כל מה שעשית נכון רק מה, הקישור שבחרת זה לא הקישור הנכון מה שאת צריכה לעשות כדי להביא הודעה אחרת זה ללחוץ על העיגול ליד ההודעה ואז זה פותח את ההודעה בנפרד ולזה את נותנת את הקישור כמו שעשית
חחחחחחחחחחחחחח על ראש הגנב בוער הכובע מי מלסין בכלל??? סין סין, תאילנד תאילנד, פורום פורום המשך יבוא חחחחחחחחחחחחחח סודות מהחדר הסגול אופסססססס הסגור כמו "קן הקוקיה" רק שיש שם תוכי ותוכייה
כמעט עשית לי התקף לב עוד רגע הייתי מגישה תביעה נגד תפוז וואלללה, יש לך מזל שאת לא לידי!!!!!!!!!!!!!!! חחחחחחחחחחחחחחחחחח.................... ואייי ואייי ואייי................ נלחמתי בכל כוחי כמו לביאה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
איזה יופי , איזה כייף , איזה אושר בעינים גם אני חשדתי מתיחת אחד באפריל אבל טאקי את אמרת שזה לא והנה אני מתבשרת שצדקתי ורק הצלחתי להלחיץ חצי עולם ולהגיד לכם גברותי ורבותי שאנו אחלה של ח'ברה כל אחד מכאן משבח את טובו כל אחד תורם הרבה ויוצא לכולנו פורום מהנה ופורה שנתחזק עם אלו הבשורות המשמחות יש יש יש ונמשיך בשיחות מרתקות ויפות עם המון אהבה עם כתיבה משובחת עם המון כשרון , שאנו טומנים גם בצלחת יש לנו אחלה של פורום אני מצדעיה לו דום וחושבת שזה אחלה שגעון וכייף אז קדימה לחגיגה ... ושולחת לכולכם חיזוק חיובי לעתיד והמון