אייל) אייל שר בעברית ומאיה באנגלית... היה לך אז שיער אדום כהה כזה.. מישהו מכם ראה את זה????

וברור שהם לא מתכוונים לזה באמת אבל

תחשבי מה זה אומר עלייך ברגע שאת אומרת דבר כזה.. כאילו - " אני אמות בשבילך.."....בסדר שזה מאהבה, ומהערצה והכל אבל איפה הערכים שלך?....העקרונות שלך?....הכבוד העצמי שלך?...וזה לא משנה אם את מתכוונת לזה באמת או סתם מאהבה בלי גבולות... ככה לפחות אני חושבת

תודה מאמי!! אחלה תמונות!!!

וואי מעריצה מעריצה את.. אני בכל אופן מתה על הקול של שרית.. ואפילו הקול הכי יפה בארץ היה שרית חדד.. עד... שמאיה בוסקילה הגיעה ואמרתי זה קול מדהים!! אבל בכל זאת שרית מקום שני יש לה קול מהמםםם זה לא ישתנה!!;)

אין על מה כפרה...../images/Emo140.gif

ואני שמחה שאת אוהבת את הקול של שריתוש... יש לה באמת קול מדהים
(בלי עין הרע
). ולגבי מה שאמרת על מאיה... שרית ומאיה שרות בסגנון שונה לגמרי ככה שאי אפשר כל כך להשוות...
אבל אני מבינה אותך כנראה את אוהבת יותר את הסגנון של מאיה... וכן אני מעריצה מעריצה
. חחחחחחחחחחח עשר וחצי (בערך..) שנים זה לא צחוק.... שיהיה לכוווולכם לילה מקסים ובהצלחה מחר (למי שעדיין לומד...) היה לי נחמד מאוד....
שרית- רעות.

אני פה אמורה...תודה רעות ,אחלה

תמונות וכתבות כל הכבוד לך את באמת מעריצה של שרית ואני שמחה שהיא גם מחזירה לך אהבה , זה חשוב ואגב יש לי שאלה היית בניצנים שהיא הופיעה???

היי חנוווווש...../images/Emo9.gif

מה שלומך מאמי? הכל בסיידר??? אני נמצאת בכל הופעה של שרית אם זה בצפון, בדרום, במרכז, במזרח ובמערב (...
). אני מאוד משתדלת ללכת לכל מקום ששרית נמצאת בו חוץ מחתונות וכאלה של שאנשים שאני לא מכירה. אבל בעקרון אני נמצאת בכל מקום שהיא נמצאת, הופעות, מפגשי מעריצים, תוכניות טלויזיה, חזרות, במשרד שלה ואפילו באולפני רדיו... ומה שהכי מצחיק זה שאם היא לא רואה אותי באיזה מקום והיא רואה איזה מעריץ/ה אחר/ת אז היא שואלת כזה "מה זה? איפה רעות?" היא רגילה שאני הולכת לכל מקום אחריה... בעקרון בשבילי אין דבר כזה "רחוק מידי". למשל לפני כמה זמן אני וחברה טובה מאוד שלי (שהיא מעריצה כמוני...) נסענו לאילת לסופשבוע בגלל ששרית הופיעה שם ביום שישי בבוקר, היא באה להופעה של שעה ואז חזרה לת"א (הביתה...) ואז ליווינו אותה לשדה תעופה והיה הכי מצחיק בעולם, כולם בקושי לובשים בגדים בגלל שחם והיא באה עם איזה מעיל אחד מ-זה עבה שחבל על הזמן אז אני אומרת לה כזה "שרית כפרה מה נסגר?" והיא אומרת שהיא מתה מקור... חחחחחחחח כפרה עליה... חחחחחחחחחחחח חפרתי לך במוח
SORRRY. כולה שאלת אם הייתי בניצנים אז כן הייתי בניצנים וכמעט נמחצתי למוות... היית שם??? איזה כיייייף אני מרגישה כמו שגרירה של שרית
כל מה שאתם רוצים לשאול תשאלו ואני יענה....
ואגב אין על מה חן... אם אני אמצא עוד דברים אני יעלה לכם לפה... אוהבת אותכם המון....
יומטוב...

כן הא????? חחחחחחחחח../images/Emo13.gif

כולם קוראים לי הילדה והמגילות.... אני לא חוסכת במילים...
אגב.... ארצי יפרח הוא גם מעצב/סטייליסט של מאיה, נכון? כי פשוט דברתי איתו והוא אמר לי שכן... אם מעניין אותכם איך הוא נראה אז קבלו בתמונה מהצילומים של הקליפ "הסוד"...
(ההוא עם המעיל צמר...)

חח חן..למה נראה שזאת הילדה ההיא?

חח שהייתה בניצנים...רעות את מעשנת?!.. יש מצב שראיתי אותך... ועוד שאלה.. היית שורה ראשונה?!?!?

../images/Emo13.gifחחחחחחחח כן...

הייתי שורה ראשונה ואני מעשנת...
עשיתי לכם בעיות????????? אוווווופס....
מתי שאני רואה את שרית אני לא רואה בעיניים...

טנקס על התשובות;)

אז יש מצב שראיתי אותך... אבל הייתה איזה ילדה שרבה עם חן כמעט מכות חחחחח ...אולי זאת את? זכור לך משהו כזה?!חחחח...

למעלה