כנסו לפה זה חשוב!!

כלא 6? ואתם רוצים להנחיל ערכים?!

אלה ששרים על התנחלויות? שדיי נוגדים את ערכי התנועה? אתם רוצים שהם ייצגו את התנועה? חוצמזה שהם ממש גרועים...

אחח נגה...

אני כל כך מסכימה איתך... מצטערת אבל אני ממש לא מסכימה עם כל מה שהולך בפסטיבל הזה וחקרתי אותו לעומקו.. יש לי מספיק מקורות.. חוץ מכלא שש שאני באמת לא מבינה מה הם עושים שם ואיך מייצגים את התנועה איתם. איך שיתוף של בני עקיבא ניכנס פה?(שאת זה אגב אופיר שכחת לציין) יש לי הסתייגויות בקשר לזה..כרגע לא עולים לי עוד דברים לראש וכל תשובה ששמעתי מהאנשים סביב הנושא לא נתנה לי תשובה חד משמעית.

נ ו ם

New member
לא מסכימה איתך

מה רע בשיתוף פעולה עם בני עקיבא? תראי לדעתי מצב אידיאלי הוא של שיתוף פעולה בין כל התנועות, צופים בני עקיבא וכו', אך שם הצופים באים על חשבון בני המושבים אז הם לא משתפים איתם פעולה. אבל אם שיתוף פעולה עם בני עקיבא לא פוגע בתנועה שם אני לא רואה סיבה לא לשתף איתם פעולה רק בגלל שהם תנועה מכיוון שונה. פלורליזם קוראים לזה.

יש אנשים בתנועה

שדווקא בעד ההתנחלויות, נגד ההתנתקות וכנראה לא רואים סתירה בערכי התנועה. נגה, לפעמים נדמה לי שאת פשוט לא יכולה לשמוע/לקבל/להבין דעות של אנשים אחרים.

אני לא מבין למה אתם גולשים

יש פסטיבל שהמטרה העיקרית שלו זה להחזיר את בני המושבים לשליטה בבת חפר.... לדעתי האמצעים כשרים.. ולא צריך לחפור

עצה

שמע, עם אתם מחוברים יותר לבני המושבים מאשר לצופים אז פשוט תלכו לועד ההורים שלכם ותגידו את זה....

ofird2

New member
אז למה לי פוליטיקה עכשיו?...

בני עקיבא נכון שהם ימיניים ונכון שהם נוגדים את הערכים של התנועה אבל הם בני אדם... כל אחד באמונתו יחייה הפסטיבל הזה בכלל לא מערב פוליטיקה אין לשום צד לכאן או לכאן אנו מאחדים כוחות עם בני עקיבא כי הם מסיעיים לנו בתקציב והם קבוצה קטנה שאנחנו רוצים לשמור איתם על קשר... לא כל דבר הוא פוליטיקה הפסטיבל הזה הוא בכלל בכותרת "בני המושבים שמים פס על הסמים" אנו מפעילים תחנות מידע והסברה ומניע על הסמים אנו מפעילים תחנות של התנדבות כמו "משמר האזרחי " ומגן דוד אדום אנו לא רואים כמטרת הפסטיבל היא בעד ההתנחלות או נגד כמו כן אנו לוקחים את כלא שש כי הם הלהקה שעל הגל עכשיו ולוקחת הכי פחות כסף... כשהם עולים לבמה הם מיצגיים דעה של נוער ינהג אחרת הן בכביש (להשפיע על תרבות הנהיגה) והן ב נגד אלימות אני חוזר ואומר אין שום קשר לפוליטיקההה

ASHY

New member
חבל שזה יוצא על יום שישי שאחרי

ל"ג בעומר. הייתי אפילו משתדל להגיע, אבל אני אהיה הרוג אחרי הלילה של המדורה... ובאיזה שעה זה מתחיל? מתי צריך לבוא לעזור? צריך עוד עזרה בכלל?

ofird2

New member
כשאתם רוצים לבוא...

תרשמו פרטים שאני יוכל לחזור אליכם ולעדכן אותכם זה בשעה אחת בצהריים

dikla528

New member
.................

ממש יפה מה שאתם עושים את זה כדאי להעיף את הצופים שבזמן האחרון משתלטים על הכל.. אני לא מבינה איך הועד שלכם נתן לצופים להיות אצלכם.. לא כדאי שתנסו לדברו שוב עם הועד הורים/תרבות וכל מה שאתם יכולים זה לא הגיוני לשים אצלכם צופים וזה לוקח לכם את כל התקציב.. תסבירו לחניכים שצופים זה עולה הרבה יותר..ורק הטחונים שם..(אין מה לעשות..) אם כבר יש לכם תקציב לפסטיבל הזה שאתם עושים.. אני לא הייתי לוקחת את כלא 6 חח אם חלק ממכם כבר דיבר על זה - פוליטיקה אז מבחינת התנועה הכי נכון שתקחו את אביב גפן.. וגם הוא זמר מעולה... זה שכלא 6 זולים זה לא אומר שזה ימשוך אותם יותר..(תשאלו זמרים אחרים וכאלה אני בטוחה שלא יעשו את זה בהתנדבות אבל שיעשו את זה כמה שיותר זול..)תעשו הצגה על החיים בגרעין אני בטוחה שזה ימשוך את כולם חעחעחע תעשו בינגו והמנצח יזכה בחולצה כחולה חעחעח ואל תשכחו להזמין את אייל חפר ;) נ.ב. אני יכולה גם לבוא?אני אני אוכלל... (אני מהגולן..=/)נ.ב2תראו מה עשיתי

dikla528

New member
כי הוא שמאלני...

כן.. אין מה לעשות.. אני לא בעד ההתנתקות והכל.. ואני לא שמאלנית אבל בוא נכיר בעובדות.. תנועה שמאלנית... וחוצמזה שהוא זמר מצוויייןןן

נ ו ם

New member
מסיבות רפואיות

יש לי את הבעיה שיש לו ותאמיני לי שזה לא כיף.

ofird2

New member
סליחה אתם לא קצת גולשים???

אנשים אתם גולשים מהנושא אחושרמוטה(זאת מילה לועזית... אז אפשר לרשום איך שרוצים) אוקצור אנשים פסטיבלללל פחות משבועיים יש לי אהבה בכחול והיא תנצח!!!

חבר'ה אני מסכים עם אופיר

גם אני מסניף בת חפר, ואנחנו ממש צריכים את העזרה שלכם בפסטיבל הזה, אז אם אתם יכולים להודיע כבר לסניף שלכם, ולהמשיך להודיע לסניפים אחרים, זה יעזור מאוד. ביחד אנחנו נעיף את הצופים מבת חפר - "יבוא היום, יבוא הקץ, נתלה את הצופים על עץ ונעשה להם בצפר, ונעיף אותם מבת חפר" יש לי אהבה בכחול והיא תנצח....

למעלה