כנסו מיד!!!!!!!!!!!!!!

מטומטמת מפגרת עילגת שכמותך

על לגיא יש אף עקום אני אחטיף לך כאפה אם אני אראה אותך!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! היית מתה מעניין איך האף המזויין שלך ניראה יעילגת!! עלאק למיכאלה גבות עקומות... לגיא אף עקום.... את העקומה פהההההההה סתכלי ותמותייייי------

חן הדגה

New member
אני מרחמת על אנשים כמוך...

אנשים שלא יודעים לפרגן... את בטח ילדה בודדה בלי חברים, בלי חיים...אויש אני באמת מרחמת עלייך... בקשר לדורין: אז א'- זאת רק דמות
קוראים לשחקנית טלי שרון יא עילגת. ב'- היית מתה להיות מאית יפה ממה שהיא... היא מושלמת ואם את לא רואה את זה יש לך בעיה חמודה בעיניים, בעיה חמורה בראש ובעיה מאוד מוזרה בפרספקטיבה כי בחיים שלי לא ראיתי מישו יותר סימטרי ממנה... טיפשה

einbal13

New member
../images/Emo45.gif גווווווווווו חן גוווווווו חן

חן את צודקת כמו תמיד

את הילדה הכי עילגת שפגשתי בחיים../images/Emo46.gif

איזה קטנת מחשבה יא אללה אפרת גבות עקומות????מה את נורמלית?!?!? לכי סתכלי במראה יא חתיכת גורילה מטומטמת ועילגת!!
אנשים סלחו לי על הגסות אבל היא הוציאה אותי משפיותי עכשיו!!!!! אני מוציאה הכל (פורקת) סתומה אחת גיא אף עקום???? הסתכלת עליו פעם??? לכי תביעי את דעותייך העקומות במקום אחר! לא עשו פורום מיכאלה בשביל שאנשים יבואו ויגידו דברים רעים על השחקנים!! השחקנים נכנסתים לפורום הזה ומסתכלים פה בהודעות ואת יורדת עליהם? יאללה סתמי ת'פה שלך למה את סתם כותבת שטויות????? סליחה על התקיפות זה פשוט מזה מעצבן אותי גרררר הפורום הזה זה ל-א-ו-ה-ב-י מ-י-כ-א-ל-ה ולא לאלה שבאים לקלל פה ולהעליב את השחקנים.... יוני אני מזה מצטערת על התקיפה שלי אבל היא עצבנה אותי.. טוב נרגעתי...

וחוץ מזה אפרת וטלי....

הן מושלמותתתתתתתת וכולם פה חולים עליהן אז ששששששששששששששש פוקית ופוקונת יאללה שקט (תקפתי יותר מדי, אה? טוב סליחה...)

../images/Emo51.gifככה לדבר על פוקית??!?!

חוצפנייהההההה (הזכויות שמורות לאביטל-לא להתעצבן) ועל פוקונת??????? על אפרתוש???? הסססססססססססססססססס

כנסי לפני שאת מתחילה להעביר ביקורת

על אנשים אחרים "אף עקום" "גבות עקומות".. קודם כל תראי איך את נראית תעבירי ביקורת על עצמך ועל הגבות העקומות שלך ואז תדברי על המושלמים האלה....

blinki1

New member
חחחחחחחחחח.....

אז תני לי לצחוק עלייך בחזרה: את נכנסת לפה מספרת לנו שהפורום הזה גרוע מצד שני את מגיבה נותנת פה את דעתך על השחקנים בדיוק כמו שאנחנו עושים אז על מי את צוחקת פה בדיוק??? על עצמך?!..

blinki1

New member
יאללה יאללה!!!!!!!!!!!!!!!!!

אם את כך כך נואשת לקצת צומת לב לכי חפשי לך תצומי במקום אחר!!!!!!!!.... תשמרי את הדעה שלך לעצמך אנחנו לא יורדים פה על שחקנים וקוראים להם בשמות אם יש לך בעיה עם זה?... תתחפפיי!!!!!!!!!!!

מה את אומרתתת ../images/Emo46.gif

מיכאלוששששששששששששששששששששש היא הסידרההה הכיי מושלמתת בעולםםםם..שלו תעיזי לדבר עלייהה ככהה..היא הסידרהה הכי טובהה בעולםם ואני לא יסכיםם שאף אחדד ידבר ככהה על מיכאלוששש שליי...גרררררר עצבניתת
..היא אחלהה של סידרהה והשחקניםם שםם מאוד אבל מאודד מצוייניםם..ובמיוחדד אלהה שאת אומרתת עליהםם דבריםם רעיםם..לאפרתושש שליי יש גבותת עקמותת!?!?...למה נראהה..ונתושששששש שלי מפגר!!??!....אזז את טועהה מאמי אוליי אתת......באמתת עםם הסידרהה לא מוצאתת חןן בעינייךך אז אל תיראיי אותהה..אבל אל תדבריי עליהה ככהה...כיי היא באמתת סידרהה מושלמתת וגםם השחקניםם שםם מושלמיםם..אזז בבקשהה לומרר רק את האמתת!!!

eladshar

New member
תגובה לגליושה

תני להם להתלהב, הערצה היא חלק מהילדות....

למעלה