מיכאלה היא אחלה סדרה אבל אנשים אתם ממש מגזימים כאן בפורום כל פעם מחדש כשאני קוראת את התגובות שלכם אני פשוט צוחקת עליכם!! קטלה יש את זאת שפגשה את אפשרת אז מה יש?!?!כולה ראית בן אדם..... למיכאלה יש גבות עקומות לגיא יש אף עקום עם הקול של רענן הוא יכול לשיר רק בשרותים למרות שהוא שחקן מצויין דורין פשוט עקומה ומיה הפוזלת הזאת יסמין דורשת כפה מצלצלת ולנגה יש קול של קרפדה יובל חמוד ודוד הוא שחקן קטלנייייי גילי היא ילדה טיפשה ומכוערת ביותר!!!!!!!היא פשוט טמבלית וגם גיא פשוט מפגר עליזה מדהימה ואמן היא תשאר בסוף עם גרשון..... תגיבו!!!!
אני פשוט שונאת אנשים שיודעים להסתכל רק על הצד הרע של אנשים אחרים!!! אז מה עם לוסי פוזלת? אם לאפרת יש גבות עקומות? וכו' וכו'... והילדה מתלהבת שהיא פגשה את אפרת כהן (ולפי דעתי זה מוצדק להתלהב מזה), מה איכפת לך בכלל? זהו רק רציתי שתדעי מה דעתי! תותה פרוטה
אני פשוט שונאת אנשים שיודעים להסתכל רק על הצד הרע של אנשים אחרים!!! אז מה עם לוסי פוזלת? אם לאפרת יש גבות עקומות? וכו' וכו'... והילדה מתלהבת שהיא פגשה את אפרת כהן (ולפי דעתי זה מוצדק להתלהב מזה), מה איכפת לך בכלל? זהו רק רציתי שתדעי מה דעתי! תותה פרוטה
את בטח כיעור מהלך ואת מדברת על השחקנים האלה? ועוד יש לך זכות לדבר על גילי(נועה פורט) את בטח מיתפוצצת מקנאה על זה שהיא הצליחה ואת לא...י'קנאית...תתפוצצי אם הקנאה שלך....!!!!!!!!!!!!!!!!! ותרגיעי ת'עצמך... קנאיתומה אכפת לך שהם פוגכשים אנשים!?!?!? ייייייווווווו.. עיצבנת אותי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! כיעורה...
הילדה הכי טיפשה והכי מפגרת מכל השחקנים שאני מכירה יש לה תפקיד של ילדה טמבלית והיא הצליחה בטוח בגלל פרוטקציות כי כשרון אין לה בגרוש!!!! אמן אמן ובסוף היא תמות מהמחלה שלה אמןןןןן אבל שתסבול קודם!!