שלי...
1. שם: ענבר 2. מין: נקבה 3. גיל: 14 ו-8 וחצי חודשים [בדיוק!!!]. 4. מיקום: שטחיםםם! רולזזז 5. סטרייט/גיי/דו-מיני? דו-מיני. לא, סתם, סטרייט. חחח מי האדם האחרון ש..: 6. שפך עליך שתיה: איזה ילדה מזורגגת בת איזה 10 שנתקעה בשוקו שלי! =[ 7. זרק עליך משהו: חן הדעבההה! זרקה עליי פוג. חחח 8. גרם לך לעוף על משהו (שולחן, לדוגמא): וואו, את זה כבר לא זוכרת. 9. צייר עליך משהו: אח שלי הטיפש...ניסה לצייר לי שפם כשישנתי. 10. תרם לך תשובה במבחן: שנירררר!!!! את כללל המבחן, בביולוגיה. והאשימו אותה, חחחח.. איפה בפעם האחרונה..: 11. רבת עם מישהו: באייסיקיו.. 12. התנשקת: עוד לא התנשקתי. 13. אכלת: בבית [?!] 14. הלכת מכות: לא זוכרת אבל בא לי פתאום חח 15. הצטלמת: בים.. מה הדיסק האחרון ש..: 16. שמעת: שייגעצ.. 17. קנית: שייגעצ והיהודים 18. המלצת עליו: שייגעצ 19. צרבת (אבל לצרוב זה לא חוקי!!): חחח לצרוב זה לא חוקי 20. שברת: אממ לבת דודה שלי. אווופס מה הבגד האחרון ש..: 21. לבשת: חולצה אדומה ומכנסי ספורט.. נו כי הייתי בחדר כושר ]: 22: הורדת (נו, פשטת?): אבל זה לא מעניין, נכון? 23. קנית: לא זוכרת אבל מחר אני קונה חולצות...עם הדפס של קורטטטט 24: לווית מחבר: לוזוכרת 25. זרקת: אין לי מספיק בגדים כדי לזרוק חלק מהם. מה המקצוע האחרון ש..: 26. למדת בבית-ספר: סיימנו ללמוד! חע! אבל..אם אנלא טועה.. אזרחות [?!] 27. שהיה לך מבחן: ביולוגיה 28. שעשית בו שיעורים(?): וואלק, עכשיו כשאתם אומרים את זה ככה...למה אני לא מכינה שיעורים?? פאק..ילדה רעה! 29. שהברזת ממנו: או ערבית או ביולוגיה..כבר חצי שנה אני לא בשיעורים חח 30: שרצית לרצוח את המורה שמלמד אותו: לשוןןן! או בעצם מתמטיקה! או ערבית! א'עעעע בצפר מזדיין. מי הקרוב משפחה האחרון ש..: 31. נישק אותך: בנודודות...אבל רק בלחי, כן?? 32: הרביץ לך: האח השמנמן שלי. =\ 33. קנה לך מתנה: למה שיקנו לי מתנות? חחח..בעצם..אבא! גיטרההה...אבל הוא הבטיח, זה לא מתנה. 34. הכין לך אוכל: אח שלי, כשהוא נאלץ לשרת אותי. חח 35. ראה איתך סרט: לוזוכרת. מהי תוכנית הטלוויזיה האחרונה ש..: 36. ראית: השיר שלנו. 37. הקלטת: הוידאו לא פועל כבר המון זמן אז לוזוכרת. 38. רצית לראות ושכחת: 'המורדים'. לא שכחתי, פשוט נרדמתי. ]]]: 39. נרדמת באמצע שלה: עובדה. חחח זה כל כך משעמםםם 40: שפשוט סגרת ת'טלוויזיה בגללה: חדשות.. של אבא.. א'עע זה מחרפן. מהו הפורום האחרון ש..: 41. תהית למה הוא הוקם (לדוגמא, פורום ציפורים ושות'): כשהיה ת'רעידת אדמה, הקימו פורום על זה...ותהיתי לעצמי- מה זה יעזור להם בחיים? הרי..הרי..עוד שבועיים כל זה יישכח! דאמט. 42. התעצבנת על החברים בו: 'המורדים'. הם כל החיים חושבים שכל נגיעה קטנה של פליפה בלואיסנה אומר שהם חברים. שיגעו לי ת'תחת. 43. חשבת שהסקר שבו מטומטם: הפועל תל אביב, כי לצערי מכבי הולכת להביס אותנו גם מחר, אז למה לשאול כמה ייצא בסדרת הגמר? זה סתם מפתח ציפיות שווא. בכל זאת.. הפועל מלחמהה!! 44. צחקת על הודעה שכתובה בו: אממ לא כל כך עיינתי בפורומים פה. 45. נכנסת אליו לפני הפורום הזה: הפועל. מהו המאכל האחרון ש..: 46. אכלת: טונה. 47. הקאת: טונה. 48. הזמנת במשלוח: פיצה כמובן. 49. אכלת עם חבר: פיצה. 50. זרקת על מישהו או הפלת על עצמך: קוטג'. בעע. מי החבר הטלפוני האחרון ש..: 51. דיברת איתו: אמממ..בדודה. 52. ניתקת לו/ ניתק לך: אבא! ניתקתי לו, דפק אותי. 53. התקשר אליך: אמממ..בדודה. 54: התקשרת אליו: נטלי. 55: ניתקת איתו כי אמאבא צעקו עליך: בדודה!!! מהו הפירסינג (נזם נחשב, תחיו עם זה) האחרון ש..: 56. עשית: כן,רק לי יש פירסינגים..אני מפחדת מעגיל באוזן!!! 57. החלפת: אין לי פירסינג! 58. חיטאת: אבל נכון שאין לי פירסינג? 59. רצית לעשות: מסתדרת בלי. 60: הגעיל אותך: ליד האף של איזה מישהו שעבר ברחוב. זה יותר כאב לי מהגעיל. מהו הבלוג האחרון ש..: 61. קראת: ספיר..חברה שלי. 62. המליצו לך עליו: איב, אבל שמעתי שהיא סגרה. 63. נכנסת אליו כדי לבדוק אם מישהו מסתיר ממך משהו: בדודה שלי..זנזונת. 64. חשבת שהבלוגר שמאחוריו אדיוט: איזה בלונדינית מטומטמת. 65. קראת והזדהית איתו עד דמעות(?): איזה מישהי..חמודה היא. מהו הסרט האחרון ש..: 66. הצחיק אותך: מממ..לוזוכרת. 67. ריגש אותך: איזה סרט שקרובים שלי צילמו על סבא שלי ז"ל. 68. הפחיד אותך: לוזוכרת!! 69. הממ.. נו, אתם יודעים מה [רמז- תסתכלו על מספר השאלה, וזה אפילו לא בכוונה]: איכ, לא. 70. היית מוכן להרוג כדי לראות: הארי פוטר 3, ויש לי כרטיס חינם [למרות שזה יוצא עוד חודש..], זובע. מיהו הגולש האחרון ש..: 71. הצחיק אותך: ידיד טוב שלי. 72. עיצבן אותך: חברה של בדודה שלי. 73. הבאת אותה בשיחת נפש: ידיד טוב שלי. 74. חלמת עליו: אותו ידיד. 75. חשוב לך יותר מכל חבר אחר: אותו ידיד. מהן החדשות האחרונות ש..: 76. קראת: על הפועל. אדום לוהט. 77. שמעת: אבא..מספר לאמא..מספרת לי..ואני נרדמת.
78. רצית לשמוע: שמתן נאור אומר "אני כל כך מתרגש בשביל הקהל הזה..מגיע להם הנצחון הזה".. 79. שמעת והתבאסת מהן: מכבי מנצחת אותנו 35 הפרש. דאמט.. יותר נכון ראיתי. בעעע 80. שמעת ושימחו אותך: המסיבת רוק נדחתה לשבוע הבא ואני יכולה גם לנסוע בשישי שבת הזה לסופשבוע וגם שבוע הבא להיות במסיבת רוק. [= מהי ההופעה האחרונה ש..: 81. היית בה: הדורבנים, באוניברסיטת בר אילן [יום הסטודנט, כרטיסים חינם..מפרוטקציות של חברה שלי חיחי]. 82. רצית להיות בה, אבל לא היה כסף: היהודים, בתל-אביב. 83. רצית ללכת, אבל לא היה עם מי: שייגעצ... 84: רצית ללכת, אבל היא הייתה רחוקה מדי: לא הייתה כזו בזמן האחרון. 85. כולם רצו ללכת, ורק אתה לא: ההורים שלי, למשהו של מזרחית. =\ מהי הדמות המצוירת האחרונה ש..: 86. ציירת: לא הייתה כזו. 87. ציירו לך: טאז אם אנלא טועה, אבל משהו יפה כזה.. 88. ראית את הסרט שמבוסס עליה: לא זוכרת. 89. הצחיקה אותך: פוקה!!!!!!!!! רולז רולז רולז! 90. ציטטת: לא זכור. מתי בפעם האחרונה: 91. ערסים התנחלו לך מתחת לבית: אתמול!!! בעע 92. העירו לך על איך שאתה לבוש: היום. אמא. 93. הבטן שלך קרקרה: היוםםם..בהקצנות..מעולם הארוחת צהריים לא שיחררה כ"כ 94. שמעת מוזיקה: היום, דיסקמן בחדר כושר. 95. ביקרת חבר: אתמול, את חן הדעעבה [לא מהפורום..]. 96. חלמת חלום מוזר: אתמול. לא חשוב חחחח 97. צחצחת שיניים: לפני שעה בערך 98. התקלחת: לפני שעתיים, מקלחת של שעה 99. החלפת גרביים: לפני ארבע שעות, לפני שיצאתי לחדר כושר. 100. רצית ללכת לישון: עכשיווווו! ביי