כנסו רגע... זה דחוף!!!!!

היי לכולם! אני חדשה פה...../images/Emo23.gif

אני בת 13 וחצי ואוהבת מלא דברים!!!(אתם יכולים לראות כמה דברים אני אוהבת בכרטיס האישי שלי!ויש מלא
דברים שאני אוהבת...) אני ממודיעין(אזור המרכז- ליד ירושליים...)... אתם רוצים לדעת עלי עוד? תשאלו אותי שאלות
הילה
נ.ב עוד מעט יש את יום ה-
(אהבה) ואני
(אוהבת) מישהו! מה אני יכולה לעסות
בבקשה תענו לי....

../images/Emo94.gifנות ו-../images/Emo94.gifנים....

אתם פה? אני חדשה פה ואף אחד לא אומר לי ברוכה הבאה וכאלה....
(אני כבר כתבתי עלי כמה דברים לפני כמה דקות....אתם יכולים לחפש את ההודעה ש"הכרזתי" בה שאני חדשה...) תגיבו אנשים.... אני
(עצובה) מאוד! עם תגיבו לי ואני יראה עם יש לי בכלל עם מי לדבר אז אני גם יכתוב לכם משהו שממש מציק לי ושאני כבר בכיתי בגללו
אז בבקשה תגיבו כי אני כבר לא יכולה לשמור את זה בבטן

ט2רייJי

New member
ברוכה הבאה...!!!

אני אליהו אני בן 13 מטבריה ברוכה הבאה אני בטוח שתהני כאן איתנו אני אישית נהנה כאן מאוד..........

לילוש

New member
../images/Emo42.gifברוכה הבאה../images/Emo24.gif

בכורה הבאה
אני לילי מטבריה ואני בת 15...

למה שאני לא יהנה?....../images/Emo2.gif

או שזו הייתה בדיחה
כי עם זו לא הייתה בדיחה אז אתה ממש מגעיל... וממש לא "מושלם"...

דיי אנשים...../images/Emo5.gif

אני רואה פו את כל ההודעות ושוב בא לי לבכות
אז אתם שואלים למה? טוב.... בהודעה הכודמת שלי רשמתי שמשהו ממש מציק לי ושכבר בכיתי בגללו... אז... הדבר הזה הוא ש... לא מתייחסים אלי בשום פורוםכי אני כותבת הודעות ובכלל ניכנסת לפורום רק אחרי שבע בערב ואף אחד לא נימצא... אז אין לי עם מי לדבר וכפרה עליכם איזה דיונים אני מפסידה פו...אבל אין מה לעשות!
ההורים שלי ("המעצבנים שלי") מרשים לי להכנס רק אחרי שבע בערב ואז אני מפסידה ההההכככככלללל
אז כפרה עליכם- נשמות שלי תעסו לי טובה ענקית ותעסו מעמץ להיכנס לפורום אחרי השעה שבע בערב.... טוב? אני בייאוש מוחלט וגם בגלל שאנשים עוד לפעמים נימצאים בפורום בשעות האלו ולא עונים לי להודעות זה ממש מעליב... אז תעשו טובה ותגיבו לי וגם תיכנסו לפורום
(חברויות....טוב אתם לא עד כדי כך מטומטמים
...) אחרי השעה שבע בערב...
כפרות, נשמות, חולה עליכם שרופה.... הילה.... נ.ב תיקראו את כל ההודעה ואל תיהיו זבלים
... ואה......"מושלם שכמוני"- רואים שעבר עליך משהו בחיים כי אתה לא הקטע של חברויות (הפורום הזה הוא על חברויות והכל...במקרה ושחכת...) אתה סתם מציק לכולם ועוד קורא לעצמך מושלם.... אז תדע שאתה זבל ומגעיל וכדי לך לשפר את עצמך במהירות האפשרית... ולמרות שאני דיי חדשה פה אני כבר קראתי מספיק הודעות ומספיק התעדקנתי בשביל לדעת שאתה ממש דוחה!!!!!! אז מי לא איתי?....
וואוי.ף..איזה מגילה כתבתי פה...אני עוברת להודעה אחרת (חדשה) יש לי עוד משהו אחד חשוב מאוד לספר לכם! אז תיקראו את ההודעה הזאת (פשוט תחפשו אותה או משהו כזה) טוב...זהו לבינתיים (ואל תיהיו זבלים! תיקראו את כל ההודעה!) ביי...

אז זו ההודעה ה-2 שלי ותקראו את הכל!

כודם כל- סליחה על כל טעויות הכתיב שלי בהודעה הכודמת
....טוב? מקבלית ת´
? אז ככה: אני מאוד אוהבת מישהו מהשיכבה שלי ועוד מעט יש את יום האהבה אז החלטתי שביום הזה אני יעשה משהו כדי לכבוש אותו....(ודרך אגב- קוראים לו סתיו....) אז בכל מקרה....אין לי מה לעשות והיום הזה מתקרב....
יש לכם הצעות? נ.ב אני חשבתי על משהו אבל זה לא ממש ניראה לי מי-יודע-מה אז ככה: אני חשבתי לעשות משהו כזה: יש לי *חברה (*- לא ממש חברה טובה אבל עדיין חברה של היי וביי כזה....) והיא יושבת לידי בכיתה....אני יודעת את מי היא אוהבת וכולם יודעים ותמיד היא אומרת שהיא לא אוהבת אותו ויום למחרת היא אומרת שהיא אוהבת אותו וכל הזמן היא מזבלת לכולם ת´מוח... אז בקיצור היא אוהבת את החבר הכי טוב של סתיו (להזכירכם: סתיו הוא הילד שאני אוהבת...). יש לנו בבית הספר חדר קטן שקוראים לו חדר אנגלית כי לפעמים המתקשים באנגלית של השיכבה שלנו עולים לחדר הזה ולומדים בו...(השיכבה שלי זה 3 כיתות למטה, 3 כיתות מעל זה- בקומה מעל ועוד 3 כיתות הכי למעלה ושם גם נימצא החדר אנגלית בלי קשר ל-3 כיתות...ובקיצור יש לנו בשיכבה 9 כיתות ועוד בנוסף חדר אנגלית...
-מסובך קצת...). אז בחב´רה החדר אנגלית ניקרה חדר קטעים (חדר כזה של נישוקים וכל החירמונים למיניהם...החדר הזה בדרך כלל כזה שומם ובלי ילדים ואנשים שיפריעו וגם בתוך החדר הזה יש עוד כזה ארון ממש גדול שיכולים להיכנס אליו מקסימום 4 ילדים...אז שם כל ה"חירמונים" נעשים...) אז התיכנון שלי היה כזה: אני יגיד לסתיו (הילד שאני אוהבת) לחכות לי בסוף הלימודים בחדר הזה. ואז כשיגיע סוף הלימודים ואנחנו ניפגש שם אז אני כזה יגיד לו שעוד מעט יש את יום האהבה
ושאני רוצה לשדך בין אבי (הילד שחברה שלי אוהבת...עלק חברה...) לרעות (ה"עלק חברה" שלי) ואז אני ישאל אותו עם הוא יודע מה אבי חושב על רעות וכל מיני כאלה ובסוף כשניגמור לדבר אני יומר לו שיש לי משהו בשבילו, אני יתקרב אליו, עם האגודל אני כזה ילטף לו את השפתיים ואז כמובן שניצטרפת....
אז זה כזה ישיר מידי או משהו כזה? או אני לא יודעת... תגיבו אנשים ואל תיהיו זבלים-
תקראו את כל ההודעה!!!
אתם יודעים כמה זמן לקח לי לכתוב את ההודעה הזאת? ולחשוב איך לתאר לכם את הכל? אז אל תיהיו זבלים!!!! תגיבו אנשים, תגיבו! :)

nobodys girl

New member
האודי ילדונת

טוב, אז ברוכה הבאה לפורום בקשר לתוכנית שלך... זה עשוי להיות מאוד חמוד, אם זה יצא לפועל העניין הוא.. את בכלל בטוחה בזה שהוא מעוניין בחזרה? כי זה יהיה מאוד לא נעים אם תבואי לנשק אותו והוא יתרחק או משהו כזה.. כאילו, לא ממש סיפרת על היחסים בניכם וזה ככה שחסרים פרטים כדי להבין את התמונה אני גם חושבת שאם תתחילי לדבר איתו על אבי ורעות, אלה שאת רוצה לשדך, הוא יתבלבל אם פתאום תחליטי לנשק אותו כי אין הרבה קשר בין הדברים.. את יכולה פשוט להגיד משהו על זה שיש לך כבר הרבה לזמן משהו בשבילו ושהיום זה התזמון המושלם לתת לו ואז הוא ישאל מה או משהו ותוכלי לנשק אותו זאת דעתי בעניין בקשר לזה שאת מתחברת רק אחרי שבע, אני לא חושבת שאת מפספסת שומדבר את יכולה להגיד לדיונים גם יומיים אחרי שהם מתחילים והכל.. מן הסתם זה בלתי אפשרי להגיד ממש ברגע ששולחים את ההודעה תמיד וזהו :)

ברוכה הבאה נשמה../images/Emo9.gif

ברוכה הבאה מאמית
אני עדי בת 14 "מרמת גן"..
ונשמה פה אנחנו נענה לך פה כל אחד מהפורום חשוב לנו ובדרך כלל אני פה מ 7 בערב ככה שנוכל לדבר :) ... ובקשר לסתיו
יש לו שם יפה מאוד!!!! ותיראי.. אהבתי ת'רעיון שלך שאת תיפגשי איתו בחדר הזה ואז תדברי איתו על חברה שלך והאהוב שלה ואז אחר כך תגידי לו שאת אוהבת אותו כל זה פסדר.. אבל בסוף אל תיתנפלי עליו יענו אל תיתני לו נשיקה וכל זה כי ניראה לי שהוא יבהל טיפה הוא לא יבין מאיפה באה לו הנשיקה חח אז את יכולה להגיד לו מה שאת מרגישה אליו ובסוף את יכולה להגיד לו אם הוא רוצה לבוא איתך לאיזשהו מקום או לצאת לסרט ובלה בלה בלה ותדברי איתו בטלפון ואז ביום שישי ת'שאלי אותו אם יש לו "בת זוג" או חברה (אם יש לו בכלל..) ואם הוא יגיד שלא תגידי לו אם הוא רוצה לבוא איתך לאיזשהו מקום (לאן שתירצי..) ותיקני לו מתנה (אם את צ'ה..) ואזזזזזזזז בסוף תני לו נשיקה וואי זה יהיה קטלנייייייי
חחח לא באמת ככה חברה שלי עשתה והם נהיו חברים אחר כך.. (זה היה מימזמן ככה שעכשיו הם לא חברים..) זאת ההצעה שלי...
אז שיהיה לך בהצלחה מאמי
סלאמאת
...

באמת...תודה לכל מי שהגיב...../images/Emo24.gif

אני מאוד מעריכה את זה וזה היה באמת חשוב לי
אבל....
-החלטתי שלא לעשות את התיכנון כי התייעיצתי עם חברה שלי (שדרך אגב- מכירה את סתיוו'ש שלי הרבה יותר שנים ממני...) והיא אמרה לי שבאמת הוא לא כזה של יותר מידי "חירמונים" למרות שבמסיבות אין לו בעיה עם זה.....אז בקיצור היא אמרה לי שזה רעיון לא כל-כך טוב, ועכשיו...מה אני יעשה
זו דילמה כי אני ממש רוצה לדעת מה אני יעשה! תגיבו....

nobodys girl

New member
היי

אל תלחצי אם אנחנו לא עונים מהר, פשוט לא תמיד יש פה מישהו אניווי ברוכה הבאה לפורום אני אדוה בת 15 וחצי מפ"ת

למעלה