היי חנוווווש...../images/Emo9.gif
מה שלומך מאמי? הכל בסיידר??? אני נמצאת בכל הופעה של שרית אם זה בצפון, בדרום, במרכז, במזרח ובמערב (...
). אני מאוד משתדלת ללכת לכל מקום ששרית נמצאת בו חוץ מחתונות וכאלה של שאנשים שאני לא מכירה. אבל בעקרון אני נמצאת בכל מקום שהיא נמצאת, הופעות, מפגשי מעריצים, תוכניות טלויזיה, חזרות, במשרד שלה ואפילו באולפני רדיו... ומה שהכי מצחיק זה שאם היא לא רואה אותי באיזה מקום והיא רואה איזה מעריץ/ה אחר/ת אז היא שואלת כזה "מה זה? איפה רעות?" היא רגילה שאני הולכת לכל מקום אחריה... בעקרון בשבילי אין דבר כזה "רחוק מידי". למשל לפני כמה זמן אני וחברה טובה מאוד שלי (שהיא מעריצה כמוני...) נסענו לאילת לסופשבוע בגלל ששרית הופיעה שם ביום שישי בבוקר, היא באה להופעה של שעה ואז חזרה לת"א (הביתה...) ואז ליווינו אותה לשדה תעופה והיה הכי מצחיק בעולם, כולם בקושי לובשים בגדים בגלל שחם והיא באה עם איזה מעיל אחד מ-זה עבה שחבל על הזמן אז אני אומרת לה כזה "שרית כפרה מה נסגר?" והיא אומרת שהיא מתה מקור... חחחחחחחח כפרה עליה... חחחחחחחחחחחח חפרתי לך במוח
SORRRY. כולה שאלת אם הייתי בניצנים אז כן הייתי בניצנים וכמעט נמחצתי למוות... היית שם??? איזה כיייייף אני מרגישה כמו שגרירה של שרית
כל מה שאתם רוצים לשאול תשאלו ואני יענה....
ואגב אין על מה חן... אם אני אמצא עוד דברים אני יעלה לכם לפה... אוהבת אותכם המון....
יומטוב...