כנסו רגע... זה דחוף!!!!!

כנסו רגע... זה דחוף!!!!!

יש לי בעיה אני לא מפסיקה לקנא.. כשחבר שלי נימצא או מחמיא לבת אחרת..מה לעשות????? (הוא אוהב אותי...ואני יודעת את זה טוב מאוד...אבל בכל זאת אני מקנא) בבקשה אני מנסה להפסיק את זה ואני לא מצליחה... יש לכם רעיונות איך לפתור את זה, מה לעשות?...

GirlFriend

New member
אמממממ

את יכולה להיות יותר ספיציפית
מה זאת אומרת כשחבר שלי נמצא
תראי, אם את אוהבת אותו והוא אוהב אותך, זו לא אמורה להיות ממש בעיה.. תמיד יש קנאה קטנה כזו, אבל את צריכה לזכור שהוא אומנם חבר שלך, אבל יש לו עוד ידידות (שהן בגדר ידידות בלבד) ושהוא מחמיא להן כי הוא נחמד. אבל את צריכה לזכור שהוא, את וכלום יועים שהוא חבר שלך, ושאת החברה שלו כי הוא אוהב אותך מאוד, וזה מה שחשוב

ט2רייJי

New member
אולי......./images/Emo25.gif../images/Emo23.gif../images/Emo25.gif../images/Emo23.gif

אולי תביני ש"החבר" שלך אוהב אותך שהוא לא יכול בלעדייך ושכל שאר הבנות הם הגדר ידידות הוא אוהב אותך רק אותך תביני כבר את לא צריכה לקנא כי את האחת והיחידה... אני מחמיא לאחרות כי אני רוצה להיות נחמד וגם בגלל שהם ידידות שלי וזה לא קשור לשום דבר ואל תדאגי ביטלתי בשמך את הפגישה שלנו היום כמו שאמרת לי אתמול הפגישה נדחתה או בעצם בוטלה בכלל..... יום אחד לקחתי
יצאתי לגינה ושתלתי
השקתי אותו בהמון מים
ואחרי המון זמן קיבלתי

Queeny

New member
וההצעה שלי...../images/Emo15.gif

את יודעת, ההצעה שלי הייתה ללכת לדבר איתו אבל בהתחשב שאתם פה יחד בפורום עשית את זה גם בלי עזרתי... לא יודעת למה, אבל ההודעה הזאת נראתה *לי* קצת מטופשת... את הרי יודעת שהוא יקרא את זה, ואת יודעת שהוא יגיד לך שהוא אוהב רק אותך בלה בלה בלה.... וכו', *ממלמלת צומי* וול... זאת החלטה שלך... ואני לא מנסה להעליב אותך בזה אבל ככה זה נראה *לי*

ליליוש

New member
QUEENY היא ידע שהוא כאן...

והוא ידע שהוא פגע בה אבל היא לא חפשה צומת לב היא חפשה עצות איך להפסיק לקנא לו גם כשהוא יודע שהיא מקנא לו.. אז זה לא בגלל שהוא פה ושהיא מחפשת צומת לב זה בגלל שהיא חברה בפורום והיא רוצה שנעזור לה איך להפסיק לקנא לו.

אבל...

אני לא יודעת מה לעשות...אתם חושבים שזה קל אני יודעת שהוא אוהב אותי (אליהו אני יודעת את זה!) אבל כל הזמן שאנחנו רבים למשל אתמול אז בסוף המריבה הוא אמר לי עד כמה היה לו כיף עם ידידה שלו (שהם התכתבו) בזמן שאני והוא רבנו, ואז זה כבר הפך להרגשה נוראית שגם הוא רוצה שאני יקנא וגם הוא חושב שרציתי להרוס לו את היום. ככה זה לא הולך אני מנסה להפסיק לקנא וכאילו הוא נותן לי הרגשה של יותר לקנא..אני לא יודעת מה לעשות...עד שיש לי חבר שאני אוהבת אותו והוא אותי הקינאה משתלטת על המעשים שלי! נ.ב- אני רוצה להפגש לדבר איתו ולספר לו מה עובר עלי ושננסה להבין אחד את השני אבל הוא חושב שאני לא רוצה להיפגש איתו כי היום זה פשוט לא הסתדר (ועשיתי את זה בישבילו)...

ט2רייJי

New member
טוב תודה אנשי אבל...

מצטער לאכזב אותכם זה לא ממש העניין שלכם אני אדאג לסדר את זה.... ואגב תשאלו אותה למה היא לא רוצה שהיום ניפגש ותראו מה היא תגיד לכם...שהיא דואגת לי בגלל הרגל שלי שממש ממש כואבת לי אבל אם זה היה חשוב לה היא לא הייתה מתייחסת לרגל ו...גם.... אתמול בסיום השיחה שלנו היא הזכירה לי שרבנו ושלא עבר עלינו ערב שישי טוב במיוחד כאילו במטרה שאני ארגיש חרא עם עצמי אז אמרתי לה שמנגד השיחה שלי איתה מאוד נהנתי לדבר ותשאלו אותה איך היא מדברת אלי כאילו אני נשוי לה היא רוצה אותי רק לעצמה היא לא מבינה שיש לי חיים משלי וידידות משלי אז עשיתי מה שהרגשתי לנכון לעשות.... נפרדתי ממנה... נ.ב אני לא אשנה את החתימה שלי כי זה מה שאני מרגיש..

ליליוש

New member
אח שלי ....

אני ידעתי שזה יקרה אבל אני לא יגיד לך מי אשמה בזה..... זה לא אתה ולא היא.. זו מישהי שלא כל כך טובה לא שטוב לך והיא מחפשת דרכים להרוס לך את הדברים הטובים האלה... אני באמת מצטערת שזה נגמר בניכם.

Queeny

New member
ממשיכה להגיב.../images/Emo15.gif

(ליליוש, וכל האחרים שלא הבינו לפי ה
. זאת שרון [charmed by love]... פשוט זה השם שלי בצ'אט מסויים ואין לי כח להחליף...) אני חושבת שזכותו של כל אחד לשתף את הפורום במה שנראה לו הגיוני וטוב, בלי להתייחס לחבר\ה שמשתתפים בפורום [ואולי גם אני אתחיל להקשיב לעצמי]. זה עניינו של כל אחד במה לשתף את הפורום ובמה לא. אם לפי דעתך אליהו, זאת שיחה שצריכה להעשות ביניכם, אתה מוזמן להתקשר\ללכת אליה ולדבר איתה... אנחנו לא נמנע ממך את זה, ואתה לא תמנע מאיתנו להגיב בפורום על ההודעה שלה.

ט2רייJי

New member
קודם כל תרגיעי....

מה את רוצה אמרתי שאני לא צריך עזרה לא אמרתי שלא תכתבי אז שמעי לי : לכי חפשי מי ינענע אותך אין לי ראש לשטויות שלך אז רדי ממני

Queeny

New member
אני רגועה לחלוטין.../images/Emo15.gif

אני לא רשמתי את ההודעה בטון כועס. אתה זה שקרא אותה כך. אני רק אמרתי שזוכתה לשתף אותנו ואם אתה מעדיף לדבר איתה בעצמך, בארבע עיניים, דבר איתה...

ט2רייJי

New member
אנשושים טעיתי מה לעשות ?

אני מצטער אני מצטער אני מצטער אני מצטער אני מצטער אני מצטער אני מצטער אני מצטער אני מצטער אני מצטער אני מצטער אני מצטער אני מצטער אני מצטער אני מצטער אני מצטער אני מצטער אני מצטער אני מצטער אני מצטער אני מצטער אני מצטער אני מצטער אני מצטער אני מצטער אני מצטער אני מצטער אני מצטער אני מצטער אני מצטער אני מצטער אני מצטער אני מצטער אני מצטער אני מצטער אני מצטער אני מצטער אני מצטער אני מצטער אני מצטער אני מצטער אני מצטער אני מצטער אני מצטער אני מצטער אני מצטער אני מצטער אני מצטער אני מצטער אני מצטער אני מצטער אני מצטער אני מצטער אני מצטער אני מצטער אני מצטער אני מצטער אני מצטער אני מצטער אני מצטער אני מצטער אני מצטער אני מצטער אני מצטער אני מצטער אני מצטער אני מצטער אני מצטער אני מצטער אני מצטער אני מצטער אני מצטער אני מצטער אני מצטער אני מצטער אני מצטער אני מצטער אני מצטער אני מצטער אני מצטער אני מצטער אני מצטער אני מצטער אני מצטער אני מצטער אני מצטער אני מצטער אני מצטער אני מצטער אני מצטער אני מצטער אני מצטער אני מצטער אני מצטער אני מצטער אני מצטער

ט2רייJי

New member
תקראו....

אני והיא מכירים המון המון זמן אבל שנינו מודים שבחיים לא חשבנו על שנינו יחד זה התחיל מזה שהיא אהבה אותי ואני בשיא חוצפתי לא התייחסתי זה היה דבר מגעיל פגעתי בה בלי להרגיש אבל אחרי כמה זמן הרגשתי שאני דווקא מתחיל לחבב אותה ואולי גם לאהוב אותה בהתחלה פסלתי אפשרות כי אהבתי ילדה אחרת אחר כך הרגש רק הלך וגבר והתחלתי לפחד שהיא כבר לא אוהבת אותי עקב כל הפגיעות אבל כנראה שטעיתי היא לא וויתרה על האהבה שלה והמשיכה לאהוב אותי. שאמרתי לה מה אני מרגיש היא לא ממש האמינה לי כי אמרתי לה שזה לא ממש בטוח אבל אט אט זה הפך לבטוח והרגש גבר בכל פעם שהיא רק חייכה אלי . לי אישית זה נראה מוזר ששנינו אוהבים אחד את השני אבל אנחנו לא חברים אז החלטתי להציע לה חברות אבל פחדתי מהתשובה שכל כך לא רציתי לשמוע " לא!!! " . אבל החלטתי ללכת על הכל כמו שאומרים והצעתי לה אחרי כמה ימים היא החזירה תשובה וזה היה הרגע לו וודאי לא חיכיתי היא אמרה לא באותו הרגע רציתי לשנוא אותה רציתי להפסיק לאהוב אותה אבל לא הצלחתי פשוט אהבתי אותה כמו שלא אהבתי בחיים ואני מודה לה' שלא הפסקתי לאהוב אותה . בהתחלה היינו נפגשים שנינו אבל עם עוד חברים כך שלא יכלנו לדבר על דברים אישיים או על דברים שרצינו שנינו לבד . המון דברים קרו לי בחיים אבל היא בין הדברים הטובים ביותר שקרו לי . ואז זה קרה : זה היה מוצאי שבת חורפי למדי האוויר היה רטוב עוד מהגשם שירד באותו הבוקר הירח האיר לו מלמעלה באורו המקסים . אני והיא היינו אמורים להיפגש ידענו שאם הגשם ימשיך לרדת אז זה ידחה ואומנם הגשם חדל מלרדת . חצי שעה לפני שהיינו אמורים להיפגש דיברנו היא הייתה ממש לחוצה גם אני הייתי קצת לחוץ אבל היא דאגה יותר ממני . זה הגיע.....השעה המיועדת לה חיכנו שנינו הגיעה......הלכתי למקום שבו היינו אמורים להיפגש היא לא הייתה שם אבל חיכיתי אחרי מספר דקות היא הגיעה מקסימה כמו שלא ראיתיה מעולם . החלטנו שנלך קצת לטייל התחלנו ללכת שנינו לא יודעים למה אבל שתקנו מדי פעם מישהו היה אומר איזה משפט או משהו . התחילו לכאוב לי הרגליים מללכת שאלתי אותה אם היא רוצה שנמצא מקום לשבת ומצאנו מקום והתיישבנו בו . בהתחלה היינו שקטים עד שלאט לאט גיבשנו שיחה רצינית הקור רק הלך והחמיר היה מאוד קר... שאלתי אותה קר לך ? כן היא ענתה לקחתי את היד שלה והכנסתי אותה לכיס המעיל שלי שם גם היד שלי וגם היד שלה התכרבלו להם יחד.... באותו שלב ממש היינו צמודים אחד לשני ! היא נשענה עלי ואני לא רציתי לזוז הרגשתי שהיא רועדת מקור נעמדתי הורדתי את המעיל שלי ושמתי אותו עליה מאותו הרגע היא הפסיקה לרעוד אבל אני התחלתי לרעוד פתאום הדממה כבר לא הפריעה לשנינו פתאום קטעתי את הדממה ששררה בנינו במשפט : " אני אוהב אותך " " גם אני אותך " היא אמרה ומשם המשכנו לשתוק ואז אחרי מספר דקות שאנחנו יושבים אחד ליד השני היא אמרה : " אליהו בוא נלך הביתה " " בואי " אמרתי לה....והתחלנו ללכת.... התעקשתי ללוות אותה הביתה אבל מיכוון שהבית שלי היה יותר רחוק היא לא הסכימה בשום פנים ואופן . לא רציתי ללכת רציתי להישאר איתה לנצח אבל כמו כל דבר טוב להכל יש סוף וגם הפגישה הזו הסתיימה אני בטוח שיהיו עוד המון כאלו כי אני ממש אוהב אותה והיא אותי.... נ.ב ת!דה לירח שמר עלי במשך כל אותו הערב... כמה ימים אחר כך הגיע אלי בשורה משמחת היא הבינה שהיא טעתה ושינתה את דעתה היא כן רוצה להיות החברה שלי אני שמחתי מאוד כי אני אוהב אותה ואני רוצה שניהיה חברים והיום אנחנו חברים אני אוהב אותה והיא אוהבת אותי..... מורו'ש אני אוהב אותך...!!!

אממ...../images/Emo99.gif

אולי זה יראה לכם מוזר אבל..החלטתי לסלוח לו כי אני יודעת שמה שיש בינינו מבחינתי לא יגמר לעולם. אני אוהבת אותו ואני יודעת שעל כל דבר אני יוכל לסלוח. אני מקווה שגם אתם נהנים מהאהבה כמו שאני נהנת ברגע זה. אה ו..החלטתי להפסיק לקנא ואני כבר לא מקנא כשהוא מדבר או מתכתב או ניפגש עם בנות כי הבנתי שהקינאה רק גורמת למריבות. לך אליהו: אני אוהבת אותך כאילו זאת אהבתי הראשונה אני אוהבת אותך ולעולם לא אשכח מה שהיה כל החיבוקים הנשיקות והליטופים ישארו לי בלב לעולמים... הסיפור היה משגע!! ואני מקווה שכשלי יהיה את הכישרון שלך אני יכתוב סיפור או שיר עלינו! נ.ב- סלחתי על מה שהיה ואני מקווה שלא תחזור על זה שוב...

nobodys girl

New member
אתם כאלה חמודים

ממש :) בטח זוג מושלם כזה ואני נורא שמחה בשבילכם שיש לכם אחד את השני למעשה.. לא ממש הבנתי מה הלך פה בניכם, אבל זה לא ענייני המון בהצלחה

ט2רייJי

New member
ל-nobodys girl !!!!

את ממש נחמדה מהיום הראשון שלי כאן בפורום תמיד היית מוכנה לעזור ואת ממש כותבת יפה קראתי המון דברים שכתבת כאן והם היו מאוד מאוד יפים... אז תודה בשמי על כל העזרה...

שלום nobodys girl../images/Emo70.gif

אני בדעתו של אליהו... את באמת מאוד חמודה!...הייתי שמחה אם תספרי על עצמך שאני יכיר אותך יותר טוב כי אני חדשה פה אפשר להגיד.. אה וקראתי את בסיפור שלך שכתבת...והוא ממש ממש יפה!

למעלה