דיי אנשים...../images/Emo5.gif
אני רואה פו את כל ההודעות ושוב בא לי לבכות
אז אתם שואלים למה? טוב.... בהודעה הכודמת שלי רשמתי שמשהו ממש מציק לי ושכבר בכיתי בגללו... אז... הדבר הזה הוא ש...
לא מתייחסים אלי בשום פורוםכי אני כותבת הודעות ובכלל ניכנסת לפורום רק אחרי שבע בערב ואף אחד לא נימצא... אז אין לי עם מי לדבר וכפרה עליכם איזה דיונים אני מפסידה פו...אבל אין מה לעשות!
ההורים שלי ("המעצבנים שלי") מרשים לי להכנס רק אחרי שבע בערב ואז אני מפסידה ההההכככככלללל
אז כפרה עליכם- נשמות שלי תעסו לי טובה ענקית ותעסו מעמץ להיכנס לפורום אחרי השעה שבע בערב.... טוב? אני בייאוש מוחלט וגם בגלל שאנשים עוד לפעמים נימצאים בפורום בשעות האלו ולא עונים לי להודעות זה ממש מעליב... אז תעשו טובה ותגיבו לי וגם תיכנסו לפורום
(חברויות....טוב אתם לא עד כדי כך מטומטמים
...) אחרי השעה שבע בערב...
כפרות, נשמות, חולה עליכם שרופה.... הילה.... נ.ב תיקראו את כל ההודעה ואל תיהיו זבלים
... ואה......"מושלם שכמוני"- רואים שעבר עליך משהו בחיים כי אתה לא הקטע של חברויות (הפורום הזה הוא על חברויות והכל...במקרה ושחכת...) אתה סתם מציק לכולם ועוד קורא לעצמך מושלם.... אז תדע שאתה זבל ומגעיל וכדי לך לשפר את עצמך במהירות האפשרית... ולמרות שאני דיי חדשה פה אני כבר קראתי מספיק הודעות ומספיק התעדקנתי בשביל לדעת שאתה ממש דוחה!!!!!! אז מי לא איתי?....
וואוי.ף..איזה מגילה כתבתי פה...אני עוברת להודעה אחרת (חדשה) יש לי עוד משהו אחד חשוב מאוד לספר לכם! אז תיקראו את ההודעה הזאת (פשוט תחפשו אותה או משהו כזה) טוב...זהו לבינתיים (ואל תיהיו זבלים! תיקראו את כל ההודעה!) ביי...