כנסו..

אופס, בטעות דילגתי....

91. אני גר בשכונה יוקרתית :) אין לי ערסים באיזור :) אבל סביר להניח שזה היה לפני שנתיים בערך, מעדיף לא לדבר על זה :) 95. יום ראשון :) (מי שביקרתי ביקשה להשאר חסויה אז אני לא אגיד את שמה...) 96. וואו וואו, כל יום אני חולם חלום מוזר. השאלה היא מתי זכרתי? התשובה - בין שישי לשבת לדעתי - אחרי ההופעה. אלוהים יודע שכנראה נדפק לי השכל מאז :) אבל אין לי כוח לספר עליו עכשיו - אולי ביום אחר...

כתמונית

New member
והנה התשובות....

שם:נעה (אבל אני עונה גם לכתומה כתמונית ג'ינג'ית וכל הגרסאות..) 2. מין: (כן! הרבה! חחח!! הטיפשות..) נקבה נו מה... 3. גיל: 17 וחצי (אולי 3?!) 4. מיקום: אי שם בכפ"ס 5. סטרייט/גיי/דו-מיני? סטרייטיט אבל אני לא קטנונית :) (סתם סתם!!!) מי האדם האחרון ש..: 6. שפך עליך שתיה:ממממ....אפרת.... 7. זרק עליך משהו: גלית!!! 8. גרם לך לעוף על משהו (שולחן, לדוגמא): עומר (הגוש! המלך!) 9. צייר עליך משהו: גלית , אפרת חסר?! 10. תרם לך תשובה במבחן:לי?! איפה בפעם האחרונה..: 11. רבת עם מישהו: אין לי מושג איפה... בטח עם גלית אבל! 12. התנשקת: ממממ.... בבית של החיפאי... :) (והמבינים יבינו...) 13. אכלת: אצל סבתא!! (יש יותר טוב?!) 14. הלכת מכות: אני בת לא?! 15. הצטלמת: נראה לי בדורבנים... מה הדיסק האחרון ש..: 16. שמעת ה-ד-ר-ב-נ-י-ם!!! ק-ו-ב-י!! 17. קנית:ממממ.... נראה לי הדורבנים.... 18. המלצת עליו: אוי נו....ניחוש.... 19. צרבת (אבל לצרוב זה לא חוקי!!):חס וחלילה!! 20. שברת: מי שובר דיסקים??!! מה הבגד האחרון ש..: 21. לבשת: למיטב ידיעתי אני לובשת גופיה שחורה וג'ינס..אוי הגיוון... 22: הורדת (נו, פשטת?): מזה השאלה הזאת??!! 23. קנית: וואו... מי זוכרת...נראה לי חולצות.... 24: לווית מחבר: מכנסיים מדנה לשבועות 25. זרקת: כל כך הרבה!!! מה המקצוע האחרון ש..: 26. למדת בבית-ספר: חחח! שימי!! (זה"ב) 27. שהיה לך מבחן: תנ"כ (בגרות...) 28. שעשית בו שיעורים(?): פיזיקה (חייבים...הוא בודק..) 29. שהברזת ממנו:(זה קשה...חחח...) היסטוריה!! 30: שרצית לרצוח את המורה שמלמד אותו: אוי.....מתמטיקה!! (פ-א-ו-ל!!! אההה!!!) מי הקרוב משפחה האחרון ש..: 31. נישק אותך: אמא/ סבתא....נראה לי... 32: הרביץ לך: לא מרביצים לי בבית ברוך השם! 33. קנה לך מתנה: אמא 34. הכין לך אוכל: סבתא 35. ראה איתך סרט: אבא מהי תוכנית הטלוויזיה האחרונה ש..: 36. ראית: אנג'ל (don't ask.. 37.) הקלטת: וידיאו זה לא לנוי?! 38. רצית לראות ושכחת:מממ... הזה ביום העצמאות שהיו הדורבנים! 39. נרדמת באמצע שלה: אין 40: שפשוט סגרת ת'טלוויזיה בגללה:דודו טופז!!! מהו הפורום האחרון ש..: 41. תהית למה הוא הוקם (לדוגמא, פורום ציפורים ושות'): הוד השרון??!! (בלי להעליב) 42. התעצבנת על החברים בו:אין.... 43. חשבת שהסקר שבו מטומטם: באמת רוצים תשובה על זה?! 44. צחקת על הודעה שכתובה בו:דורבנים...( תרשו לי לא לפרט...) 45. נכנסת אליו לפני הפורום הזה: תגידו בכמה פורומים צריך להיות?! מהו המאכל האחרון ש..: 46. אכלת: סלט 47. הקאת:ממממ..... אין לי מושג מזה היה...(אולי בגלל זה הקאתי?!) 48. הזמנת במשלוח:סיני! 49. אכלת עם חבר:שבועות!!! שוס!!! 50. זרקת על מישהו או הפלת על עצמך:עברתי את גיל הגן... מי החבר הטלפוני האחרון ש..: 51. דיברת איתו: עינב - יש כרטיסים!!!! 52. ניתקת לו/ ניתק לך: זה לא מנומס! (אבל נראה לי גלית) 53. התקשר אליך:עינב (יש כרטיסים!!!) 54: התקשרת אליו: אפרת 55: ניתקת איתו כי אמאבא צעקו עליך:יש לי הורים נחמדים מהו הפירסינג (נזם נחשב, תחיו עם זה) האחרון ש..: 56. עשית:אין 57. החלפת:אין 58. חיטאת:נו אין!! 59. רצית לעשות:בשפה!!! בו הו!!! 60: הגעיל אותך:לא מתאים לפורום הזה... מהו הבלוג האחרון ש..: 61. קראת: סליחה על הבורות - מה זה??!! 62. המליצו לך עליו:כבר הרבה זמן אני תוהה 63. נכנסת אליו כדי לבדוק אם מישהו מסתיר ממך משהו:טוב יש טעם שאני יענה על עוד שאלות בנושא?! 64. חשבת שהבלוגר שמאחוריו אדיוט:הבנתם את הפואנטה נכון?! 65. קראת והזדהית איתו עד דמעות(?):.... מהו הסרט האחרון ש..: 66. הצחיק אותך:kill bill 67 ריגש אותך:פורסט גאמפ (צריך הרבה כדיי לרגש אותי) 68. הפחיד אותך:(גם זה קשה) the exorsist!מומלץ בחום!! 69. הממ.. נו, אתם יודעים מה [רמז- תסתכלו על מספר השאלה, וזה אפילו לא בכוונה]:אוי.... לא יפה.... 70. היית מוכן להרוג כדי לראות:kill bill 2( אוי מצחיק...) מיהו הגולש האחרון ש..: 71. הצחיק אותך:עינב!! 72. עיצבן אותך:בוא לא נעליב אנשים... 73. הבאת אותה בשיחת נפש:קרין 74. חלמת עליו:אמיר 75. חשוב לך יותר מכל חבר אחר:אף אחד.. מהן החדשות האחרונות ש..: 76. קראת:בבוקר... יש עיתון מלא בדברים 77. שמעת:מממ...ביבי שרון התנתקות...בלה בלה... 78. רצית לשמוע:שיש שביתה 79. שמעת והתבאסת מהן:שאין שביתה 80. שמעת ושימחו אותך:שיש שביתה מהי ההופעה האחרונה ש..: 81. היית בה: דורבנים.... 82. רצית להיות בה, אבל לא היה כסף:אין דבר כזה... 83. רצית ללכת, אבל לא היה עם מי:מממ... דורבנים? 84: רצית ללכת, אבל היא הייתה רחוקה מדי: אין... 85. כולם רצו ללכת, ורק אתה לא:מממ.. אין? מהי הדמות המצוירת האחרונה ש..: 86. ציירת:חחח... אני... לצייר.... 87. ציירו לך:ניל! (הוא כזה מוכשר!!) 88. ראית את הסרט שמבוסס עליה: נמו!! 89. הצחיקה אותך: נימו! 90. ציטטת: ממממ....?? מתי בפעם האחרונה: 91. ערסים התנחלו לך מתחת לבית: כל יום!! (למה??!!) 92. העירו לך על איך שאתה לבוש:(רות סופר....) מזמן אבל! 93. הבטן שלך קרקרה: חחח.... אף פעם! 94. שמעת מוזיקה:עכשיו ברגע זה ממש.... 95. ביקרת חבר:שבועות 96. חלמת חלום מוזר: אוי! כל החלומות שלי מוזרים!! 97. צחצחת שיניים:היום בבוקר 98. התקלחת:היום בבוקר!! (וניקיתי מאחורי האוזניים! מזה השאלה הזאת!?) 99. החלפת גרביים: כל יום!!! 100. רצית ללכת לישון:ממממ.... לא יודעת... אתמול בלילה?! זהו... סיימתי....

טרושקה

New member
אפרת?!

איפה את?! איך היה היום זמרת מוכשרת בעלת שפה נפוחה ג'ינג'ית ושאר ירקות? (וואו המון שמות תואר במשפט אחד) תעני כבר יא כתומה אנמית!!! נו..... אה כן, יש כרטיסים!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אז תעני!

efratushke

New member
ההופעה:

אני כל כך התפרקתי היום מבחינה בריאותית! אמרתי לעצמי לפני ההופעה - אם אני מופיעה היום.. אני מסוגלת לעשות הכל!! להלן בעיות רפואיות להיום (להיום כן? אני היפוכונדרית להזכירכם): #שפה נפוכה - אני בקושי פותחת את הפה!!!! #אנמיה דפוקה.. לא יכולתי לעמוד היום משום מה.. #הגרון שלי בוגד בי! בן ****! הוא באמת אידיוט הגרון שלי! מטומטם! #ומכוון שאני סנילית אני לא זוכרת מה עוד אבל - היה מהמםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם באמת!!!!! נפלא!!! המפכ"ל (הדרגה הכי גבוהה במשטרה) בקש להכיר אותי כי רגשתי אותו! נשיא לא ראיתי (הבריז המניאק) והמון אנשים חשובים פנו אלי להגיד איזה יופי.. ווייייי
אבל אני?.. כל שניה שעברה חיכיתי לחזור הביתה.. הרגשתי מה זה רע על מי שנגש אלי אני אמרתי לו "כן.. תודה.. יופי..." עם חיוך מעוות (גם בגלל שלא היה לי כח וגם בגלל שהיה נפוח) אבל שרתי טוב לדעתי.. בעצם.. טוב אתם יודעים שאסור לי להתחיל לדבר כי אז אני אומרת עלי דברים רעים!

כתמונית

New member
כמה נחמד

יא ילדה כשרון.... התקשרתי אלייך ושלחתי לך הודעה!!! להודיע לך את הבשורות המשמחות!! יש כרטיסים!! יש!! ו....מממ...יופי טופי! :) (אחלה בחלה....בעעע... כמה נדוש...) דברי עימי מתישהו...זה יהיה נחמד!

efratushke

New member
נזכרתי בעוד כמה בעיות רפואיות חחח

להיות חלקים בפרצוף זה עיניין כואב והרסני... לפחות הגבות שלי מסודרות ואין לי שפם

כתמונית

New member
אני ניצחתי!

רוצים לדעת מה הדפקטים שלי?! וואו! חחחח!!! יש לי הכל!!! ישלי בעיה נפשית! אפרת ספרי לה!!

efratushke

New member
אפרת לא מתערבת...

כי אפרת הכי מעוררת רחמים, אם כבר פותחים על זה דיון
יש לי אלפי פאקים!

טרושקה

New member
אני ניצחתי...!

יש לי..... יש לי..... אוווווווו לי יש את התנוך הכייייייי רך! באמת! עוד לא מצאתי תנוך יותר רך משלי! תתעלו על זה!!!!!!!!!!!!!!!

BinBaR

New member
שלי...

1. שם: ענבר 2. מין: נקבה 3. גיל: 14 ו-8 וחצי חודשים [בדיוק!!!]. 4. מיקום: שטחיםםם! רולזזז 5. סטרייט/גיי/דו-מיני? דו-מיני. לא, סתם, סטרייט. חחח מי האדם האחרון ש..: 6. שפך עליך שתיה: איזה ילדה מזורגגת בת איזה 10 שנתקעה בשוקו שלי! =[ 7. זרק עליך משהו: חן הדעבההה! זרקה עליי פוג. חחח 8. גרם לך לעוף על משהו (שולחן, לדוגמא): וואו, את זה כבר לא זוכרת. 9. צייר עליך משהו: אח שלי הטיפש...ניסה לצייר לי שפם כשישנתי. 10. תרם לך תשובה במבחן: שנירררר!!!! את כללל המבחן, בביולוגיה. והאשימו אותה, חחחח.. איפה בפעם האחרונה..: 11. רבת עם מישהו: באייסיקיו.. 12. התנשקת: עוד לא התנשקתי. 13. אכלת: בבית [?!] 14. הלכת מכות: לא זוכרת אבל בא לי פתאום חח 15. הצטלמת: בים.. מה הדיסק האחרון ש..: 16. שמעת: שייגעצ.. 17. קנית: שייגעצ והיהודים 18. המלצת עליו: שייגעצ 19. צרבת (אבל לצרוב זה לא חוקי!!): חחח לצרוב זה לא חוקי 20. שברת: אממ לבת דודה שלי. אווופס מה הבגד האחרון ש..: 21. לבשת: חולצה אדומה ומכנסי ספורט.. נו כי הייתי בחדר כושר ]: 22: הורדת (נו, פשטת?): אבל זה לא מעניין, נכון? 23. קנית: לא זוכרת אבל מחר אני קונה חולצות...עם הדפס של קורטטטט 24: לווית מחבר: לוזוכרת 25. זרקת: אין לי מספיק בגדים כדי לזרוק חלק מהם. מה המקצוע האחרון ש..: 26. למדת בבית-ספר: סיימנו ללמוד! חע! אבל..אם אנלא טועה.. אזרחות [?!] 27. שהיה לך מבחן: ביולוגיה 28. שעשית בו שיעורים(?): וואלק, עכשיו כשאתם אומרים את זה ככה...למה אני לא מכינה שיעורים?? פאק..ילדה רעה! 29. שהברזת ממנו: או ערבית או ביולוגיה..כבר חצי שנה אני לא בשיעורים חח 30: שרצית לרצוח את המורה שמלמד אותו: לשוןןן! או בעצם מתמטיקה! או ערבית! א'עעעע בצפר מזדיין. מי הקרוב משפחה האחרון ש..: 31. נישק אותך: בנודודות...אבל רק בלחי, כן?? 32: הרביץ לך: האח השמנמן שלי. =\ 33. קנה לך מתנה: למה שיקנו לי מתנות? חחח..בעצם..אבא! גיטרההה...אבל הוא הבטיח, זה לא מתנה. 34. הכין לך אוכל: אח שלי, כשהוא נאלץ לשרת אותי. חח 35. ראה איתך סרט: לוזוכרת. מהי תוכנית הטלוויזיה האחרונה ש..: 36. ראית: השיר שלנו. 37. הקלטת: הוידאו לא פועל כבר המון זמן אז לוזוכרת. 38. רצית לראות ושכחת: 'המורדים'. לא שכחתי, פשוט נרדמתי. ]]]: 39. נרדמת באמצע שלה: עובדה. חחח זה כל כך משעמםםם 40: שפשוט סגרת ת'טלוויזיה בגללה: חדשות.. של אבא.. א'עע זה מחרפן. מהו הפורום האחרון ש..: 41. תהית למה הוא הוקם (לדוגמא, פורום ציפורים ושות'): כשהיה ת'רעידת אדמה, הקימו פורום על זה...ותהיתי לעצמי- מה זה יעזור להם בחיים? הרי..הרי..עוד שבועיים כל זה יישכח! דאמט. 42. התעצבנת על החברים בו: 'המורדים'. הם כל החיים חושבים שכל נגיעה קטנה של פליפה בלואיסנה אומר שהם חברים. שיגעו לי ת'תחת. 43. חשבת שהסקר שבו מטומטם: הפועל תל אביב, כי לצערי מכבי הולכת להביס אותנו גם מחר, אז למה לשאול כמה ייצא בסדרת הגמר? זה סתם מפתח ציפיות שווא. בכל זאת.. הפועל מלחמהה!! 44. צחקת על הודעה שכתובה בו: אממ לא כל כך עיינתי בפורומים פה. 45. נכנסת אליו לפני הפורום הזה: הפועל. מהו המאכל האחרון ש..: 46. אכלת: טונה. 47. הקאת: טונה. 48. הזמנת במשלוח: פיצה כמובן. 49. אכלת עם חבר: פיצה. 50. זרקת על מישהו או הפלת על עצמך: קוטג'. בעע. מי החבר הטלפוני האחרון ש..: 51. דיברת איתו: אמממ..בדודה. 52. ניתקת לו/ ניתק לך: אבא! ניתקתי לו, דפק אותי. 53. התקשר אליך: אמממ..בדודה. 54: התקשרת אליו: נטלי. 55: ניתקת איתו כי אמאבא צעקו עליך: בדודה!!! מהו הפירסינג (נזם נחשב, תחיו עם זה) האחרון ש..: 56. עשית: כן,רק לי יש פירסינגים..אני מפחדת מעגיל באוזן!!! 57. החלפת: אין לי פירסינג! 58. חיטאת: אבל נכון שאין לי פירסינג? 59. רצית לעשות: מסתדרת בלי. 60: הגעיל אותך: ליד האף של איזה מישהו שעבר ברחוב. זה יותר כאב לי מהגעיל. מהו הבלוג האחרון ש..: 61. קראת: ספיר..חברה שלי. 62. המליצו לך עליו: איב, אבל שמעתי שהיא סגרה. 63. נכנסת אליו כדי לבדוק אם מישהו מסתיר ממך משהו: בדודה שלי..זנזונת. 64. חשבת שהבלוגר שמאחוריו אדיוט: איזה בלונדינית מטומטמת. 65. קראת והזדהית איתו עד דמעות(?): איזה מישהי..חמודה היא. מהו הסרט האחרון ש..: 66. הצחיק אותך: מממ..לוזוכרת. 67. ריגש אותך: איזה סרט שקרובים שלי צילמו על סבא שלי ז"ל. 68. הפחיד אותך: לוזוכרת!! 69. הממ.. נו, אתם יודעים מה [רמז- תסתכלו על מספר השאלה, וזה אפילו לא בכוונה]: איכ, לא. 70. היית מוכן להרוג כדי לראות: הארי פוטר 3, ויש לי כרטיס חינם [למרות שזה יוצא עוד חודש..], זובע. מיהו הגולש האחרון ש..: 71. הצחיק אותך: ידיד טוב שלי. 72. עיצבן אותך: חברה של בדודה שלי. 73. הבאת אותה בשיחת נפש: ידיד טוב שלי. 74. חלמת עליו: אותו ידיד. 75. חשוב לך יותר מכל חבר אחר: אותו ידיד. מהן החדשות האחרונות ש..: 76. קראת: על הפועל. אדום לוהט. 77. שמעת: אבא..מספר לאמא..מספרת לי..ואני נרדמת.
78. רצית לשמוע: שמתן נאור אומר "אני כל כך מתרגש בשביל הקהל הזה..מגיע להם הנצחון הזה".. 79. שמעת והתבאסת מהן: מכבי מנצחת אותנו 35 הפרש. דאמט.. יותר נכון ראיתי. בעעע 80. שמעת ושימחו אותך: המסיבת רוק נדחתה לשבוע הבא ואני יכולה גם לנסוע בשישי שבת הזה לסופשבוע וגם שבוע הבא להיות במסיבת רוק. [= מהי ההופעה האחרונה ש..: 81. היית בה: הדורבנים, באוניברסיטת בר אילן [יום הסטודנט, כרטיסים חינם..מפרוטקציות של חברה שלי חיחי]. 82. רצית להיות בה, אבל לא היה כסף: היהודים, בתל-אביב. 83. רצית ללכת, אבל לא היה עם מי: שייגעצ... 84: רצית ללכת, אבל היא הייתה רחוקה מדי: לא הייתה כזו בזמן האחרון. 85. כולם רצו ללכת, ורק אתה לא: ההורים שלי, למשהו של מזרחית. =\ מהי הדמות המצוירת האחרונה ש..: 86. ציירת: לא הייתה כזו. 87. ציירו לך: טאז אם אנלא טועה, אבל משהו יפה כזה.. 88. ראית את הסרט שמבוסס עליה: לא זוכרת. 89. הצחיקה אותך: פוקה!!!!!!!!! רולז רולז רולז! 90. ציטטת: לא זכור. מתי בפעם האחרונה: 91. ערסים התנחלו לך מתחת לבית: אתמול!!! בעע 92. העירו לך על איך שאתה לבוש: היום. אמא. 93. הבטן שלך קרקרה: היוםםם..בהקצנות..מעולם הארוחת צהריים לא שיחררה כ"כ 94. שמעת מוזיקה: היום, דיסקמן בחדר כושר. 95. ביקרת חבר: אתמול, את חן הדעעבה [לא מהפורום..]. 96. חלמת חלום מוזר: אתמול. לא חשוב חחחח 97. צחצחת שיניים: לפני שעה בערך 98. התקלחת: לפני שעתיים, מקלחת של שעה 99. החלפת גרביים: לפני ארבע שעות, לפני שיצאתי לחדר כושר. 100. רצית ללכת לישון: עכשיווווו! ביי

למעלה