כנסו מיד!!!!!!!!!!!!!!

גליושה

New member
את המנהגים שלך תשמרי

לעצמך ג'יפה חחחח זאת מילה של גילי-אסון טבע מהלך שלא קשורה לעולם זין גדול עליה חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

אוקי על טעם ועל ריח אין מה להתווכח

ומה שאמרת זה תיאורים חיצןניים והתיחסות לדמויות שלהם לדוגמא שרון אלכסנדר(דן) לא באמת מהמר בקוביה וחני נחמיאס לא באמת מתנהגת ככה ולגבי כל השאר זה דברים חיצונים לטעמי משה(מיקי ליאון) חמוד ונתן רביץ(גיא) מושלם, דורית לב ארי(נוגה) יפה מאוד וטלי ממש חמודה ויפה אבל שוב זה טעמי האישי בלבד. וחוץ מזה אם הם עוררו אצלך כל כך אנשטי זה אומר שהם שחקנים מעולים (שזה בעצם מה שאני חושבת עליהם וזה הכי חשוב).

גליושה

New member
ב-חשבתי שהוא נורמלי אבל ממה הוא

בעצם מתפרנס??? מורדי-אילם פשוט לא יודע לשחק....חחחחחח ואיתי-נראה לי עבדו עליו בעיינים!!!!!!!!!!!!חחחחחחחחחח קטלה קיבל תפקידדדדד תפקיד אורח נראה לי בקושי הראו אותו 5 פעמים בסצינות של 5 דק' פחחחחחחחחחחחחחחח

ירדנדן

New member
תכנסי לפה עכשיו!

את ממש ממש ממש ממש מעצבנת אותי!חשבת על זה שגילי מטומטמת בגלל התפקיד המוזר שנתנו לה?לא לא חשבת על זה!וברור שמורדי אילם!ג'יפה!ואם כל כך רע לך לראות את האנשים האלה את מוזמנת לא לראות מיכאלה יותר!!!!!!!וזה לא שמורדי לא יודע לשחק הוא לא מדבר בגלל זה זה נראה לך ככה

וואי ילדה את קורעת אותי ../images/Emo6.gif חהחחהחה

או שלא. אני מציעה לך ללכת להסתכל במראה
תראי איזה פחד !!
במקום לרדת על שחקנים לכי תחפשי תחביב אחר.

גליושה

New member
לא חשבת פעם

שמורדי קיבל תפקיד של אילם כי הוא לא יודע לשחק! ונכון התפקיד של גילי טמבל אבל זה כי היא לא מסוגלת ליותר חחחחחחחח

חחחחחחח וואי את פשוט קורעת ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

תגידי, חשבת פעם להוציא מופע סטנד אפ ? האנשים ישמחו מאוד לזרוק עלייך תפוזים !**פרסומת סמויה לתפוז**

Sashoosh

New member
את קנאית זה הכל...

את פשוט מקנאה בהם... מה אכפת לך איך הם נראים? זה כל כך מפריע לך בחיים שאת פותחת בשביל זה שרשרו ירידות מסכן עליהם... תרגעי... בסדר הם בני אדם... אז למה לתקוף אותם ככה, את בעצמך אומרת שהם בני אדם רגילים... יאללה תבלעי את הקינאה ותפסיקי להיות כזאת שלילית...

בואנהההה ילדה עכשיו במת עלית לי על

העצבים!! דבר ראשון הילה או כל אחת אחרת תתלהב כמה שבא לה כי אפרת וכל השחקנים שווים התלהבות..הבנת???? יופי!!! לא הבנת? טוב לא ציפתי מילדה דפוקה קליטה מהירה אז אני יגיד שוב!! הילה או כל אחת אחרת תתלהב כמה שבא לה כי אפרת וכל השחקנים שווים התלהבות..הבנת עכשיו??? יופי!!! אני מאושרת..אני שמחה שאת חושבת שמיכאלה סידרה אחלה כי לפחות בזה את צודקת..וכמו שכבר אמרו לך------>תפנימי- אין מושלמים!!! בצער רב אני מנפצת לך את הבועה שאת חייה בה! גברת..מטרידים אותי מהספריית וידאו כל שניה מתקשרים ומשגעים אותי שתחזירי את הסרט! איזה סרט? זה שאת חייה בו!למה את נראת יותר טוב?? לא!! אני בטוחה שלא..אני לא יקלל כי לא עשית לי כלום אני לא מכירה אותך (וגם לא ממש רוצה להכיר) ואין לי כלום נגדך!! אבל אני מציעה לך להרגע ומהר!!! כל אחד יעשה מה שבאלו בחיים..הבנת?? ועם למיה בא להיות פוזלת..לך לא צריך להיות בעיה עם זה!! מה את רוצה? שקל? לכי לעבוד!!לפחות תבזבזי ת'זמן שלך על משו יעיל.. ולא כל היום לרדת על אחרים! את לא יותר טובה..תהיי בטוחה!!!! מקווה שהבנת!

גיגי123

New member
חחחחחחחחחחחחחחח

עלאקקקקקקקקקקקקקקקק... דורין נראת כמו בןןןןןןןןןןןןןןןןןןן פחחחחחחח הצחקת אותי ‎

einbal13

New member
איזה אמת????

את אומרת שטלי נראת כמו בן שהיא מכוערת מה זה???????? זאת הדעה שלך לא האמת ולא הדעה שלנו לדעתי טלי יפה מושלמת וממש לא נראת כמו בן

גליושה

New member
ילדה תתחילי להרגע!

לפני שאני אכרכף לך את הצורה ולא תשארי חיה אמן תמותי עם גילי העקומה האסון טבע הזאת

אהה אההה אז זאת היתה ההודעה החדשה

שלך... יפה יפה חבל שטרחת בכל מקרה ימחקו.. יאללה יאללה לכי הביתה

למעלה