כנסו לפה זה חשוב!!

ofird2

New member
כנסו לפה זה חשוב!!

אוקי אני דיי חדש ישן בפורום הזה אבל גם אני מהתנועת בני המושבים אני בא ממקום שקוראים לו בת חפר,ואנו נמצאים בתקופה הכי קשה מזה שבע שנים(אנחנו קיימים הסניף שלנו שבע שנים) כולם בטוח שמעו על הסניף שלנו עם העישון באפלות בכל אופן כנראה ששנה הבאה לא יהיה סניף ואנחנו בורג חשוב מעמק חפר.הסיבות שלא יהיה סניף זה פוליטיקה!!ועד ההורים של בת חפר הכניס את הצופים לישוב והוא כל פעם שם לנו רגליים לדוגמא התקציב של הצופים פי שניים משלנו.בשביל להיתרומם(לא במובן המיני תרגע אמוץ אם אתה קורא את זה אל תדאג אני לא אחד משלכם אני לא הומו)ולהיות התנועה השולטת בבת חפר אנו מקיימים פסטיבל אביב ולפה אני מקשר את ההודעה של אמוץ בבקשה ממכם אנשים תבואו תעזרו לנו!! שימו לב שימו לב!! הודעה לכל המדצים מדמי"ם משצי"ם גרעינרים וכו'..... אנחנו סניף בת חפר ברגעים קשיים ואנחנו מתחרים עם התנועת הצופים בואו תעזרו לנו להקים פסטיבל מטורף שיעיף את הצופים מבת חפר! בתאריך ה27 למאי יתקיים בבת חפר (שנימצא בעמק חפר ) פסטיבל ענק ומטורף של בני המושבים,אנחנו מארגנים הכל לפרטים נוספים נא לפנות ל 173381061 אופיר דיין יש לי אהבה בכחול והיא תנצח!! תעבירו את זה לכל המדצים מכל הארץ!! בייחד נצליח להעיף את הצופים מבת חפר

אתם רואים ?!

קודם כל זה אופיר שסיפרתי לכם עליו ... נכון חמוד ?! סתם אחי... צוחק ! חוץ מזה.. זה באמת חשוב... ואופיר אני כמעט בטוח יבוא ! וכל מי שרוצה ומתכוון אולי לבוא שיגיב בהוספת V מי שצריך עוד פרטים שיפנה לאופיר ! הוא יודע הכל.... חולצה כחולה והיא עולה והיא עולה על כל הצופים !

spraizler

New member
אולי אני.. אבל

פניתם אל הגרעינרים בתנועה? מישהו מהצמ"ר או משהו כזה שיכול להעביר חוזר לכל הגרעינרים או המדבים ופרסום בישובים? תחשבו על זה.. כמו כן תנסו אולי לארגן הסעות.. אני אצור איתך קשר באיציק..(ICQ)

ofird2

New member
כפרה עליכם!! אין עליכם :))

אני ממש מודה לכם אנשים הפסטיבל זה בהפקת 50 אלף שקלללל באים להופיע כלא שש ועוד אומנים בבקשה תגיבו להודעה שלי כל עזרה תתקבל בברכה בנוגע לגרעינרים פנינו לעמק חפר לא פנינו לארצי

נ ו ם

New member
אני חושבת

ככל שהתנועה מפרסמת את עצמה יותר שם, באים אליה יותר חניכים במקום לצופים, היא מתחזקת ומקבלת יותר תקציב מהיישוב.

נ ו ם

New member
למה?

את יודעת כמה עולה גרעינר? סתם לדוגמא הם יכולים להגיד (הועדת נוער או מה שלא יהיה) שגם ככה אין הרבה חניכים אז עדיף שנה הבאה לא להביא גרעינר ולהשקיע במקום זה את הכסף בצופים.

ofird2

New member
סליחה שלא עניתי

אז ככה השגנו ספונסרים לפסטיבל כי הפסטיבל הזה הוא פסטיבל ערכי והרבה מתן של ספונסרים נותנים חסות לדוגמא נוער הנהג אחרת בראשית מד"א ועוד ועוד ויש לנו בעיה ענקית של תקציב

../images/Emo127.gifלמה לא לפרסם ארצי???

אם אתם מקימים באמת פרוייקט גדול אפשר שגם מנשה לב שרון ודרום שרון שאנחנו ממש לא רחוקים נבוא לעזור כמועצה כענין מרוכז...

spraizler

New member
חחח...

גם לי הוא לא עונה.. אבל אפילו אם אני לא אבוא אני איידע את הגרעין אצלנו בעמק..

ofird2

New member
אני לא מבין אנגליתתת

זה לא פייר בסרטים באנגלית תמיד יש תרגום

tuty fruty

New member
../images/Emo127.gif

ואני אפילו מעוניינת לעזור אני מאביחיל אבל אופיר לא עונה לי באי סי קיו .....

matansig

New member
אופיר י'מכוער..

שיהיה לכם בהצלחה!!!! חח יהיה ענק אם תביאו את החליפות סופרמן שלכם מהקורס מד"צים..

giliyo

New member
שאלה יותר נכון בקשה

מישהו רוצה לתת קצת יותר פרטים.. תודה...

ofird2

New member
פרטים לפסטיבל

אז ככה: הפסטיבל מתקיים בבת חפר (ממוקם בתוך עמק חפר) תאריך: ה27 לחודש זה ז"א יום שישי שעה: בשעה אחת בצהריים בתיכנון: ישנם כ 13 תחנות של בני המושבים ועוד דוכני מחירה(של בעלי עסק פרטיים)דוכנים של אוכל וכו הופעה של חניכים מכיתה ד עד צוות ההדרכה ולסיום הופעה של כלא שש

למעלה