כנסו..

Sn‡ƒƒ

New member
כנסו..../images/Emo124.gif

בגלל שקצת משעמם..וקצת יבש..שותטטי לי בפורומים ומצאתי לכם סקר עם 100 שאלות..אני לא יודעת אם אתם אוהבים לעשות סקרים או לא...אבל פליז...בשביל שלא יהיה יבש..תפציצו ותענו כולכם על השאלון.... 1. שם: 2. מין: 3. גיל: 4. מיקום: 5. סטרייט/גיי/דו-מיני? מי האדם האחרון ש..: 6. שפך עליך שתיה: 7. זרק עליך משהו: 8. גרם לך לעוף על משהו (שולחן, לדוגמא): 9. צייר עליך משהו: 10. תרם לך תשובה במבחן: איפה בפעם האחרונה..: 11. רבת עם מישהו: 12. התנשקת: 13. אכלת: 14. הלכת מכות: 15. הצטלמת: מה הדיסק האחרון ש..: 16. שמעת: 17. קנית: 18. המלצת עליו: 19. צרבת (אבל לצרוב זה לא חוקי!!): 20. שברת: מה הבגד האחרון ש..: 21. לבשת: 22: הורדת (נו, פשטת?): 23. קנית: 24: לווית מחבר: 25. זרקת: מה המקצוע האחרון ש..: 26. למדת בבית-ספר: 27. שהיה לך מבחן: 28. שעשית בו שיעורים(?): 29. שהברזת ממנו: 30: שרצית לרצוח את המורה שמלמד אותו: מי הקרוב משפחה האחרון ש..: 31. נישק אותך: 32: הרביץ לך: 33. קנה לך מתנה: 34. הכין לך אוכל: 35. ראה איתך סרט: מהי תוכנית הטלוויזיה האחרונה ש..: 36. ראית: 37. הקלטת: 38. רצית לראות ושכחת: 39. נרדמת באמצע שלה: 40: שפשוט סגרת ת'טלוויזיה בגללה: מהו הפורום האחרון ש..: 41. תהית למה הוא הוקם (לדוגמא, פורום ציפורים ושות'): 42. התעצבנת על החברים בו: 43. חשבת שהסקר שבו מטומטם: 44. צחקת על הודעה שכתובה בו: 45. נכנסת אליו לפני הפורום הזה: מהו המאכל האחרון ש..: 46. אכלת: 47. הקאת: 48. הזמנת במשלוח: 49. אכלת עם חבר: 50. זרקת על מישהו או הפלת על עצמך: מי החבר הטלפוני האחרון ש..: 51. דיברת איתו: 52. ניתקת לו/ ניתק לך: 53. התקשר אליך: 54: התקשרת אליו: 55: ניתקת איתו כי אמאבא צעקו עליך: מהו הפירסינג (נזם נחשב, תחיו עם זה) האחרון ש..: 56. עשית: 57. החלפת: 58. חיטאת: 59. רצית לעשות: 60: הגעיל אותך: מהו הבלוג האחרון ש..: 61. קראת: 62. המליצו לך עליו: 63. נכנסת אליו כדי לבדוק אם מישהו מסתיר ממך משהו: 64. חשבת שהבלוגר שמאחוריו אדיוט: 65. קראת והזדהית איתו עד דמעות(?): מהו הסרט האחרון ש..: 66. הצחיק אותך: 67. ריגש אותך: 68. הפחיד אותך: 69. הממ.. נו, אתם יודעים מה [רמז- תסתכלו על מספר השאלה, וזה אפילו לא בכוונה]: 70. היית מוכן להרוג כדי לראות: מיהו הגולש האחרון ש..: 71. הצחיק אותך: 72. עיצבן אותך: 73. הבאת אותה בשיחת נפש: 74. חלמת עליו: 75. חשוב לך יותר מכל חבר אחר: מהן החדשות האחרונות ש..: 76. קראת: 77. שמעת: 78. רצית לשמוע: 79. שמעת והתבאסת מהן: 80. שמעת ושימחו אותך: מהי ההופעה האחרונה ש..: 81. היית בה: 82. רצית להיות בה, אבל לא היה כסף: 83. רצית ללכת, אבל לא היה עם מי: 84: רצית ללכת, אבל היא הייתה רחוקה מדי: 85. כולם רצו ללכת, ורק אתה לא: מהי הדמות המצוירת האחרונה ש..: 86. ציירת: 87. ציירו לך: 88. ראית את הסרט שמבוסס עליה: 89. הצחיקה אותך: 90. ציטטת: מתי בפעם האחרונה: 91. ערסים התנחלו לך מתחת לבית: 92. העירו לך על איך שאתה לבוש: 93. הבטן שלך קרקרה: 94. שמעת מוזיקה: 95. ביקרת חבר: 96. חלמת חלום מוזר: 97. צחצחת שיניים: 98. התקלחת: 99. החלפת גרביים: 100. רצית ללכת לישון:

gloom

New member
3===E זה ארוך../images/Emo66.gif

לא עונה חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

כתמונית

New member
כן כן.... טרחתי לעשות...

וזה אפילו היה נחמד! באמת משעמם פה.... מה נהיה?!

איזה כיף../images/Emo70.gif

1. שם: ירדן... 2. מין: נקבה 3. גיל: 15 וחצי 4. מיקום: כוכב יאיר 5. סטרייט/גיי/דו-מיני? מה זאת השאלה הזאת? מי האדם האחרון ש..: 6. שפך עליך שתיה: אני (אני מוכשרת...) 7. זרק עליך משהו: ברק, הוא ניסה לקלוע לי חתיכות טישו למחשוף. 8. גרם לך לעוף על משהו (שולחן, לדוגמא): ברק, אבל סתם מעדתי 9. צייר עליך משהו: אני
10. תרם לך תשובה במבחן: גלעד, ילד שיושב לידי, ואני גם עזרתי איפה בפעם האחרונה..: 11. רבת עם מישהו: אמפי בכוכב יאיר 12. התנשקת: בבית שלי 13. אכלת: בבית שלי... 14. הלכת מכות: בצפר 15. הצטלמת: לא זוכרת
מה הדיסק האחרון ש..: 16. שמעת: הדורבנים-קובי
17. קנית: לא קניתי המון זמן, אני לא זוכרת... 18. המלצת עליו: הדורבנים-קובי
19. צרבת (אבל לצרוב זה לא חוקי!!): אני נגד צריבת דיסקים!!!!! 20. שברת: צרוב
מה הבגד האחרון ש..: 21. לבשת: מה שיש עליי עכשיו 22: הורדת (נו, פשטת?): חולצה 23. קנית: חזיות ותחתונים (היום
) 24: לווית מחבר: חולצה 25. זרקת: אני לא זורקת, אני מעבירה לאחיות שלי, או תורמת מה המקצוע האחרון ש..: 26. למדת בבית-ספר: מתמטיקה
27. שהיה לך מבחן: פיזיקה 28. שעשית בו שיעורים(?): גאוגרפיה 29. שהברזת ממנו: מתמטיקה 30: שרצית לרצוח את המורה שמלמד אותו: מתמטיקה מי הקרוב משפחה האחרון ש..: 31. נישק אותך: אמא 32: הרביץ לך: אותי הקטנטנה דולב (היא בת שנה וחצי, ואחרי זה היא נתנה לי נשיקה) 33. קנה לך מתנה: אמא 34. הכין לך אוכל: אמא 35. ראה איתך סרט: ארבל (אחות קטנה) מהי תוכנית הטלוויזיה האחרונה ש..: 36. ראית: "מופע שנות ה-70" 37. הקלטת: "מופע שנות ה-70" 38. רצית לראות ושכחת: "עמוק באדמה" 39. נרדמת באמצע שלה: לא זוכרת... 40: שפשוט סגרת ת'טלוויזיה בגללה: "טעמי" עם רוני... מהו הפורום האחרון ש..: 41. תהית למה הוא הוקם (לדוגמא, פורום ציפורים ושות'): אין כזה דבר...כל נושא פורום מכבד את בעליו
42. התעצבנת על החברים בו: אין 43. חשבת שהסקר שבו מטומטם: אין... 44. צחקת על הודעה שכתובה בו: "רעיונות מטורפים" 45. נכנסת אליו לפני הפורום הזה: אין מהו המאכל האחרון ש..: 46. אכלת: לחם עם חומוס 47. הקאת: לחמניה מהסי"ס 48. הזמנת במשלוח: פיצה! 49. אכלת עם חבר: פיצה! 50. זרקת על מישהו או הפלת על עצמך: זרקתי על לירן בייגלה כי הוא עיצבן אותי מי החבר הטלפוני האחרון ש..: 51. דיברת איתו: עמית 52. ניתקת לו/ ניתק לך: זהר 53. התקשר אליך: פז 54: התקשרת אליו: עמית 55: ניתקת איתו כי אמאבא צעקו עליך: זהר מהו הפירסינג (נזם נחשב, תחיו עם זה) האחרון ש..: 56. עשית: באוזניים, שנסתם לפני 10000000 שנה 57. החלפת: ... 58. חיטאת: ... 59. רצית לעשות: אני רוצה לעשות באף...עוד הרבה זמן 60: הגעיל אותך: בחיבור של הנחיריים- משהו ענק שגרם לעור להימתח למטה...איככככס! מהו הבלוג האחרון ש..: 61. קראת: שימי
62. המליצו לך עליו: מיכה 63. נכנסת אליו כדי לבדוק אם מישהו מסתיר ממך משהו: אין 64. חשבת שהבלוגר שמאחוריו אדיוט: שלי
65. קראת והזדהית איתו עד דמעות(?): שלי? מהו הסרט האחרון ש..: 66. הצחיק אותך: "טרויה" 67. ריגש אותך: "טרויה" 68. הפחיד אותך: "חלון סודי" 69. הממ.. נו, אתם יודעים מה [רמז- תסתכלו על מספר השאלה, וזה אפילו לא בכוונה]: "טרויה" 70. היית מוכן להרוג כדי לראות: את "שודדי הקאריביים" שוב! מיהו הגולש האחרון ש..: 71. הצחיק אותך: שימי 72. עיצבן אותך: לירן! 73. הבאת אותה בשיחת נפש: אוהד 74. חלמת עליו: לא זוכרת 75. חשוב לך יותר מכל חבר אחר: אני? (סתם, פשוט אין לי מועדף/פת) מהן החדשות האחרונות ש..: 76. קראת: משהו עם מצריים ואר.פי.ג'י, לא התעמקתי 77. שמעת: כנ"ל 78. רצית לשמוע: שיהיה שביתה.. 79. שמעת והתבאסת מהן: שאין שביתה... 80. שמעת ושימחו אותך: שיש שביתה! מהי ההופעה האחרונה ש..: 81. היית בה: הדורבנים, לונה פאנק, ובוטן מתוק בקרקס 82. רצית להיות בה, אבל לא היה כסף: אני מממנת לעצמי, אז לא היה 83. רצית ללכת, אבל לא היה עם מי: הופעה שהייתה ב-5.3 84: רצית ללכת, אבל היא הייתה רחוקה מדי: מזמן שההורים שלי פחדו מת"א... 85. כולם רצו ללכת, ורק אתה לא: אין! מהי הדמות המצוירת האחרונה ש..: 86. ציירת: סתם קישקשתי לי דמויות מהראש 87. ציירו לך: מזמן...לא זוכרת 88. ראית את הסרט שמבוסס עליה: "ספייס ג'אם", לפני המון זמן 89. הצחיקה אותך: לא זוכרת 90. ציטטת: "What's up Doc?" מתי בפעם האחרונה: 91. ערסים התנחלו לך מתחת לבית: אני גרה בכוכב יאיר, דברים כאלה לא קורים פה... 92. העירו לך על איך שאתה לבוש: לא זוכרת 93. הבטן שלך קרקרה: גם לא זוכרת 94. שמעת מוזיקה: שעה בערך 95. ביקרת חבר: סביבות שש וחצי 96. חלמת חלום מוזר: מזמן לא (תודה לאל) 97. צחצחת שיניים: היום בבוקר 98. התקלחת: אתמול בערב 99. החלפת גרביים: אתמול (כי היום הסתובבתי עם מן כפכפים כאלה...) 100. רצית ללכת לישון: צהריים (וגם עשיתי את זה)

Sn‡ƒƒ

New member
ולמקצרים שבניכם..

מצאתי אחד יותר קצר.. שם: גיל: מיקום: בית חולים בו נולדת: תכונות טובות: תכונות רעות: מקצוע אהוב: מאכל אהוב: חיה אהובה: סלנג אהוב: מילה אהובה: זמר אהוב: זמרת אהובה: להקה אהובה: שחקנית אהובה: שחקן אהוב: איזה כיתה אתה: בדיחה שגרמה לך לצחוק: איך אתה מרגיש: הבנאדם הכי יפה שראית: חג מעודף: יס או הוט: ספורט מועדף: ערוץ מועדף: אתה חושב שאתה יפה? אתה חושב שאתה צבוע? אתה חושב שאתה קנאי? אתה חושב שאתה קרציה? אתה חושב שאתה עקשן? אתה אוהב את עצמך? בזבזן או חסכן? איפה היית רוצה לגור בארץ? בחו''ל? איזה סידרה נוסטלגית אתה אוהב? איזה דמות מצויירת אתה? למה? יש לך פלאפון? קו פתוח? של איזה חברה? למי אתה מתקשר הכי הרבה? איזה צילצול יש לך? הקול הכי יפה ששמעת? איזה רקע יש לך בשולחן עבודה? ושומר מסך? אתה יודע מה אני יודע? אתה רוצה להיות זמר? אתה רוצה להיות שחקן? אם הייתה סידרת ריאליטי והיו מזמינים אותך,היית משתתף? אמרו לך פעם שאוהבים אותך? שאתה אומר אני אוהב אותך אני מתכוון? יש לך פירסינג? איפה יש לך? איפה אתה רוצה פירסינג? אם היית מוצא מיליון שקל מה היית עושה בו? אם היית פוגש ברחוב את ראש הממשלה מה היית עושה? ואם היית פוגש ברחוב את אמינם? ואם היית פוגש ברחוב את נינט טייב? אתה מאמין באלוהים? בגורל? בחיים מחוץ לכדור-הארץ? באהבה ממבט ראשון? פורום אהוב: באיזה פורומים אתה כותב: יש לך חברים בפורומים? מה הדבר האחרון שאכלת? מה הדבר האחרון שקנית? מי האדם האחרון שחיבקת? מי האדם האחרון שראית? מי האדם האחרון שדיברת איתו? מה אתה עושה עכשיו? אתה שומע מוסיקה עכשיו? מה אתה לובש? מה הסרט האחרון שראית? מה התוכנית האחרונה שראית? מה הדיסק האחרון ששמעת? מה השיר האחרון ששמעת? מה החלום שלך? נגמרו לי השאלות, מה עושים? מה תעשה אחריי שתסיים את השאלון? אתה חושב שמישהו בכלל יקרא אותו? נהנת? איך היה השאלון?

efratushke

New member
למה הסקר כל כך קצר? הוא נגמר בשניה!

ווייי... איזה צחוקיה איתי! טוב נו ברצינות (אל תשימו לב לציניות יתר שלי היום - יום יותר מדי קשה עבורי..) 1. שם:אפרת הבוסית (חחחח ככה פזה קוראת לי) 2. מין:נקבה 3. גיל:17 4. מיקום: כפ"ס 5. סטרייט/גיי/דו-מיני?סטרייטית מי האדם האחרון ש..: 6. שפך עליך שתיה:בת דודה (בת 6 או משהו) של חברה טובה שלי.. לא יאמן! 7. זרק עליך משהו:לא זורקים על אפרת דברים.. זה לא באמת מוסרי..
זה אפילו מסוכן לזרוק עלי משהו.. 8. גרם לך לעוף על משהו (שולחן, לדוגמא): אני עצמי - אני לא אדם יציב במיוחד... 9. צייר עליך משהו:דנה/הכתומה - לא באמת זוכרת.. מנסה להמנע מציורים על הגוף! 10. תרם לך תשובה במבחן:אני לא כזאת!!!! גלית אני חושבת.. איפה בפעם האחרונה..: 11. רבת עם מישהו:לא זוכרת 12. התנשקת:לא מדברים על זה
13. אכלת:מממ בשעה 6 (חחחחחחח) 14. הלכת מכות:הלכתי מכות עם דנה! מי יודע מתי... 15. הצטלמת:אתמול! מה הדיסק האחרון ש..: 16. שמעת:יוני בלוך 17. קנית:אוסף של המון דיסקים של ג'אז.. משהו בסט
18. המלצת עליו:אף אחד לא שאל אותי.. אני לא האדם הנכון שיכול להמליץ על דיסק.. אני מכירה בריטני ספירס.. מה אני מבינה, אני? 19. צרבת (אבל לצרוב זה לא חוקי!!): לא צורבים ישראלי!!!!!! 20. שברת:מי שובר דיסקים?! מי שכתב את השאלון הזה.. איפה אתה גדלת?! מה הבגד האחרון ש..: 21. לבשת:חולצת מגמה בצבע כחול בהיר 22: הורדת (נו, פשטת?):ממממ... חזיה?
(הפעמים היחידות והנדירות שאני הולכת עם חזיה חיחיחיחי) 23. קנית:כרגע קניתי שמלה לחתונה של אח שלי 24: לווית מחבר:אוי.. חולצה מכוערת.. בסוף לא לבשתי.. הבטיחו לי שיהיה בה מחשוף (זה לכבוד תחרות המחשופים הידוע שיש בהופעות של הדורבנים) אבל לא היה מחשוף!!!!! 25. זרקת:לא זורקים.. תורמים ומעבירים הלאה.. למזלי כמעט את כל הארון שלי "זרקתי" מה המקצוע האחרון ש..: 26. למדת בבית-ספר:היום? מתמטיקה 27. שהיה לך מבחן:בגרות מכוערת בתנ"ך 28. שעשית בו שיעורים(?):עשיתי שיעורים ב"חשבון" בכתה ב', נחשב? 29. שהברזת ממנו:אני לא מבריזה..הכל מאושר אצלי! אבל אם כבר הברזתי בטח זה מאנגלית.. 30: שרצית לרצוח את המורה שמלמד אותו:תנ"ך!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (תאיר הזאת.. שתהיה לי בריאה!!!!!!!!!!!!!!!!!!) מי הקרוב משפחה האחרון ש..: 31. נישק אותך:אמא 32: הרביץ לך:מה?! 33. קנה לך מתנה:אמממ 34. הכין לך אוכל:אמא!! 35. ראה איתך סרט:בטלוויזיה זה נחשב? מהי תוכנית הטלוויזיה האחרונה ש..: 36. ראית:ראיתי סרט בצהרים.. אבל נרדמתי אז אני לא זוכרת איזה.. 37. הקלטת:הוידאו שלי שבחדר במצב תמידי מקולקל 38. רצית לראות ושכחת:בטח מיכאלה.. חחח 39. נרדמת באמצע שלה:הסרט של היום! 40: שפשוט סגרת ת'טלוויזיה בגללה:זה לא נשמע לי מוסרי לסגור טלוויזיה.. מהו הפורום האחרון ש..: 41. תהית למה הוא הוקם (לדוגמא, פורום ציפורים ושות'):לא מתערבת.. כל אחד שמח בחלקו 42. התעצבנת על החברים בו:יוני בלוך 43. חשבת שהסקר שבו מטומטם:הדורבנים (כמו הסקר הזה לדוגמא?) 44. צחקת על הודעה שכתובה בו:הדורבנים!!!!!! 45. נכנסת אליו לפני הפורום הזה:יוני בלוך מהו המאכל האחרון ש..: 46. אכלת:גבינה חחח 47. הקאת:אפרת לא מקיאה.. אבל זה היה ביסודי.. איטריות מאתמול שלא ידעתי שהם מאתמול חחח 48. הזמנת במשלוח:אני לא אוכלת אוכל מהיר 49. אכלת עם חבר:סנדוויץ' 50. זרקת על מישהו או הפלת על עצמך:או ווה.. כמעט כל ממרח שמורחים על פרוסת לחם - מגיע לבגדים שלי בסופו של דבר מי החבר הטלפוני האחרון ש..: 51. דיברת איתו:מאיה חמדתי
52. ניתקת לו/ ניתק לך:לא מתנתק.. להגיד "אין לי כח ביי!!!!!" זה נחשב? אם כן.. לחצי מהאוכלוסיה הסובבת.. 53. התקשר אליך:מאיה (אותה שיחה הנ"ל) 54: התקשרת אליו:עינב (כן עינב.. לא דברתי היום מאז.. למרות שכל הבוקר דברתי בטלפון!) 55: ניתקת איתו כי אמאבא צעקו עליך:מזמן לא קרה לי... מהו הפירסינג (נזם נחשב, תחיו עם זה) האחרון ש..: 56. עשית:נזם - לפני שנים.. לא עשיתי מאז.. 57. החלפת:נזם (היום קניתי חדש!) 58. חיטאת:לא מחטאת.. יש לי עור ממש טוב לעגילים.. 59. רצית לעשות:לא רוצה.. 60: הגעיל אותך:יש אפשרויות? מהו הבלוג האחרון ש..: 61. קראת:של אסף השמייייין
62. המליצו לך עליו:לא באמת ממליצים על בלוגים!!!!! נכון?... 63. נכנסת אליו כדי לבדוק אם מישהו מסתיר ממך משהו:לא מתעסקת בכאלה דברים 64. חשבת שהבלוגר שמאחוריו אדיוט:לא שופטת אף אחד 65. קראת והזדהית איתו עד דמעות(?):לא מדברת על זה
מהו הסרט האחרון ש..: 66. הצחיק אותך:רקוויאם לחלום 67. ריגש אותך:רקוויאם לחלום 68. הפחיד אותך:רקוויאם לחלום (אני מצטערת.. לקחתי את זה השבוע מהבלוקבאסטר.. ויש בזה הכל!!!!!!) 69. הממ.. נו, אתם יודעים מה [רמז- תסתכלו על מספר השאלה, וזה אפילו לא בכוונה]:נו... לא עכשיו.. עוד מעט כשנהיה לבד! 70. היית מוכן להרוג כדי לראות:מגזימיםםםםםםםםםםםםם מיהו הגולש האחרון ש..: 71. הצחיק אותך: כתומה הזאת שהיה בריאה! באחת ההודעות בפורום 72. עיצבן אותך:לא מערבת אחרים - לא יפה 73. הבאת אותה בשיחת נפש:עינב (כפרה עליה! נשמה! עיניים! רגליים! מצי קיבה!) 74. חלמת עליו: יש לי דברים הרבה יותר שווים לחלום עליהם 75. חשוב לך יותר מכל חבר אחר:כל החבורה שלי שכאן (דנה, כתומה ועינב) מהן החדשות האחרונות ש..: 76. קראת:לא קוראת חדשות אלא אם כן אומרים שיש שביתה אז בודקים באינטרנט 77. שמעת:לא מקשיבה.. אלא אם כן אני ליד אמא והיא שומעת רדיו.. אז יש קטע כזה שכל שעה עגולה יש חדשות.. 78. רצית לשמוע:"אפרת מורבצ'יק בסיבוב הופעות" - כמה פלצני? חחחחחח סתם אני צוחקת! למרות שאני לא מתנגדת... 79. שמעת והתבאסת מהן:בשלוש בלילה הודיעו פתאום שאין שביתה! ואז היתי ממש עייפה בבצפר יום למחרת 80. שמעת ושימחו אותך:חדשות זה דבר משמח?.. מהי ההופעה האחרונה ש..: 81. היית בה:יוני בלוך 82. רצית להיות בה, אבל לא היה כסף:הדורבנים (יום אחרי יוני בלוך חח) 83. רצית ללכת, אבל לא היה עם מי:לא קורה מצב כזה!!!! 84: רצית ללכת, אבל היא הייתה רחוקה מדי:הדורבנים (אותה הופעה עם הכסף) 85. כולם רצו ללכת, ורק אתה לא:אין מצב! יש סיכוי שזה יקרה ההפך.. מהי הדמות המצוירת האחרונה ש..: 86. ציירת:אני לא באמת יודעת לצייר חחח 87. ציירו לך:פאוור פאף (גלית......) 88. ראית את הסרט שמבוסס עליה:פו הדוב
89. הצחיקה אותך:פו הדוב שולט.. אני מצטערת.. הוא כל כך מתוקקקקק 90. ציטטת:זה קרה מזמן.. וזה היה פיטר פן מתי בפעם האחרונה: 91. ערסים התנחלו לך מתחת לבית:כל הזמן - ושתדעו לכם שזה ממש מעניין להקשיב לשיחות שלהם.. אבל עצוב שאני לא מספיק בבית בשביל זה 92. העירו לך על איך שאתה לבוש:כתומה! על החזיה שלי!!! את חייבת להפסיק להסתכל לי על החזה.. 93. הבטן שלך קרקרה:סיפור חיי....... 94. שמעת מוזיקה:סיפור חיי 2...... 95. ביקרת חבר:היום הלכתי לקארינוש שלי 96. חלמת חלום מוזר:סיפור חיי 3 דור ההמשך...... 97. צחצחת שיניים:ממ.. לפני שעה ככה.. זה באמת משנה? 98. התקלחת:סיפור חיי 4 דור האיקס... 99. החלפת גרביים:כל יום.. 100. רצית ללכת לישון:עכשיו! זהו? אני כותבת יותר מדי.. אני יודעת! תהנוווווווווו!!!!!!!!!!!!!!!!!!

טרושקה

New member
תשובות! מרתק...

כ"כ לא מרתק.... למי שיש כוח שיקרא... אני השקעתי! 1. שם: עינב 2.מין: נקבה... נראה לי.. 3. גיל: 17 4. מיקום:השרון...... 5. סטרייט/גיי/דו-מיני? - סטרייטית עד כמה שידוע לי...
מי האדם האחרון ש..: 6. שפך עליך שתיה: אממ אני (יש לי קטע עם לשפוך על עצמי דברים... לא בכוונה...) 7. זרק עליך משהו: חחח ארז אלון (מהאודישן הגדול) זרק עליי היום חגורה כשקראתי לו סאדו-מזוכיסט (סיפור ארוך...) 8. גרם לך לעוף על משהו (שולחן, לדוגמא): ?! לא זוכרת... בדרך כלל אני עושה את זה לעצמי... אני פשוט קצת עקומה, אפשר להבין את זה.... 9. צייר עליך משהו: ידיד שלי לשולחן, מלחמת טושים עד מוות... (משעמם בד"כ....) 10. תרם לך תשובה במבחן: היי היי! אני הגונה, הכל בזכותי! איפה בפעם האחרונה..: 11. רבת עם מישהו: כל יום! בבית! סתם... משתדלת להמנע אבל בכל זאת... בבית! 12. התנשקת:??? לא זוכרת שזה קרה (כן כן, כולכם מוזמנים להטיח בפניי את הבושה.... אני צנועה וחסודה, חם מהתנור, ישר ממאה שערים...) 13. אכלת: היום, במטבח..... מה זה השאלה הזאת? 14. הלכת מכות: שוב חוזרים למלחמת טושים?! 15. הצטלמת: כרגע עשיתי בוק במחשב... "פרצופי המאה" אני טובה בזה! (הסבר: הפרצופים הכי הזויים שאפשר לראות... הגעתי לאיזה 150, הפנים שלי גמישות... חחח) מה הדיסק האחרון ש..: 16. שמעת: "האריות" להקה מיתולוגית ישראלית משהו סוף הדרך! השגתי את הדיסק האחרון שהיה במכירה בחנויות המוסיקה בארץ! 17. קנית: "האריות" 18. המלצת עליו: "קובי" (כאילו דהההההה) 19. צרבת (אבל לצרוב זה לא חוקי!!): *מתה מבושה* - קובי... אההה תסקלו אותי 20. שברת: alanis morissette מה הבגד האחרון ש..: 21. לבשת: חולצה תכלת, מכנס שחור ואההה- אני עדיין לבושה... אתם לא?! 22: הורדת (נו, פשטת?):פיג'מה מהלילה?! 23. קנית: אני כבר לא זוכרת... 24: לווית מחבר:טוניקה שחורה (שהייתה שמלה) מדנה מוצ'טרה 25. זרקת: יש הרבה... חצי ארון כשעשיתי ספירת מלאי... מה המקצוע האחרון ש..: 26. למדת בבית-ספר:קולנוע 27. שהיה לך מבחן: מתמטיקה 28. שעשית בו שיעורים(?):שאלה טובה.... 29. שהברזת ממנו:שעת חינוך נחשב?! 30: שרצית לרצוח את המורה שמלמד אותו:ספרות!!!!! מי הקרוב משפחה האחרון ש..: 31. נישק אותך:וואו.. ספתא שלי..... 32: הרביץ לך:אחותי?! אבל זאת אלימות בכאילו.... 33. קנה לך מתנה: אחותי 34. הכין לך אוכל:אבא 35. ראה איתך סרט: לא זוכרת.... מהי תוכנית הטלוויזיה האחרונה ש..: 36. ראית: הקומדי סטור אתמול בלילה 37. הקלטת:לא מקליטה 38. רצית לראות ושכחת: הפרוייקט של (אנא עארף...) משהו ב-MTV 39. נרדמת באמצע שלה:הקומדי סטור (נכון לא הגיוני?!) 40: שפשוט סגרת ת'טלוויזיה בגללה: דודו טופז! איכס! מה זה?! מהו הפורום האחרון ש..: 41. תהית למה הוא הוקם (לדוגמא, פורום ציפורים ושות'):התאומות אולסן?! 42. התעצבנת על החברים בו:? 43. חשבת שהסקר שבו מטומטם:כאן? סתם..... חביב + (אחלה אופי!!!!) 44. צחקת על הודעה שכתובה בו: חחח הודעת הבגידה של כתומה בחוקי מאמ"ה (לא בכוונה.... העם איתך נועה) 45. נכנסת אליו לפני הפורום הזה:אין כזה מהו המאכל האחרון ש..: 46. אכלת: פרוסה עם טונה 47. הקאת: טוסט מבית היוצר של דנה (מוצ'טרה), הייתה שם גבינה צהובה, מטבוחה, מלפפון חמוץ, רוטב אלף האיים, קטשופ... מבינים?! 48. הזמנת במשלוח: זה בד"כ לא קורה... 49. אכלת עם חבר:מ-ל-א מאכלים של שבועות במסיבת שועות שעשינו...
50. זרקת על מישהו או הפלת על עצמך:בטח היום בארוחת צהריים או משהו... מי החבר הטלפוני האחרון ש..: 51. דיברת איתו: נראה לי שמתן, ידיד שלי 52. ניתקת לו/ ניתק לך: ניתקתי לה... מישהי מעצבנת ויש לי סיבה טובה! 53. התקשר אליך:מתן 54: התקשרת אליו:אפרתוש 55: ניתקת איתו כי אמאבא צעקו עליך:איך אני אזכור? מהו הפירסינג (נזם נחשב, תחיו עם זה) האחרון ש..: 56. עשית:באף, נזם 57. החלפת: אף 58. חיטאת:אף... טוב הבנו שזה היחיד שיש לי.... 59. רצית לעשות:כנ"ל 60: הגעיל אותך:שמעתי על אחד בדגדגן.... יאקצידרק!!! מהו הבלוג האחרון ש..: 61. קראת: של בת דודה שלי - אדר (כן , ב-א', כמו החודש...) 62. המליצו לך עליו:? 63. נכנסת אליו כדי לבדוק אם מישהו מסתיר ממך משהו: אחד של ידיד שיצאתי אתו 64. חשבת שהבלוגר שמאחוריו אדיוט:של אותו אחד... 65. קראת והזדהית איתו עד דמעות(?):יש כזה? מהו הסרט האחרון ש..: 66. הצחיק אותך: אמילי 67. ריגש אותך: דבר אליה, של אלמודובר 68. הפחיד אותך:הצלצול, היום השישי 69. הממ.. נו, אתם יודעים מה [רמז- תסתכלו על מספר השאלה, וזה אפילו לא בכוונה]:?! 70. היית מוכן להרוג כדי לראות: מיהו הגולש האחרון ש..: 71. הצחיק אותך:אפרת.... חיה בסרט! חחחח 72. עיצבן אותך:זה יהיה מסוכן.. הבה נעזוב את זה 73. הבאת אותה בשיחת נפש:לא סגורה על זה 74. חלמת עליו: אני חולמת בד"כ על חיות... טחחחח 75. חשוב לך יותר מכל חבר אחר:מה זאת השאלה הזאת? מהן החדשות האחרונות ש..: 76. קראת:לא הספקתי! אין לי זמןןןןןןןןןןן 77. שמעת:חדשות הבוקר 78. רצית לשמוע: ? 79. שמעת והתבאסת מהן: כל הזמן! מה חדש? אם ככה אז היום בבוקר 80. שמעת ושימחו אותך: כשאמרו שיש שביתה... אהה חזרתי בי, היא התבטלה כמובן... למה לשמוח?! מהי ההופעה האחרונה ש..: 81. היית בה: הדורבנים בכפ"ס! איזה חמודים! 82. רצית להיות בה, אבל לא היה כסף: היהודים בבהאנגר ת"א 83. רצית ללכת, אבל לא היה עם מי: בוטן מתוק בקרקס 84: רצית ללכת, אבל היא הייתה רחוקה מדי:רוק עצמאות בראשון לציון... (סיפור ארוך) 85. כולם רצו ללכת, ורק אתה לא:לא קורה מהי הדמות המצוירת האחרונה ש..: 86. ציירת:מיקי מאוס... יצא לי משהו כמו לב... (עקומה כבר אמרתי?!) 87. ציירו לך:טיגר מפו הדב 88. ראית את הסרט שמבוסס עליה:האחרון שלי היה ספייס ג'אם בכיתה ו' נראה לי.... 89. הצחיקה אותך:דונלד דאק! קורע! 90. ציטטת: ? מתי בפעם האחרונה: 91. ערסים התנחלו לך מתחת לבית: כל יום שישי 92. העירו לך על איך שאתה לבוש:לא זכור לי.... בטח בחטיבה... 93. הבטן שלך קרקרה:אתמול!!! לא אכלתי עד הערב! 94. שמעת מוזיקה:כל יום כל היום! 95. ביקרת חבר:אם חבר ביקר אותי זה גם נחשב? דנה הייתה פה... לבקר? הייתי אצל מתן 96. חלמת חלום מוזר:כל לילה בערך... חלמתי שנלחמתי באריה ובדגים בתוך אקווריום... 97. צחצחת שיניים:היום בבוקר 98. התקלחת:היום בבוקר 99. החלפת גרביים:אתמול... (אני הולכת בד"כ עם סנדלים...) 100. רצית ללכת לישון: עכשיו אחרי השאלון המתיש הזה!!! למי שהגיע עד פה אני מוחאת בכל כוחותיי מחיאות כפיים סוערות!!!!!!!

papal

New member
אין מצב שאני יצלחי לענות על חקירה

כזאת אבל אני מזה לא רוצה לבעס את כולכם אני חושש גם שגם ככה לאך אחד לא יהיה כוח לקרוא כל כך הרבה אז לגבי- אני מציע שפשוט תעשו שרשור שאלות לטל כי אין לי מושג מה לענות העל כל השאלון הענק הזה זה יתר גרוע ממבחן אמצע סמסטר ענק בתולדות התקשורת _לפחות בזה יש לי 95)אז טני מבקש שתשאלו אותי מה בראש שלכם - ואני ייענה אני פשוט מת על כולכם כאן אתם אחלה ששל אנשים )בנים ובנות ) אחד אחד ואחת אחת אז אני רוצה לשמח אותכם

Peach 17

New member
../images/Emo135.gif../images/Emo176.gif שליייייייייייי

1. שם: אביה 2. מין:בת 3. גיל:17 4. מיקום: חדר, בית, שכון ל', תל אביב, ישראל 5. סטרייט/גיי/דו-מיני? סטרייט מי האדם האחרון ש..: 6. שפך עליך שתיה: יעל
7. זרק עליך משהו: אמממ.. לא יודעת 8. גרם לך לעוף על משהו (שולחן, לדוגמא): אני מניחה שדורית.. 9. צייר עליך משהו:בטח דורית.. 10. תרם לך תשובה במבחן: בטח גם דורית.. איפה בפעם האחרונה..: 11. רבת עם מישהו:באיסיקיו 12. התנשקת: מתחת לבית 13. אכלת:בבית ( אבל עוד מעט זה יהיה בטעם העיר!!) 14. הלכת מכות:אצל ידיד שלי בבית.. 15. הצטלמת:ביום הולדת שלי מה הדיסק האחרון ש..: 16. שמעת: יוני בלוך
17. קנית:יוני בלוך 18. המלצת עליו:יוני בלוך 19. צרבת (אבל לצרוב זה לא חוקי!!):אהמ... לא צרבתי 20. שברת:לא שברתי מה הבגד האחרון ש..: 21. לבשת:חולצה לבנה, מכנס שחור
כמו תמיד.. 22: הורדת (נו, פשטת?): הפיג'מה.. 23. קנית:חולצה שחורה/לבנה עם צווארון מפוקס 24: לווית מחבר:אין 25. זרקת:בטח איזה חולצה לבנה... מה המקצוע האחרון ש..: 26. למדת בבית-ספר: וואי זה היה מזמן.. בטח פיזיקה או מתמטיקה
27. שהיה לך מבחן:היום בגרות בכלכלה 28. שעשית בו שיעורים(?):פיזיקה! 29. שהברזת ממנו:אנגלית 30: שרצית לרצוח את המורה שמלמד אותו:אנגלית
מי הקרוב משפחה האחרון ש..: 31. נישק אותך:אמא
32: הרביץ לך: ?????? 33. קנה לך מתנה: סבתא
34. הכין לך אוכל: אמא
35. ראה איתך סרט:לא יודעת.. זה היה לפני שנים בטח מהי תוכנית הטלוויזיה האחרונה ש..: 36. ראית:מיכאלה 37. הקלטת:חברים 38. רצית לראות ושכחת: חברים ( בביפ) 39. נרדמת באמצע שלה:לא זוכרת 40: שפשוט סגרת ת'טלוויזיה בגללה:מיכאלה- לפעמים ( או שבעצם תמיד) התוכנית הזאת יכולה להיות כ"כ מפגרת!!! מהו הפורום האחרון ש..: 41. תהית למה הוא הוקם (לדוגמא, פורום ציפורים ושות'):לא חשבתי על זה 42. התעצבנת על החברים בו:אין 43. חשבת שהסקר שבו מטומטם:אין 44. צחקת על הודעה שכתובה בו:פה בטח.. 45. נכנסת אליו לפני הפורום הזה:לא זוכרת.. מהו המאכל האחרון ש..: 46. אכלת:ענבים 47. הקאת:לא יודעתתת 48. הזמנת במשלוח:פיצה 49. אכלת עם חבר:פנקייק!! ( אני הכנתי) 50. זרקת על מישהו או הפלת על עצמך:פיצה מי החבר הטלפוני האחרון ש..: 51. דיברת איתו:צאלה
52. ניתקת לו/ ניתק לך: לא יודעת 53. התקשר אליך: צאלה 54: התקשרת אליו:שלי 55: ניתקת איתו כי אמאבא צעקו עליך:אני צועקת על אמא שתנתק... מהו הפירסינג (נזם נחשב, תחיו עם זה) האחרון ש..: 56. עשית: עגיל באוזן
57. החלפת:עגילים באוזניים
58. חיטאת:עגיל באוזן
59. רצית לעשות: עוד עגיל באוזן
60: הגעיל אותך:מה????? מהו הבלוג האחרון ש..: 61. קראת:של ירדן 62. המליצו לך עליו:אין כזה דבר 63. נכנסת אליו כדי לבדוק אם מישהו מסתיר ממך משהו: לא קרה 64. חשבת שהבלוגר שמאחוריו אדיוט:אין 65. קראת והזדהית איתו עד דמעות(?):אין מהו הסרט האחרון ש..: 66. הצחיק אותך:לא רק בלונדינית 2. הטמטום. 67. ריגש אותך:לא זוכרתתת 68. הפחיד אותך: רקוויאם לחלום 69. הממ.. נו, אתם יודעים מה [רמז- תסתכלו על מספר השאלה, וזה אפילו לא בכוונה]: אממממ... 70. היית מוכן להרוג כדי לראות: לא מוכנה מיהו הגולש האחרון ש..: 71. הצחיק אותך: אפרת או עמית בטח.. 72. עיצבן אותך:אממ.. אין 73. הבאת אותה בשיחת נפש:לא קרה ממש 74. חלמת עליו:לא קרה 75. חשוב לך יותר מכל חבר אחר:צאלה. מהן החדשות האחרונות ש..: 76. קראת: תלמיד נהיגה תקף טסטר.. 77. שמעת:לא שמעתי 78. רצית לשמוע:"עברת טסט"
79. שמעת והתבאסת מהן:לא יודעתתתת 80. שמעת ושימחו אותך:לא יודעתתתת מהי ההופעה האחרונה ש..: 81. היית בה:הדורבנים ביום שישי
82. רצית להיות בה, אבל לא היה כסף:לא זוכרת... 83. רצית ללכת, אבל לא היה עם מי:אל תתחילו עם זה אפילו * נושא רגיש* 84: רצית ללכת, אבל היא הייתה רחוקה מדי:יוני בלוך, כפר סבא 85. כולם רצו ללכת, ורק אתה לא:אם כבר הפוך.... מהי הדמות המצוירת האחרונה ש..: 86. ציירת: לא קרה, וזה לא היה טוב אם זה היה קורה!! 87. ציירו לך:איזה דמות של צופים לפעולה לפני איזה שנה וחצי 88. ראית את הסרט שמבוסס עליה:האאא????? 89. הצחיקה אותך:באגס באני
90. ציטטת:לא היה ולא נברא מתי בפעם האחרונה: 91. ערסים התנחלו לך מתחת לבית: צפון ת"א אין ערסים!!! ( כן בטח....) 92. העירו לך על איך שאתה לבוש:לפני איזה שבועיים למישהי היתה בעיה שאני הולכת הרבה עם חולצות לבנות גזורות 93. הבטן שלך קרקרה: לא בזמן האחרון! חחחח 94. שמעת מוזיקה:ברגעים אלו ממש 95. ביקרת חבר:יום חמישי 96. חלמת חלום מוזר:כל יום 97. צחצחת שיניים:בבוקר 98. התקלחת:בבוקר 99. החלפת גרביים:בבוקר 100. רצית ללכת לישון:בבוקר..

efratushke

New member
את מדהימה אביה!

כל פעם מחדש אני חושבת על זה שאת אדם מדהים
חוצמזה - רק נדמה לי או שהזכרת אותי?! אני הצחקתי אותך? אני? חחח מה כבר אמרתי?..
ובואי נעשה הסכם.. כשיש הופעות בבארבי בת"א אני מתארחת אצלך וכשיש הופעות בכפ"ס את אצלי? וככה שום-כלום לא יהיה רחוק כל כך.. ואני לא אצטרך להגיד שת"א רחוק לי וההפך
(השפתיים שלי מתנפחות מרגע לרגע... נראה לי אלרגיה או משהו...) אפרת

Peach 17

New member
../images/Emo9.gif תודה מותק!!!

וכנסי לאיסיקיו יש לי כמה דברים לדסכס איתך עליהם!

../images/Emo12.gif הבלוג שלי../images/Emo35.gif

לא האמנתי שמישהו שפוי (טוב, כמעט...) קורא את השטויות האלה...

Sn‡ƒƒ

New member
טוב, שלי..

אני לא ממש אוהבת שאלונים ארוכים כ"כ, אבל בשביל ההפורום אני יעשה אותו בכל מקרה. 1. שם: שניר.
2. מין:
3. גיל: 14, 10 חודשים ו20 יום 4. מיקום: אריאל, מן חור כזה. 5. סטרייט/גיי/דו-מיני? --- מי האדם האחרון ש..: 6. שפך עליך שתיה: אני[?]
7. זרק עליך משהו: חחח..לא זוכרת.. 8. גרם לך לעוף על משהו (שולחן, לדוגמא):רדבול..סתם לא, השיר של מסיבת סיום שלנו העיף אותי על כל הכיסאות באולם.. 9. צייר עליך משהו:
10. תרם לך תשובה במבחן: ענבר..[בבוחן בלשון..]
איפה בפעם האחרונה..: 11. רבת עם מישהו: בביצפר.. 12. התנשקת: אממ..עדיין לא..
13. אכלת: במטבח 14. הלכת מכות: לא הלכתי מכות, אבל ראיתי כאלה..[חחחח..] 15. הצטלמת: ביום הסטודנט בבר-אילן על השור הזועם.. מה הדיסק האחרון ש..: 16. שמעת: זה שצרבתי. [אופס..
]
17. קנית: שונאת ת'חלק הזה!! 18. המלצת עליו: שונאת ת'חלק הזה!! 19. צרבת (אבל לצרוב זה לא חוקי!!): שונאת את החלק הזה!! 20. שברת: דיסק צרוב של הדורבנים..[
, לא שלי.]
מה הבגד האחרון ש..: 21. לבשת: מכנס אדום וחולצה שחורה של ביצפר. 22: הורדת (נו, פשטת?): חולצה של ביצפר. 23. קנית: חולצת פירסינגים על תינוקת 24: לווית מחבר: ג'קט ירוק ערבי חחח... 25. זרקת: חולצה מכוערת עם ציור של 4 נשים כאלה מכוערות. מה המקצוע האחרון ש..: 26. למדת בבית-ספר: היסטוריה 27. שהיה לך מבחן: אנגלית 28. שעשית בו שיעורים(?): אמממ..לא יודעת, זה היה מזמן כי הפסקנו ללמוד בגלל החזרות למסיבת סיום. =) 29. שהברזת ממנו: חח..ספרות 30: שרצית לרצוח את המורה שמלמד אותו: לשון.. מי הקרוב משפחה האחרון ש..: 31. נישק אותך: חן..בתדודה שלי 32: הרביץ לך: אח שלי הקטן. 33. קנה לך מתנה: אחותי. 34. הכין לך אוכל: אמא 35. ראה איתך סרט: אמא מהי תוכנית הטלוויזיה האחרונה ש..: 36. ראית: "שיר שלנו.." 37. הקלטת: הוידיאו לא עובד..
38. רצית לראות ושכחת: 39. נרדמת באמצע שלה: לא יצא לי בזמן האחרון... 40: שפשוט סגרת ת'טלוויזיה בגללה: תוכנית כלשהי מציקה בערבית מהו הפורום האחרון ש..: 41. תהית למה הוא הוקם (לדוגמא, פורום ציפורים ושות'): פורום בנות..[?].. 42. התעצבנת על החברים בו: פורום בנות.. 43. חשבת שהסקר שבו מטומטם: אמממ...זה! 44. צחקת על הודעה שכתובה בו: פורום אריאל.. 45. נכנסת אליו לפני הפורום הזה: כל פורום אפשרי..מרוב שיעמום. מהו המאכל האחרון ש..: 46. אכלת: לחם מטוגן [יאאמי..] 47. הקאת: לא.. 48. הזמנת במשלוח: פיצה
49. אכלת עם חבר: ספגטי..
50. זרקת על מישהו או הפלת על עצמך: בטיול בצופים..מלחמת אורז. מי החבר הטלפוני האחרון ש..: 51. דיברת איתו: הדר 52. ניתקת לו/ ניתק לך: לא זוכרת.. 53. התקשר אליך:הדר... 54: התקשרת אליו: ספיר 55: ניתקת איתו כי אמאבא צעקו עליך: חחחחח..ברנטל. מהו הפירסינג (נזם נחשב, תחיו עם זה) האחרון ש..: 56. עשית: לא עשיתי. 57. החלפת: לא החלפתי.=| 58. חיטאת:--- 59. רצית לעשות: נזם באף.. 60: הגעיל אותך:בלשון.. מהו הבלוג האחרון ש..: 61. קראת: ספיר.. 62. המליצו לך עליו: איב. 63. נכנסת אליו כדי לבדוק אם מישהו מסתיר ממך משהו: לא קרה לי. 64. חשבת שהבלוגר שמאחוריו אדיוט: בלוג "החותכת.." 65. קראת והזדהית איתו עד דמעות(?): לא קרה עדיין מהו הסרט האחרון ש..: 66. הצחיק אותך: היו הרבה כאלה... 67. ריגש אותך: כנפיים שבורות.. 68. הפחיד אותך: לא היו הרבה כאלה.. 69. הממ.. נו, אתם יודעים מה [רמז- תסתכלו על מספר השאלה, וזה אפילו לא בכוונה]:חחחחח..הסרטים האלה לא מענייינים אותי כ"כ
70. היית מוכן להרוג כדי לראות: אממממ.. מיהו הגולש האחרון ש..: 71. הצחיק אותך: ירדן..[לא מהפורום] 72. עיצבן אותך: גבע.. 73. הבאת אותה בשיחת נפש: חורי.. 74. חלמת עליו: הוא לא גולש...אבל אני כ"כ אוהבת אותו..אורן..
75. חשוב לך יותר מכל חבר אחר: כל החברות..[חח...3 בערך..] מהן החדשות האחרונות ש..: 76. קראת: שהיום ירדו הטמפרטורות..
77. שמעת: שאבא שלי לא מלווה אותי לטיול של סוף שנה..[
]
78. רצית לשמוע: שאורן [מורה מחליף בביצפר..] מלמד אותנו..
79. שמעת והתבאסת מהן: שכשאורן לימד בכיתה שלי הייתי בחזרות למסיבת סיום..
80. שמעת ושימחו אותך: שיום חמישי אני נוסעת ללונה-פארק. מהי ההופעה האחרונה ש..: 81. היית בה: של הדורבנים ומשינה ביום הסטודנט בבר-אילן.. 82. רצית להיות בה, אבל לא היה כסף: לא היה כזאת..[ולא, אני לא דחוסה.] 83. רצית ללכת, אבל לא היה עם מי: להופעה של הדורבנים בבארבי..
84: רצית ללכת, אבל היא הייתה רחוקה מדי:מסיבת שבועות באילת.. 85. כולם רצו ללכת, ורק אתה לא: שאני אתנגד להופעות?! מה פתאום.. מהי הדמות המצוירת האחרונה ש..: 86. ציירת: לא יודעת לצייר. 87. ציירו לך: פוואר פאף.. 88. ראית את הסרט שמבוסס עליה: הבית של גלוריה.. 89. הצחיקה אותך: נו..סתמו כבר. =| 90. ציטטת:--- מתי בפעם האחרונה: 91. ערסים התנחלו לך מתחת לבית: חחח..בביצפר זה גם נחשב?? 92. העירו לך על איך שאתה לבוש: אתמול, וזה היה לטובה!
=)
93. הבטן שלך קרקרה: מוזר...כבר יומיים שזה לא קרה.. 94. שמעת מוזיקה: עכשיו. 95. ביקרת חבר: אתמול. 96. חלמת חלום מוזר: היום בצהריים, לגמרי מוזר..לא כדאי לכם לדעת.. 97. צחצחת שיניים:בבוקר. 98. התקלחת:לפני חצי שעה 99. החלפת גרביים:היום בבוקר.. 100. רצית ללכת לישון: היום בצהריים..

טוב, יאללה, נענה :)

1. שם: יוני 2. מין: זכר 3. גיל: 19 4. מיקום: מקוווווווום ראשווווווון, מקוווווווום ראשוווון!! (ת"א) 5. סטרייט/גיי/דו-מיני? סטרייט מי האדם האחרון ש..: 6. שפך עליך שתיה: אני 7. זרק עליך משהו: ליאת (זרקה עלי קרנף) 8. גרם לך לעוף על משהו (שולחן, לדוגמא): איך עפים על שולחן??? 9. צייר עליך משהו: יובל המנובל (אל תשאלו) 10. תרם לך תשובה במבחן: יפתח... איפה בפעם האחרונה..: 11. רבת עם מישהו: באסאמאסים בשיעור יהדות 12. התנשקת: בקיבוץ מרחביה 13. אכלת: בפינת האוכל (מפתיע הא?) 14. הלכת מכות: בקיבוץ מרחביה :) 15. הצטלמת: על הגג בבית מה הדיסק האחרון ש..: 16. שמעת: קובי של הדורבנים :) 17. קנית: The Original Misty / Errol Garner (פסנתר ג'אז) 18. המלצת עליו: כמו 17... 19. צרבת (אבל לצרוב זה לא חוקי!!): דיסק שירי אהבה, מתנה למישהי :) 20. שברת: לא שברתי אבל זרקתי מהחלון של האוטו תוך כדי נסיעה - שראל בהופעה חיה :) מה הבגד האחרון ש..: 21. לבשת: ג'ינס וגופייה 22: הורדת (נו, פשטת?): בוקסר בצבע כחול משובץ... 23. קנית: מכנסיים וחולצה לריצה 24: לווית מחבר: גרביים לבנות 25. זרקת: מכנסיים ירוקות כאלה שנקרעו... נראה לי :) מה המקצוע האחרון ש..: 26. למדת בבית-ספר: לא יודע - מה זה בית ספר בכלל אני לא זוכר :) 27. שהיה לך מבחן: אלגברה מופשטת 3 (די נו... זה באמת מעניין אותכם לדעת?) 28. שעשית בו שיעורים(?): הסתברות וסטטיסטיקה (שוב - למה זה מעניין מישהו?) 29. שהברזת ממנו: ארץ ישראל - תלמוד, הלכה ומנהג 30: שרצית לרצוח את המורה שמלמד אותו: דת ומוסר מי הקרוב משפחה האחרון ש..: 31. נישק אותך: האחיינית המתוקה שלי :) תמר :) 32: הרביץ לך: האחיינית המשוגעת שלי - מיה :) 33. קנה לך מתנה: אחותי (חולצה) 34. הכין לך אוכל: אמא (שניצלים ואורז) 35. ראה איתך סרט: לא זוכר מתי ראיתי סרט עם המשפחה... מהי תוכנית הטלוויזיה האחרונה ש..: 36. ראית: השיר שלנו 37. הקלטת: כוכב נולד 38. רצית לראות ושכחת: וויל וגרייס 39. נרדמת באמצע שלה: תקציר המחזור האחרון בליגה ההולנדית עם מירי נבו :) 40: שפשוט סגרת ת'טלוויזיה בגללה: אמממממממממממם... אין לי משהו חכם להגיד - פשוט לא חושב על משהו כזה... מהו הפורום האחרון ש..: 41. תהית למה הוא הוקם (לדוגמא, פורום ציפורים ושות'): פורום דיקסי (נו, המסעדה...) 42. התעצבנת על החברים בו: פורום מכבי ת"א בתפוז 43. חשבת שהסקר שבו מטומטם: ילדוני השחקן ה-12 :) 44. צחקת על הודעה שכתובה בו: השחקן ה-12 45. נכנסת אליו לפני הפורום הזה: פורום מדעי המחשב בבר-אילן (יש שם תשובות לש"ב וכאלה :) ) מהו המאכל האחרון ש..: 46. אכלת: שניצל ואורז 47. הקאת: פסטה ומשהו, לא זוכר... סילבסטר 2003 48. הזמנת במשלוח: סיני 49. אכלת עם חבר: אוכל שמועמדים לאגודת הסטודנטים מחלקים חינם כדי שיצביעו להם (ארטיקים וצמר גפן מתוק וכאלה) 50. זרקת על מישהו או הפלת על עצמך: ארטיק בצבע כתום שנפל לי על הרגל... מי החבר הטלפוני האחרון ש..: 51. דיברת איתו: רן (יש בגרות במתמטיקה יום חמישי, את מי ישאל?) 52. ניתקת לו/ ניתק לך: ליאת (בטעות, שמענו עלייך...) 53. התקשר אליך: רן (בקשה נואשת שאני אפתור שאלה) 54: התקשרת אליו: רן (להגיד שהצלחתי לפתור אותה) 55: ניתקת איתו כי אמאבא צעקו עליך: אמאבא לא צועקים עלי :) סתם נו... אנ'לא זוכר... בטח ליאת :) מהו הפירסינג (נזם נחשב, תחיו עם זה) האחרון ש..: 56. עשית: לא עשיתי 57. החלפת: אוף נו, לא עשיתי 58. חיטאת: קיבינימט, גם לחטא אותם צריך? טוב שלא עשיתי! 59. רצית לעשות: בפופיק. סתם נו - לא רציתי. לא יפה לטעמי. 60: הגעיל אותך: לא זכור לי אחד מסויים... מהו הבלוג האחרון ש..: 61. קראת: בלוגיל 62. המליצו לך עליו: בלוגיל 63. נכנסת אליו כדי לבדוק אם מישהו מסתיר ממך משהו: בלוגיל (למרות שלא באמת חשדתי שהוא מסתיר ממני משהו) 64. חשבת שהבלוגר שמאחוריו אדיוט: בלוגיל (אבל תמיד חשבתי שהוא אדיוט, גם בלי הבלוג :) סתם, אני אוהב אותו) 65. קראת והזדהית איתו עד דמעות(?): אהההההההה................. בלוגיל (כן... קלטתם, אני לא נכנס להרבה בלוגים...) מהו הסרט האחרון ש..: 66. הצחיק אותך: איך להפטר מבחור ב10 ימים 67. ריגש אותך: 61 68. הפחיד אותך: ....................... בה!!!! נבהלתם??? גם אני לא! למה? כי זה לא מפחיד. יופי - אז די לפחד מסרטים. (קיצר, לא זוכר כזה...) 69. הממ.. נו, אתם יודעים מה [רמז- תסתכלו על מספר השאלה, וזה אפילו לא בכוונה]: לסביות באמבטיה 3. סתם :) לא רואה כאלה סרטים! מה אתם חושבים שאני הא? חצופים! :) 70. היית מוכן להרוג כדי לראות: Monkey Island - הסרט. חבל שאין כזה ולעולם לא יהיה :) מיהו הגולש האחרון ש..: 71. הצחיק אותך: lonireli 72. עיצבן אותך: lonireli (אבל לא ברמות, כי אני כל-כך אוהב אותה) 73. הבאת אותה בשיחת נפש: lonireli 74. חלמת עליו: lonireli 75. חשוב לך יותר מכל חבר אחר: lonireli (טוב נו, זה ה"גולש" היחיד שאני מכיר מהפורום הזה... אז מה אם היא באה לפה רק בגלל שסיפרתי לה שהצטרפתי... עדיין נו...) מהן החדשות האחרונות ש..: 76. קראת: ראובן עובד סיכם בסכנין 77. שמעת: יותר נכון הרגשתי בגלל שלקח לי שעה וקצת לנסוע מהאוניברסיטה הבייתה: טעם העיר 9 התחיל... 78. רצית לשמוע: אבי נמני חוזר למכבי... 79. שמעת והתבאסת מהן: ראובן עובד סיכם בסכנין (מה יש 'ך לחפש שם קיבינימט?) 80. שמעת ושימחו אותך: התבטל לי תרגיל במערכות הפעלה (אני יודע שזה לא מעניין אותכם, אבל אם הייתם יודעים כמה זה משמח, הייתם מזדהים ושמחים עד אין קץ) מהי ההופעה האחרונה ש..: 81. היית בה: הדורבנים בבארבי - יום שישי :) 82. רצית להיות בה, אבל לא היה כסף: אין לי כזאת... 83. רצית ללכת, אבל לא היה עם מי: הדורבנים, מתישהו באמצע השנה... לא זוכר... 84: רצית ללכת, אבל היא הייתה רחוקה מדי: שום דבר לא רחוק מדי בשבילי ובשביל האוטו החרוץ שלי :) 85. כולם רצו ללכת, ורק אתה לא: משינה - לא משנה איזה הופעה - פשוט תמיד כולם רוצים ואני לא :) מהי הדמות המצוירת האחרונה ש..: 86. ציירת: לא יודע לצייר דמויות מצויירות למיניהן :( 87. ציירו לך: לא מכיר גם אנשים שיודעים... :((( 88. ראית את הסרט שמבוסס עליה: פוקמון 7!!! סתם נו, לא יודע, אוף אין לי מה לכתוב!!! 89. הצחיקה אותך: הומר סימפסון נראה לי :) 90. ציטטת: בעעעעעעעעעעעע, לא יודע - השאלון הזה לא נגמר מתישהו???? מתי בפעם האחרונה: 91. ערסים התנחלו לך מתחת לבית: 92. העירו לך על איך שאתה לבוש: ביום שני ("מה קרה? באת מהים?" - איזה עצבים זה...) 93. הבטן שלך קרקרה: לפני שעה, בפקקים שהיו בגלל טעם העיר (אירוני משהו...) 94. שמעת מוזיקה: באוטו, בפקקים שהיו בגלל טעם העיר... 95. ביקרת חבר: 96. חלמת חלום מוזר: 97. צחצחת שיניים: היום בבוקר 98. התקלחת: היום בבוקר 99. החלפת גרביים: לא זוכר - אני כבר עם כפכפים שבועות :) 100. רצית ללכת לישון: עכשיו, אבל החלטתי שבמקום זה יהיה יותר חכם לענות על השאלון הטפשי והחסר תועלת לאנושות הזה, נכון שאני ממש אהבל? :)

למעלה