כנסו מיד!!!!!!!!!!!!!!

אמממממממממממממממממ

היא בכלל לא חמודה ובטח שלא מוכשרת!! ואם אני אראה אותה, היא תקבל בובום לפנים!! ואם היא תראה את זה?? שתראה! יופי!

זה לא קשור.....

אני לא אומרת לך לשנות את דעתך ולא משכנעת אותך אחרת, פשוט לדעתי, צריך לבחור מילים. זה שהיא לא מוכשרת זה דעתך אבל זה שהיא מסריחה זה כבר עלבון.......

blinki1

New member
אין לי הרבה מה להוסיף חוץ מזה ש...

אין לי הרבה להוסיף חוץ מזה שיש הרבה אנשים שמקאנים אחד בשני ומתחילים לקרוא אחד לשני בשמות אני מסכימה איתך גם אני לא מתה על נועה פורט אבל בטח ובטח !! שאני לא יקרא לך מסרוחה..

גלעד boy

New member
לא קשור נעהההההההההה...

היא מלכלכת עליהם מקנאות ואני שונא אנשים שמגזימים עם הקנאות שלהם!!!!!!

liraz האחת

New member
התכוונת לומר וועליה?

כמו שהמרוקאים אומרים? גמני מרוקאית ואמא שלי תמיד אומרת וועליה היא מרוקאית! דרך אגב חזרתי היום מטורקיה יש!

shany tz8

New member
בטח שנגיב!!! איך אפשר שלא?! מותק...

תשמרי את הדעות שלך לעצמך!!!!! בחיים אבל בחיים אל תעזי להגיד מילה רעה על אפרת,נתן,ניר(ו) המוווווווווווווווווווושלמים!!!!!!!!!!!! וגם על לוסי, טלי, נועה ודורית וכל השאר!!!

BEN ZIV

New member
עזבו אותה היא רוצה צומי, קיבלת צומי

[URL='http://']את שמחה עכשיו? עכשיו תתחפפי מפה![/URL]

BEN ZIV

New member
חחחחח שוב להסביר? זה קצת ארוך...

אני יסביר בשבילך: אתה רושם בכותרת מה שבא לך, ואחר כך בגוף ההודעה אתה לוחץ Alt ה-Alt הימני, מחזיק אותו לחוץ ובזמן שהוא לחוץ לוחץ על המספרים בצצד ימין 0253. לא צריך ליות כתוב כלום אתה רושם מה שבא לך. אחר כך אתה יורד למטה, יש לך "מחרוזת מתוכן ההודעה" באחד אתה שוב לוחץ Alt+0253 כמו בגוף ההודעה ורושם מה שרשמת בהודעה עצמה בדיוק זה חשובשזה יהיה אותו דבר, ובשתיים במחרוזת מתוכן ההודעה אתה לוחץ רק Alt+0253 ושולח אני מקווה שתצליח

למעלה